Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
o tom jak skvělý mám život se mi ani nikdy nesnilo… ale ani se mi o tom moc nechce mluvit, aby se náhodou něco nepokazilo ![]()
ale vždy jsem chtěla manžela a dítě a to mám, nikdy jsem nechtěla být třeba ve třiceti svobodná a bezdětná, to by byla moje noční můra
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jestli se tady někomu splnili v životě věci jak je chtěl třeba v dospívání, kolem 18. Jestli máte život jaký jste vždycky chtěli a vysnili si. Jak to máte?
Zatím díky Bohu, ano.A ještě mnohem hezčí, než jaký jsem si v omnácti vysnila.Ale nic není zadarmo, člověk si musí za svým snem jít. ![]()
Také mám díky Bohu, vše o čem jsem snila. Dům jaký jsem si vysnila už v dětství. Velkou rodinu, která drží pohromadě. Děti které mě lecčemu naučily a muže, kterého pořád miluji, i když bych ho v některých momentech poslala tam kam slunce nesvítí
![]()
A práci, která mě naplňuje a obohacuje.
Mám, co jsem chtěla, i to, co by vůbec nenapadlo
Akorát s jiným chlapem, než jsem to tehdy plánovala. Jsem spokojená ![]()
Profesne ne, ale za to muzou iluze o oboru jako takovem. A v osobnim se mi splnily i veci o kterych se mi ani nesnilo.
Chtěla jsem být doktorka se skvělou kariérou, mít peníze, cestovat, užívat si… Mám jen gympl, dvě děti plus jedno na cestě, peníze musím stále počítat, cestování = už jen rodinné výlety, nemám ani blbej řidičák.. Ale nestěžuju si
je to něco úplně jinýho než jsem si vysnila, ale rozhodně ne špatnýho
tak nějak jsem zlenivěla a zpohodlněla, že mě to ani nemrzí, beru jak to přijde
jsem ráda, že mám super chlapa, zdravé děti a ve svých 27 letech je snad i čas si dodělat víc, když se mi teda bude chtít… což se mi teď nechce
na VŠ už jsem moc líná a řídit auto se vlastně bojím, v dnešní době … No, takže tak ![]()
Já teda ne, nikdy mě nenapadlo, že všechno dopadne takhle, a kdyby mi to někdo vykládal, když mi bylo patnáct, asi bych mu nevěřila. Ale co… nějak bylo, nějak bude, věšet se kvůli tomu nebudu. ![]()
nejdřív jsem chtěla být princezna, ale prý nic moc svoboda projevu a já se přetvařovat neumím… pak jsou dlouho chtěla být zpěvačka, to by se mi fakt líbilo, ale mám hudební hluch, takže jediný kdo poslouchá můj zpěv je sprchový kout a ti ten už párkrát málem utek…
jinak se mám skvěle a doufám, že mi to vydrží, že za deset let budu mít pořád mého úžasného manžela a zdravé dítě (aspon jedno) a že budu mít kde bydlet a že budu mít finance, nemusí jich být moc, ale tak, abysme nemuseli počítat korunu. To bych byla štastná. ![]()
Profesně bych se ráda po druhé MD posunula, ale ne nutně
jinak jsem úplně spokojená - úžasný manžel, jeden chlapec na světě, druhý prcek za pár týdnů taky. Rodina je zdravá, bydlení si s přicházejícím druhým dokončujeme k obrazu našemu (no spíš mému
).
Ještě ne, ale pomalu ale jistě k tomu směřujeme, vše má svůj čas
nicméně už teď mám víc než sem v nějakých 18 myslela že mít budu ![]()
Ano splnilo se mi naprosto vse. Az me to obcas desi a rikam si, kdy me zivot sekne pres ruce.
Chci se zeptat jestli se tady někomu splnili v životě věci jak je chtěl třeba v dospívání, kolem 18. Jestli máte život jaký jste vždycky chtěli a vysnili si. Jak to máte?