Smog - chodíte ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
15.11.11 21:35
Boriska píše:
Brokianaa píše:
Borisko, s těma Fifejdama…to jsme s těma Vackama na tom lépe,ne:-)? Nic proti…já bydlela na Fifejdy rok a něco a nikdy více…Tak se šupem odstěhuj…Ale kdybychom se všichni odstěhovali tak bychom jaksi neměli kam:-)
A jen tak mimochodem…Václavovice jsou „na kopci“ a větší část toho bordelu jde směrem radvanice,bartovice… Máme tam už x let domek kam jsem už od děcka jezdila jako na chalupu a teď to rekonstruujem. Do hor se všichni nevejdem…Bohužel…
nojo, když vezmu váš směr mezi FM a ČT, tak jsou třeba momentálně hodnoty stejně hnusné jako u nás :roll: :poblion: a pokud ti stačí, že k vám jde ta menší část :wink: já to myslela tak, že bych tam větší peníze neinvestovala…

Ono nejde moc brát jen směr ale i povrch země - kopce,údolí…atd…Někde se to drží víc,někde míň…ale já se nemám v plánu hádat. Jen si myslím,že zrovna Václavovice na tom tak hrozně nejsou…Měřit se tam pol.prach apod. pokud vím neměří takže si každá můžem věřit v to svoje a být spokojené… :mrgreen: A ono nejen mittal je to nejhorší,ale i auta…a těch tam je rozhodně méně než ve městě takže polepšit si polepšíme určitě… A co se týče topení tak to taky vypadá celkem slibně,aspoň co jsem zatím viděla…ale až se pořádně rozjede zima tak to už nevím nevím :lol: To je další kapitola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
15.11.11 22:04
miri to orlová je oproti Bohumínu eště zlatá, jsou na kopcu, tam jsem sand eště smrad nezažila
miriskaw píše:
Ahojte,
tak u nás na Valašsku je vzduch luxusní :mrgreen: ale v sobotu přijede tchýně se švagrem a oni bydlí v Orlové,tak mám strach ať jim ten čistý vzduch neroztrhne plíce,bo říkali,že je to tam hnus fialový :poblion:Jo a s malou bych tam ven chodit teda nemohla-kvůli zdrav.komplikacím co má.
Díky bohu za zlaté valachy :srdce: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
16.11.11 07:51

Tak dneska to vypadá mnohem líp. I na ISKO. Tak honem vyvětrat a vyvenčit :lol:

Příspěvek upraven 16.11.11 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.11.11 07:58

Tady to ráno taky vypadalo líp,ale zdá se že to zase začíná „padat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.11.11 08:04

U nás v Praze to vypadá ještě hůř než včera :nevim: :-(

Ale podle tabulky je kvalita ovzduší dobrá :think:

Příspěvek upraven 16.11.11 v 08:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.11.11 08:05

Devcata tak v Hrabuvce mi to prijde stale katastrofa, za chvili musime se psem, tak se snad neudusime a odpoledne supajdime na cerstvy vzdousek, at uz je ledeeeeen a mame prestehovano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
16.11.11 08:18

Aha, tak my jsme na opačném konci Ostravy - Polanka - a tady oproti včerejšku fakt mnohem lepší. Zatím. Viditelnost dobrá a procházku se psem jsem taky přežila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.11.11 08:48
hašlerka píše:
Aha, tak my jsme na opačném konci Ostravy - Polanka - a tady oproti včerejšku fakt mnohem lepší. Zatím. Viditelnost dobrá a procházku se psem jsem taky přežila :-D

Po prochazce zijeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
16.11.11 09:34

tady je oproti včerejšku náááádherně :lol: vidím z okna na všecko kolem :lol: a když jsme jeli do zubařky tak ani venku nebyl takový smrad jako včera :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
16.11.11 09:35

u nás jsou hodnoty prachu ze skorem 400 ze včera dneska na něco malinko přes 50 mg takže hoooodně velký rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.11.11 10:25

U nás už to vypadá taky trochu lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.11.11 10:28

My chodíme ven jenom kolem poledne, když bylo sluníčko. Poslední 2 dny je tu hrozný smog, tak maximálně vyjedeme na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.11.11 13:28

Tak u nas v Belaku dneska taky super oproti vcerejsku, hodnoty na ISKO taky bezva a ani jsem se nedusila.

Jinak k te cisticce vzduchu, kamaradka z baraku ji ma a chvali si ji, ale ja bych ji neporidila. Co na tom, ze v byte bude cisti vzduch, kdyz pak vylezeme s dcerkou ven a na tu hruzu nebudeme zvykle a udusime se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
16.11.11 14:40

Je to hrůza hrůzoucí.
Myslíte, že by byla k něčemu dobrá rouška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.11.11 14:45
Princess píše:
Je to hrůza hrůzoucí.
Myslíte, že by byla k něčemu dobrá rouška?

No, myslim, ze leda k tomu, aby si na tebe lide ukazovali, a nebo by jsi ji musela nosit fakt porad… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová