Smrad za ušima

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.3.17 09:10

Mám to už roky, předpokládám, že kdyby to byly bakterie, zhoršovalo by se to, ale je to pořád stejné. Zkoušela jsem jeden čas cca obden lehce mast s teatree olejem, ale něco vyloženě antimykotického mě nenapadlo, zkusím, díky za nápady.
Přiznám se, mě vůbec, ale vůbec nenapadlo s tímhle chodit na kožní, nebo kamkoliv k doktoru.
Ještě si vyggoglim tu houbu Pythie, neznám.
Taky mi až teď docvakává souvislost s přípravkama na vlasy. Nesnáším jakékoliv pěny a tužidla, laky, stačí 2-3× použít a 2-3 týdny se z toho zbavuju lupů a svědění, když nic takového nepoužívám, jen vyhovující šampon, tak kůže na hlavě ok. Kosmetičky se shodli, že mám citlivou pleť, asi to platí i na kůži na hlavě. Když si to vybavuju zpětně, tak by to odpovídalo. protože když už výjimečně použiju nějaké tužidlo, dávám bacha ať to nemám přímo na kůži, ale pak si občas dám vlasy od tužidla za ucho, tak to tam kůže asi nějak nezvládá. Ach jo, proč tohle docvakne až když se to napíše. Založím si vlastní sešit diskuzník, napsaný problém je hned jasnější :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
7
27.2.21 10:29
@Anonymní píše:
Je mi to hloupé, proto i anonymně, ale už se musím zeptat - když si pár hodin po umytí přejedu prstem za uchem, těsně v té rýze za uchem od lalůčku až nahoru, tak pak na prstu cítím, že mi to tam smrdí. Hygienu dodržuji, vlasy myji obden, při mytí vlasů to za ušima vydrbu pořádně šamponem, při každém mytí obličeje (min 2× denně) zajedu prstama i za uši, nijak se nepotím, vlasy nosím rozpuštěné, ale nemám husté, že by mi zahřívali uši, naopak, zkoušela jsem i čistit každý večer pečlivě vatovou tyčinkou namočenou v pleťové vodě…Obvykle ráno stříknu za uši toaletní vodu/parfém, nemám strach, že by to bylo nějak cítit při běžném dnu, ale nenechám kvůli tomu raději sahat partnera na uši, natož je líbat…nesnáším náušnice…
Máte to taky někdo? Děláte proti tomu něco co funguje?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 10:34
@Milka1981 píše:

Ahojky…vím, že příspěvek už je starý…ale měla jsem stejný problém a odstranila jsem ho jednoduše, a to pouze ústní vodou. Je jedno, jestli si koupíš drahou nebo levnou. Stačí si namočit odličovací tampónek pořádně přejet a máš klid ;) Já si to čistím takto buď denně nebo ob den a super. Doporučuji ;) Ústní voda je antibakteriální a jakmile to vycistíš, tak je po problému ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.22 11:03
@Anonymní píše:
Ahojky…vím, že příspěvek už je starý…ale měla jsem stejný problém a odstranila jsem ho jednoduše, a to pouze ústní vodou. Je jedno, jestli si koupíš drahou nebo levnou. Stačí si namočit odličovací tampónek pořádně přejet a máš klid ;) Já si to čistím takto buď denně nebo ob den a super. Doporučuji ;) Ústní voda je antibakteriální a jakmile to vycistíš, tak je po problému ;)

Ahoj, taky s tím mám problém. Zkusila jsem tu ústní vodu a fakt to funguje. Pecka. Díky moc za skvělou radu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová