Smrdí koně???

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
25.7.10 17:13

SMRDÍ.SMRDÍ ŽE JE CÍTÍME NA CHATĚ I KDYŽ JSOU KILOMETR OD NÁS.TO NEMLUVIM O HMYZU KVULI KTERÉMU NEMUŽEM ANI VENKU SEDĚT.
SAMOZŘEJMĚ JE ROZDÍL JEDEN KUN A NEBO 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
25.7.10 17:56
k.a.c.k.a.1 píše:
Holky díky.
Plot je jasný. Koníci mi sami o sobě nevadí. No nevím, budeme s manželem o tom ještě přemýšlet. Zahrada je docela velká, ale pod vlastní okna si je soused asi nedá. :-( :cry:

Jestli jsem to tedy pochopila správně, tak soused má možnost si je dát dál od vás, ale zřejmě to neudělá. V tom případě tedy popřemýšlej, proč je asi nechce 3 metry od svého vchodu a sezení … Asi k tomu má pádný důvod, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
25.7.10 18:42

sice jsem nečetla všechny příspěvky,ale odpověď je jasná,kůň smrdí…ikdyž pro mě prase smrdí víc,…,já bydlím hned vedle mamky,máme společné ploty od našich zahrad a před 2 týdny nečekaně bez mamčiného souhlasu dovezli koně,řehtá že ho slyším v kuchyni a náš pes se může zbláznit,…takže je mi jasný proč se ptáš,no mi z toho radost moc nemáme a moje mamka už vůbec ne,je to tam tak na rozvod,místo válení se na trávníku sedí jen na lavce a čumí na koně,bohužel je to ke všemu hřebec,takže je i více temperamentní…a všichni kolem se těšíme až do dají zase pryč,k rodinnému domku s pidi zahradou prostě kůň prostě nepatří…ikdyž je to krásné zvíře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.7.10 19:01

Mě teda koně smrdí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.7.10 20:56

Jéé, vy jste tady cíti :lol
Já nevím, jistě, že každému smrdí něco jiného. Ale pokud tam budou mít ustájení a souded bude pečovat o pořádek, tak bych se smradu fakt nebála. I kdyby ti kůň chodil pod oknem, podle mě cítiti není, musela bys čuchat přímo k němu, pak ho ucítíš a jen podle tebe to bude vůně nebo smrad.
Nějaký smrad/vůně je cítit přímo ve stáji, ale to je tou uzavřenou místností, ale ven to nejde.
Hluk taky něřeš, hlučnější jsou podle mě psi.
Spíš se zajímej kde plánuje soused udělat hnojiště, tam by malý smrádek mohl být a hlavně ty mouchy.
Neboj, budou se vám nakonec líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
25.7.10 22:39

Mám koně před domem, takže ti můžu zaručeně říct, že smrdí, jen když se otočí vítr a když přijdeš do jejich blízkosti, tak to je smrádek. Ale to neni nic proti kvantu much a hovad, který jsou v blízkosti. Vylezu na zahradě z bazénu a připadám si při náletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
26.7.10 11:07

Koně mám moc ráda,rodiče je mají a vyrůstala jsem u nich,ale jejich sousedství s Vaší pergolou nedoporučuji.O hluk ani tolik nejde,hmyz zcela určitě bude a o hnojišti radši ani nemluvím-záleží samozřejmě i na tom jak pečlivě se o ně majitel bude starat,ale to se zjistí až po že?
No a to už bývá pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
26.7.10 11:16

Kromě much se kolem stájí drží i myši a občas i ta větší havěť. Určitě bych sousedovi povolení nedala. Je na tom pozemku vůbec povolené chovat hospodářská zvířata s ustájením? Minimálně z hygienického hledniska (studny a spol.)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
26.7.10 11:52
Aki píše:
Kromě much se kolem stájí drží i myši a občas i ta větší havěť. Určitě bych sousedovi povolení nedala. Je na tom pozemku vůbec povolené chovat hospodářská zvířata s ustájením? Minimálně z hygienického hledniska (studny a spol.)?

Ano, přesně, to mě hned nenapadlo…Náš kocour nosil stabilně od sousedů, kteří měli koně velmi tučné potkany :wink:
A otázka možného znečištění studniční vody je také aktuální (pokud je studna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
26.7.10 11:58

Mně koně voní :mrgreen: :srdce:

Ale určitě na ty stáje musí mít nějaké to povolení.

Co bych řekla že je hlavní, jak se o to stará. Je velký rozdíl zanedbané stáje a stáje v perfektním pořádku. Taky záleží kde bude hnůj, musí ho často vyvážet atd. Prostě když se o koně bude perfektně starat, bude to v pohodě. když tam bude mít bordel, tak se zblázníte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.7.10 12:10

Ahojky! My měli koně v bezprostřední blízkosti a můžu říct, že někomu smrdí a někomu ne - to se nedá takhle říct. Samozřejmě jde o péči, ale záleží i na tom, zda je to klisna či hřebec. Někdy se nám stalo, že hřebec smrděl jako kozel ( a to je síla ) a někdy to nebylo cítit vůbec :nevim:
V bezprostřední blízkosti už bych je asi nechtěla, mám je ráda, ale ty mouchy a ovádi - je pravda, že při velkých vedrech je to fakt neúnosný.
Hluční taky moc nejsou i když naše, když byli puštění v ohradě, tak se opčas rvali „jak koně“ a to se fakt spát nedalo. Ale zvykneš si na všechno :-D Jinak samozřejmě někdy kopali do hrazení nebo pokud je bude přivazovat, tak uslyšíš třeba rachocení řetězu, ale to je asi tak to nejmenší. Ta havěť mi vadila nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koně smrdí
10.1.11 13:15

páchnou koně

koně smrdí a páchnou tak že nás to nezajá má děkuji a už ty koně nechtě na pokoji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1648
10.1.11 13:21

:lol: :lol: :lol: mě joooo smrdí, ale pst nemůžu před dcerkou říct, ona je miluje a jezdí, takže jí voní, a mě bohužel smrdí, když peru, musím jí to dát zvlášť jinak by jsme v koupelně padli za vlast :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová