Novináře může dneska dělat každý

16186
15.11.18 10:55

@pikola ano, bohužel. Weby jako tenhle a jim podobné (a nejen weby, ale i tištěné plátky, konkrétně třeba Blesk a podobné hnoje) často dehonestují nejen cíle svých „reportáží“, ale i novinářskou práci. Děsivé je to, že Blesk je nejčtenějším deníkem v Česku, což samo o sobě vypovídá něco o lidech… Tady poptávka vytváří nabídku. Smutné a povrchní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
15.11.18 11:00

Článek mě spíš pobavil. Na popsané typy žen jsem alergická :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.11.18 11:01

Víc než tohle (protože se tomu vyhýbám obloukem) mi přijde smutné, že i v dejme tomu seriozních médiích pracují trotlové, ne novináři. Hrubky, špatný slovosled, článek nemá hlavu ani patu, nespisovné vyjadřování… hnuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
15.11.18 11:03

@Lucie Lexová :palec: Přesně, bohužel na emiminu je takových 90%, ovšem u webu s podobnou tematikou je to logické a omluvitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
15.11.18 11:05

No tyhle portály Teda nepovažuji za zdroj spolehlivých informací a člověk se tam většinou nedozví vůbec nic nového :lol: občas něco rozkliknu pro pobavení, nad tím článkem z odkazu například zůstává rozum stát, jestli tohle někdo považuje za přínosné informace, tak ztrácím víru v lidstvo. Většinou tam píšou články zamindrákovaní jedinci, které nikdo jinak nevnímá a kteří mají potřebu zesměšňovat ostatní aby si nahnali ego :nevim: nicméně když vidím některé příspěvky z té galerie, ani se nedivím, že se toho nějaký unuděný jedinec chytí, někteří lidé jsou opravdu schopni na internetu sdílet všechno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
15.11.18 11:05
@Lucie Lexová píše: Článek mě spíš pobavil. Na popsané typy žen jsem alergická :lol:

Tak článek jako takový tu byl už xkrát, je to stále to samé dokola, ale ve fotkách jsou diskuze odsud a ne moc staré, aspoň s tím si dali práci :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
15.11.18 11:11

to je vtipné, taky jsem alergická na tyto typy žen a jsem ráda, že některé budou stále snažilky , jen ať se někteří nerozmnožují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
15.11.18 11:12

tak když autory na extra.cz považuješ za „novináře“, to pak jo, to může dělat každý :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
15.11.18 11:14
@PaníBovaryová píše:
tak když autory na extra.cz považuješ za „novináře“, to pak jo, to může dělat každý :mrgreen: 8)

Nepovažuju, ale ti lidé to mají jako zaměstnání, tak jak je nazvat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
15.11.18 11:17
@pikola píše:
Nepovažuju, ale ti lidé to mají jako zaměstnání, tak jak je nazvat :nevim:

to je fuk, jim jde stejně o to aby ti lidi na to klikli a díky tobě tam teď oslavují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
15.11.18 11:19
@pikola píše:
Nepovažuju, ale ti lidé to mají jako zaměstnání, tak jak je nazvat :nevim:

autory článků? ta Eliška Reiglová není uvedená ani ve složení redakce. Kdoví, jestli to není pseudonym :lol: Ale očividně má každé zboží svého kupce, mě by ani nenapadlo tam chodit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
15.11.18 11:20
@Kaileee píše:
to je fuk, jim jde stejně o to aby ti lidi na to klikli a díky tobě tam teď oslavují :mrgreen:

asi tak. To budou zisky z inzerce! :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
15.11.18 11:42
@Kaileee píše:
to je fuk, jim jde stejně o to aby ti lidi na to klikli a díky tobě tam teď oslavují :mrgreen:

Tak jako tady adminkám a zdejším co tu píšou články jde o to, aby jsi naklikala nějaký reklamy a díky tobě to mohli slavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.11.18 11:44
@radkka píše:
Víc než tohle (protože se tomu vyhýbám obloukem) mi přijde smutné, že i v dejme tomu seriozních médiích pracují trotlové, ne novináři. Hrubky, špatný slovosled, článek nemá hlavu ani patu, nespisovné vyjadřování… hnuj.
Úroveň článků na rádoby zpravodajských servrech je tristní. Nedávno byl na centrum.cz článek o nějakém sportovci. Redaktor tam měl jednu chybu, která se snad 5× opakovala. Tak jsem mu poslala mail ať si to opraví, aby nevypadal jak blbec. Do hodinky to bylo opravené. Ani nepoděkoval. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
15.11.18 11:46
@samá práce píše:
Tak jako tady adminkám a zdejším co tu píšou články jde o to, aby jsi naklikala nějaký reklamy a díky tobě to mohli slavit.

já mám emimino bez reklam, pokud neklikám na nějaké trapné články, jako někdy jo, třeba ty soutěže atd, proč bych taky nezkusila štěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí