Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Boriska píše:Brokianaa píše:nojo, když vezmu váš směr mezi FM a ČT, tak jsou třeba momentálně hodnoty stejně hnusné jako u nás
Borisko, s těma Fifejdama…to jsme s těma Vackama na tom lépe,ne:-)? Nic proti…já bydlela na Fifejdy rok a něco a nikdy více…Tak se šupem odstěhuj…Ale kdybychom se všichni odstěhovali tak bychom jaksi neměli kam:-)
A jen tak mimochodem…Václavovice jsou „na kopci“ a větší část toho bordelu jde směrem radvanice,bartovice… Máme tam už x let domek kam jsem už od děcka jezdila jako na chalupu a teď to rekonstruujem. Do hor se všichni nevejdem…Bohužel…![]()
a pokud ti stačí, že k vám jde ta menší část
já to myslela tak, že bych tam větší peníze neinvestovala…
Ono nejde moc brát jen směr ale i povrch země - kopce,údolí…atd…Někde se to drží víc,někde míň…ale já se nemám v plánu hádat. Jen si myslím,že zrovna Václavovice na tom tak hrozně nejsou…Měřit se tam pol.prach apod. pokud vím neměří takže si každá můžem věřit v to svoje a být spokojené…
A ono nejen mittal je to nejhorší,ale i auta…a těch tam je rozhodně méně než ve městě takže polepšit si polepšíme určitě… A co se týče topení tak to taky vypadá celkem slibně,aspoň co jsem zatím viděla…ale až se pořádně rozjede zima tak to už nevím nevím
To je další kapitola ![]()
miriskaw píše:
Ahojte,
tak u nás na Valašsku je vzduch luxusníale v sobotu přijede tchýně se švagrem a oni bydlí v Orlové,tak mám strach ať jim ten čistý vzduch neroztrhne plíce,bo říkali,že je to tam hnus fialový
Jo a s malou bych tam ven chodit teda nemohla-kvůli zdrav.komplikacím co má.
Díky bohu za zlaté valachy![]()
Tak dneska to vypadá mnohem líp. I na ISKO. Tak honem vyvětrat a vyvenčit ![]()
Příspěvek upraven 16.11.11 v 08:13
Tady to ráno taky vypadalo líp,ale zdá se že to zase začíná „padat“
U nás v Praze to vypadá ještě hůř než včera
![]()
Ale podle tabulky je kvalita ovzduší dobrá ![]()
Příspěvek upraven 16.11.11 v 08:06
Devcata tak v Hrabuvce mi to prijde stale katastrofa, za chvili musime se psem, tak se snad neudusime a odpoledne supajdime na cerstvy vzdousek, at uz je ledeeeeen a mame prestehovano…
Aha, tak my jsme na opačném konci Ostravy - Polanka - a tady oproti včerejšku fakt mnohem lepší. Zatím. Viditelnost dobrá a procházku se psem jsem taky přežila ![]()
hašlerka píše:
Aha, tak my jsme na opačném konci Ostravy - Polanka - a tady oproti včerejšku fakt mnohem lepší. Zatím. Viditelnost dobrá a procházku se psem jsem taky přežila
Po prochazce zijeme ![]()
tady je oproti včerejšku náááádherně
vidím z okna na všecko kolem
a když jsme jeli do zubařky tak ani venku nebyl takový smrad jako včera ![]()
u nás jsou hodnoty prachu ze skorem 400 ze včera dneska na něco malinko přes 50 mg takže hoooodně velký rozdíl
My chodíme ven jenom kolem poledne, když bylo sluníčko. Poslední 2 dny je tu hrozný smog, tak maximálně vyjedeme na nákup.
Tak u nas v Belaku dneska taky super oproti vcerejsku, hodnoty na ISKO taky bezva a ani jsem se nedusila.
Jinak k te cisticce vzduchu, kamaradka z baraku ji ma a chvali si ji, ale ja bych ji neporidila. Co na tom, ze v byte bude cisti vzduch, kdyz pak vylezeme s dcerkou ven a na tu hruzu nebudeme zvykle a udusime se ![]()
Je to hrůza hrůzoucí.
Myslíte, že by byla k něčemu dobrá rouška?
Princess píše:
Je to hrůza hrůzoucí.
Myslíte, že by byla k něčemu dobrá rouška?
No, myslim, ze leda k tomu, aby si na tebe lide ukazovali, a nebo by jsi ji musela nosit fakt porad… ![]()