Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím, poraďte, čím odstranit zápach z připáleneho jídla? Vyzkoušela jsem asi vše.
Příspěvek upraven 05.01.23 v 11:59
@Bubu2828 píše:
Prosím, poraďte, čím odstranit zápach s připáleneho jídla? Vyzkoušela jsem asi vše.
Odkud?
Větrat, větrat a větrat. Připálila jsem popkorn v mikrovlnce, trvalo týden, než jsem to dostala z domu..
@Burj Chalifa píše:
Snad z, ne?
Myslím, že přesně na to se zakladatelka ptala. ![]()
Smrad z připáleneho jídla mám už pátý den. Zkoušela jsem už asi vše, ale úplně to nepomohlo.
Jestli myslíš vyloženě prostory, třeba kuchyň, tak asi fakt větrat, jak píše @Janli a já bych asi i vyprala záclony a všechny látkový věci, který tam máš a jsou pratelný. A setřela bych i nábytek.
… ![]()
@Taktinevím píše:
Jestli myslíš vyloženě prostory, třeba kuchyň, tak asi fakt větrat, jak píše @Janli a já bych asi i vyprala záclony a všechny látkový věci, který tam máš a jsou pratelný. A setřela bych i nábytek.…
Přesně tak. Všechno vyprat a umýt. Já takhle pucovala ve špajzu každej kompot….
A hádej co? Za týden mi ten popkorn v mikrovlnce blafnul zas….
![]()
@Janli píše:
Přesně tak. Všechno vyprat a umýt. Já takhle pucovala ve špajzu každej kompot….A hádej co? Za týden mi ten popkorn v mikrovlnce blafnul zas….
![]()
Neneee.
![]()
Vše jsem samozřejme umyla, zaclony, ani koberce nemam, už to je citit méně, ale kdyz nemam otevrena všechna okna, citím zapach pořád.
@Bubu2828 píše:
Vše jsem samozřejme umyla, zaclony, ani koberce nemam, už to je citit méně, ale kdyz nemam otevrena všechna okna, citím zapach pořád.
Njn, chvíli to potrvá.