Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě teď opravdu dostala Simona Postlerová. Měla jsem ji moc ráda jako herečku, dabérku a naposlouchala i řadu audioknih od ní načtených. Udivovala mě svým elánem a mladistvým vzhledem, který si uchovávala i přesto, jak jí život naložil. Slyšela a četla jsem s ní řadu rozhovorů, v kterých mluvila o nemoci svého syna a o problematice autismu obecně, připadalo mi obdivuhodné, jak to zvládá. Byla ještě mladá. To byl pro mě fakt šok, když jsem si přečetla, že zemřela. A mrzí mě to.
Jinak slza mi ukápla pro Matthewa Perryho, i když se to asi dalo čekat. Jak kdyby skončila jedna etapa. Miluju Přátele a pořád dokola na ně koukáme, takže tady tak trochu pořád je s námi ![]()
@Roxy ivka jo, rickam me taky zasáhl. Pak ještě Kalina ze sto zvířat. Perry byl tak šok. Nejvíc me teda zasáhl můj doktor, kde jsem byla odpoledne na kontrole a večer spáchal sebevrazdu. Z toho jsem se dostávala fakt dlouho a vyčítala, ze jsem si jeho stavu nevšimla. Ikdyz jsem ho znala jenom rok, tak pro me fakt rána. Byl to úžasný člověk
@hospodki píše: Více
Takhle mě zasáhla smrt jednoho řidiče autobusu. Skvělý chlap. Velmi jsme se spřátelili, několik let jsem s ním jezdívala pravidelně z práce, hodně jsme si povídali, rád vyprávěl vtipy. A jednou přestal jezdit a já se po čase dozvěděla že se zabil v autě. Napálil to do stromu a povídalo se o sebevraždě, ale já se tomu dodnes zdráhám uvěřit.
Iveta Bartošová, Karel Gott a Libuše Šafránková.
Nebrečela jsem, ale IB bylo moje dětství/dospívání, KG velký slavný umělec a Popelka ![]()
@Liberalissima píše: Více
A skoro přesně tři roky po Pratchettovi Jan Kantůrek.
Diana a Freddie Mercury. Byla jsem dítě a smrt moc nechápala, ale dodnes vidím mou mámu, jak kvůli nim brečela a zanechalo to ve mě citovou stopu. Byli vzor. Stejně jako Karel Gott. A jako je vévodkyně Kate…
Zasáhla mě smrt Dolores O'Riordan (Cranberries) a pak Patricie Janečkové.
U mně to byl Václav Havel. Politika mně nikdy nezajímala, ale jeho odchodem jako by odešel určitej symbol, kus každého z nás, kus svobody, jakoby se vytratily 90.léta, kdy bylo ještě vše takové normální, bez starostné, nic pořádně jsme neměli a přitom nám bylo fajn.
Další člověk byla Dolores O'Riordan,
Freddie Mercury, Diana, Ennio Morricone (ja vim ze byl uz stary, ale stejne), Alexandovci v letadle, Tina Turner (den pred jeji smrti jsem koukala s dcerou na tu jeji super barbinu), z nasich Karel Gott a Hana Maciuchova
Nejvíc asi Stanislav Gross - hlavně kvůli té „divné“ a nepochopitelné nemoci a Iveta Bartošová - kvůli způsobu odchodu.
Hodně mě zasáhla smrt Libušky Šafránkové. Ani jsem to nečekala, začaly mi téct slzy, jako by odešlo kus mého dětství.
Slza ukápla i nad Patricií Janečkovou..
Mrzel mě odchod Karla Gotta, Ivety Bartošové, Hany Macuichové, paní Štěpánkové.. A Davida Bowieho.
@Anna766 píše: Více
Musím přiznat, že já ke Gottovi neměla žádný vztah, naši ho doma ani nějak nepouštěli a prostě to nebyl můj styl. Ale zpěvák to byl samozřejmě vynikající.
Iveta Bartošová…ne že bych nějak hodně brečela ale bylo mi jí hrozně líto. Videla jsem před její smrti poslední reportáže s ní a bylo to hrozné. Z tak krásný holky taková ubohá troska. Strašný.
Dodnes si pamatuji den kdy se to stalo a jak jsme byli v šoku.