Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dokud jsme meli drevena tricetileta okna, myla jsem je max jednou do roka pro dobry pocit, protoze at jsem se snazila sebevic, spis jsem tu spinu vzdy rozmazala
ted mame nove plastovky a myla jsem je jen po instalci, tak nemuzu posoudit jestli je budu mit taky je jednou za cas ![]()
Kup si takový ten hadřík na okna a leštit nic nemusíš.po umytí to jen přetřeš timhle hadříkem a je to.nedám na něj dopustit.v dm stojí pade.
Nemyj okna mýdlem, ale octem nebo šamponem a pak stěrkou a nemusíš nic leštit
Znám to a moc dobře, nakonec se mi osvědčilo umýt okny klasicky saponátem a na závěr skla jen čistou vodou a vysušit-vyleštit. Hadřík se mi osvědčil bavlněný, dobře savý. Nevím proč, ale dělají to nová plastová akna, mamka má plastová okna někde z roku 2000 a vůbec žádný problém, leští Clinem. U mě by to bylo samá šmouha.
Mám to pokaždý, dnes jsem taky koukala když vylezlo sluníčko
už na to se.u
nejvíc to ovšem vadí chlapovi, tak mu řeknu ať mi koupí tu stěrku s vysavačem, já už je prostě mýt odmítám
![]()
Buď používám karcher stroj na okna při větším znečištění a nebo když to chci mít rychle. A nebo nano houbicku a pouze vodu bez chemie a bez šmuh
@Lainaire8 tak mojemu to naštěstí nevadí, ten ještě se diví proč to myju, když bydlíme nahoře a nikdo nám do oken nevidí
@micta vyzkousim diky za tip @Lajka09 no příště budu zkoušet, vždy to vyleze jen na sluníčku, taky máme nová okna
Jo to znám vždycky sem z toho akorat naštvaná.Nakonec sem si koupila vysavac na okna a s tim už jsem spokojena.
Jsem moooooc ráda, že nejsem jediná a stává se to i jiným
Mám to vždy stejně, ale kašlu na to, je brzy tma, tak okna udělám znova nejdřív v dubnu ![]()
@JaninaMam píše:
Ahoj holky, možná se někdo pobavite, ale včera jsem umyvala okna, vždy umyvam prvně vodou s mydlem špínu a poté lestim klasickyvčera ta okna vypadala naprosto čisté a krásné a dnes jak vylezlo slunicko tak vidím smouhy, dela mi to tak vždy
stává se vám to? Nebo proste spatne lestim
možná blba otázka, ale jsem docela puntičkář na úklid, tak me to štve
Kup si hustší záclony a kašli na čmouhy. takovou hloupost neřeš.