Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucad77 znám jich z okolí dost, sice neměli extra vztahy nebo nedostali dědictví, ale furt pro ně byli bližší než někdo, s kým v životě nemluvili.
@Zury_y píše: Více
Co je to za hloupý výkřik? Kde to kdo napsal?
Otázka znela na celebrity, ne na příbuzné. Co ti na tom přesně není jasné?
@mado píše: Více
To je takový ten typ, co potřebuje za každou cenu moralizovat ![]()
@Zury_y píše: VíceŽe ty žiješ v takovém prostředí, tak za to my opravdu nemůžeme, jak to máte doma.
Tyjo mě dost zasáhl třeba Christopher Lee, Karel Gott, teď v posledních dnech Bernard Hill. Pak Alan Rickman, Robbie Coltrane, Matthew Perry, Ian Holm. Většinou je mám spojené s filmovou roli, co mám ráda, ale ze bych pro někoho brecela nebo tak, to ne.
@modra_vyletni_lod píše: Více
I celebrita může ovlivnit život. Třeba muzikant, při jehož hudbě jsem zažila některé skvělé chvíle svého života, režisér, který mi poskytne úžasné filmové zážitky, spisovatel, který mě ovlivní svými myšlenkami apod. Jestli ale myslíš ty pidihvězdičky, co se mihnou českým internetem a nikdo ani pořádně neví, v čem se vlastně „proslavily“, tak to máš pravdu.
Velmi jsem v těhotenství vnímala smrt Karla Gotta, to mi bylo líto, že svět už nebude „stejný“.
Ale že všeho nejvíc mě zasáhlo, když loni zemřel slovenský herec Dano Heriban ( seriál Horna Dolna-Brmbalik). Zemřel tak trochu vinou lékařů, kdy ho s problémem, který byl řešitelný, poslali domů a kvůli tomu zemrel. Fakt jsem byla nešťastná, obrecela jsem to několikrát. Byl to můj top herec, srandista, otec dětí, kopie mého muže…prostě strašně mě mrzelo ten zmar jeho života, kdy to byl slušný mladý člověk a nezavinil si svou smrt…
@Roxy ivka píše: Více
Pravda. Libuška Šafránková, nejkrásnější Popelka, to mě bylo líto, že odešla tak brzo. Paní Hana Maciuchová, její Anče v Krkonošských pohádkách je bezkonkurenční. Karel Gott, to měl člověk pocit že s jeho odchodem skončila jedna celá éra, od mala znám jeho písně, máma si je pouštěla na deskách pořád a já potom taky.
Mě šokovala smrt Michaela Jacksona, Paula Walkera a Heatha Ledgera, teď posledně Simonka Postlerová, to mi ukála i slza se přiznám. A až jednou umře Madonna, tak to bude hooodně divný, obzvláště když chce stále působit jako ta nesmrtelná mladice. To asi bude den kdy umře hudba - the day the music died. A pak ještě Sting, Phil Collins, David Gahan.
@Anonymní píše: Více
Já jsem ho zaznamenala až letos v Metodě Markovic, tam byl opravdu skvělý
. Myslím, že to byla jeho poslední role vůbec ![]()