Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak me napadlo, vsazite a vyhravate? Jakou nejvyssi castku jste v kterem sazeni vyhrali?!? Nemusite to byt primo vy, treba nekdo z okoli o kom vite, ze opravdu vyhral vyssi castku-kolik? Prijde mi ze je to jenom lez…koupila sem tiket v trafice, pani rikala ze uz tam prodava 10let a jeste nikdo nic velkeho nevyhral…tak se ptam co vy
semtam se v radiu slysi ze nekdo vyhral, semtam se to objevi na fb, ruzny reklamy..ale neznam nikoho kdo by nekoho aspon znal co vyhral ![]()
Tak ne že bych vsázela nebo něco velkého vyhrála, ale když někdo vyhraje něco většího, tak si pro výhru nejde do trafiky, ale na nějakou větší pobočku ne?
Já si občas vsadím Sportku, sem tam jsem vyhrála v rozmezí 20-200Kč
Taky neznám nikoho kdo vyhrál, je to malá pravděpodobnost. Podvod to není, je to pod notářským dohledem, ale ta šance je prostě malá..
@zoy píše:
Tak ne že bych vsázela nebo něco velkého vyhrála, ale když někdo vyhraje něco většího, tak si pro výhru nejde do trafiky, ale na nějakou větší pobočku ne?
To asi jo, ale myslim ze pani v trafice se ukaze kolik vyhrajes
No ve sportce max dvojnásob ceny tiketu, spíše na losech vyhrávám, za los na 50 Kč mám většinou aspoň 500 Kč, za los za stovku většinou tisícovku… ale vím že známá hodně sází Korunku a tam vyhrává často
Tak ono když si člověk spočte pravděpodobnost hlavní výhry z jednoho slosování, což třeba konkrétně u eurojackpotu mi vyšlo 4×10 na minus 14 čili 4 z 100 miliard, tak se vůbec nedivím, že paní z trafiky na nikoho takového nenatrefila ![]()
Jinak v tom sou tak velké peníze že nemají absolutně důvod pro nějaké podvody, jim se to stejně několikanásobně vrátí
Vsazime jen obcas, no vyhra drobotina v radu stovek, ale nehazime flintu do zita ta vyhra tam na nas nekde ceka a jednou prijde
.
Pritel vsadi jednou za cas a vzdycky vyhraje castku co vsadil, to sami treba losy, koupi los za 50 kc a vyhraje 50kc zpatky. Ja nejsem priznivec sazeni, dokazu tech par stovek vyuzit lip, ale kdyz to takle vyhraje zpatky tak si rikam ze je vlastne na nule a nic se nestalo ![]()
Kamarádka s manželem vyhrála 2 500 000…
a předminulý týden kolegyně 35 000…
A
Na sportku vyhrát nemůžu, páč nesázíme
Ale kdysi jsme párkrát vsadily, myslím že jsme vyhrály jen v řádu stovek, už se nepamatuju. Babička vsadila jen jednou v životě a vyhrála 50tisíc, je to už xxx let, teta sází třicet let a nevyhrála (max v řádu pár tisíc) ![]()
Chlap sází sportku. Opravdu každou středu a neděli vsadí stejná čísla a zatim prd.Ale prý to jednou přijde
Až to přijde, dám věďet ![]()