Smrt celebrity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alinois
15.5.24 20:29

Iveta Bartošová…ne že bych nějak hodně brečela ale bylo mi jí hrozně líto. Videla jsem před její smrti poslední reportáže s ní a bylo to hrozné. Z tak krásný holky taková ubohá troska. Strašný.
Dodnes si pamatuji den kdy se to stalo a jak jsme byli v šoku.

• Citovat
  • Upravit
1831
15.5.24 20:39

Mě teď opravdu dostala Simona Postlerová. Měla jsem ji moc ráda jako herečku, dabérku a naposlouchala i řadu audioknih od ní načtených. Udivovala mě svým elánem a mladistvým vzhledem, který si uchovávala i přesto, jak jí život naložil. Slyšela a četla jsem s ní řadu rozhovorů, v kterých mluvila o nemoci svého syna a o problematice autismu obecně, připadalo mi obdivuhodné, jak to zvládá. Byla ještě mladá. To byl pro mě fakt šok, když jsem si přečetla, že zemřela. A mrzí mě to.
Jinak slza mi ukápla pro Matthewa Perryho, i když se to asi dalo čekat. Jak kdyby skončila jedna etapa. Miluju Přátele a pořád dokola na ně koukáme, takže tady tak trochu pořád je s námi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18697
15.5.24 20:44

@Roxy ivka jo, rickam me taky zasáhl. Pak ještě Kalina ze sto zvířat. Perry byl tak šok. Nejvíc me teda zasáhl můj doktor, kde jsem byla odpoledne na kontrole a večer spáchal sebevrazdu. Z toho jsem se dostávala fakt dlouho a vyčítala, ze jsem si jeho stavu nevšimla. Ikdyz jsem ho znala jenom rok, tak pro me fakt rána. Byl to úžasný člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149031
15.5.24 20:53
@hospodki píše: Více

Takhle mě zasáhla smrt jednoho řidiče autobusu. Skvělý chlap. Velmi jsme se spřátelili, několik let jsem s ním jezdívala pravidelně z práce, hodně jsme si povídali, rád vyprávěl vtipy. A jednou přestal jezdit a já se po čase dozvěděla že se zabil v autě. Napálil to do stromu a povídalo se o sebevraždě, ale já se tomu dodnes zdráhám uvěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
15.5.24 21:00

Iveta Bartošová, Karel Gott a Libuše Šafránková.
Nebrečela jsem, ale IB bylo moje dětství/dospívání, KG velký slavný umělec a Popelka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
15.5.24 21:05
@Liberalissima píše: Více

A skoro přesně tři roky po Pratchettovi Jan Kantůrek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
15.5.24 21:06

Diana a Freddie Mercury. Byla jsem dítě a smrt moc nechápala, ale dodnes vidím mou mámu, jak kvůli nim brečela a zanechalo to ve mě citovou stopu. Byli vzor. Stejně jako Karel Gott. A jako je vévodkyně Kate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.5.24 21:10

Zasáhla mě smrt Dolores O'Riordan (Cranberries) a pak Patricie Janečkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.5.24 21:16

U mně to byl Václav Havel. Politika mně nikdy nezajímala, ale jeho odchodem jako by odešel určitej symbol, kus každého z nás, kus svobody, jakoby se vytratily 90.léta, kdy bylo ještě vše takové normální, bez starostné, nic pořádně jsme neměli a přitom nám bylo fajn.

Další člověk byla Dolores O'Riordan,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4358
15.5.24 21:20

Freddie Mercury, Diana, Ennio Morricone (ja vim ze byl uz stary, ale stejne), Alexandovci v letadle, Tina Turner (den pred jeji smrti jsem koukala s dcerou na tu jeji super barbinu), z nasich Karel Gott a Hana Maciuchova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4358
15.5.24 21:27

Jeste pridam Patricii Janeckovou a Nelu Moravcovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
15.5.24 21:32

Ano, Dolores, její smrt mě taky zasáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.5.24 21:46

Nejvíc asi Stanislav Gross - hlavně kvůli té „divné“ a nepochopitelné nemoci a Iveta Bartošová - kvůli způsobu odchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
15.5.24 22:42

Hodně mě zasáhla smrt Libušky Šafránkové. Ani jsem to nečekala, začaly mi téct slzy, jako by odešlo kus mého dětství.
Slza ukápla i nad Patricií Janečkovou..
Mrzel mě odchod Karla Gotta, Ivety Bartošové, Hany Macuichové, paní Štěpánkové.. A Davida Bowieho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2443
15.5.24 22:42
@Anna766 píše: Více

Musím přiznat, že já ke Gottovi neměla žádný vztah, naši ho doma ani nějak nepouštěli a prostě to nebyl můj styl. Ale zpěvák to byl samozřejmě vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová