Smrad z připáleniny, jak odstranit?

899
5.1.23 10:35

Smrad z připáleniny

Prosím, poraďte, čím odstranit zápach z připáleneho jídla? Vyzkoušela jsem asi vše.

Příspěvek upraven 05.01.23 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36979
5.1.23 10:39
@Bubu2828 píše:
Prosím, poraďte, čím odstranit zápach s připáleneho jídla? Vyzkoušela jsem asi vše.

Odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.1.23 10:52

Větrat, větrat a větrat. Připálila jsem popkorn v mikrovlnce, trvalo týden, než jsem to dostala z domu..

• Citovat
  • Upravit
36504
5.1.23 11:05

Snad z, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.1.23 11:08
@Burj Chalifa píše:
Snad z, ne?

Myslím, že přesně na to se zakladatelka ptala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
5.1.23 11:54

Smrad z připáleneho jídla mám už pátý den. Zkoušela jsem už asi vše, ale úplně to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
5.1.23 12:09
@JancaS84 píše:
Odkud?

Děkuji, opraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7827
5.1.23 18:12

Jestli myslíš vyloženě prostory, třeba kuchyň, tak asi fakt větrat, jak píše @Janli a já bych asi i vyprala záclony a všechny látkový věci, který tam máš a jsou pratelný. A setřela bych i nábytek. :think:… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.1.23 18:24
@Taktinevím píše:
Jestli myslíš vyloženě prostory, třeba kuchyň, tak asi fakt větrat, jak píše @Janli a já bych asi i vyprala záclony a všechny látkový věci, který tam máš a jsou pratelný. A setřela bych i nábytek. :think::nevim:

Přesně tak. Všechno vyprat a umýt. Já takhle pucovala ve špajzu každej kompot…. :roll: A hádej co? Za týden mi ten popkorn v mikrovlnce blafnul zas…. :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
7827
6.1.23 14:47
@Janli píše:
Přesně tak. Všechno vyprat a umýt. Já takhle pucovala ve špajzu každej kompot…. :roll: A hádej co? Za týden mi ten popkorn v mikrovlnce blafnul zas…. :oops: :roll:

Neneee. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
6.1.23 14:50

Vše jsem samozřejme umyla, zaclony, ani koberce nemam, už to je citit méně, ale kdyz nemam otevrena všechna okna, citím zapach pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7827
6.1.23 14:59
@Bubu2828 píše:
Vše jsem samozřejme umyla, zaclony, ani koberce nemam, už to je citit méně, ale kdyz nemam otevrena všechna okna, citím zapach pořád.

Njn, chvíli to potrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová