Smrt celebrity

Ronnie123
15.5.24 18:08

Smrt celebrity

Ahoj všem. Smutné téma, ale když jsem si teď přečetla zprávu o úmrtí Vlastimila Harapese, tak mě napadla otázka: Je nějaká známá osobnost, jejíž smrt vás opravdu zasáhla? A proč vás zasáhla?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6680
15.5.24 18:17

Jako puberťák jsem sledovala seriál Glee. Zemřel jeden herec z toho seriálu, druhý, třetí a já si říkala do háje, vždyť to byli mladí lidi, starší o 5-8let, vždyť to nic není. To pro mě bylo docela dost šokující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
15.5.24 18:19

No mě překvapuje, kolik herců, zpěváků ted umírá. Říkám si, vždyt jsou ještě tak mladí. A pak si teprve uvědomím, že já jsem stará a tohle jsou lidé, na které jsem se koukala já jako dítě, puboš, dospělá. Že už vlastně mají často svůj věk. Přitom já je vidím vždycky jako plné síly z těch filmů, klipů, které si pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
15.5.24 18:21

Mě to většinou moc nezasahuje, prostě to beru tak, že i slavní umírají, povzdechnu si, že to byl dobrý umělec a dost. Ale jedna smrt mě překvapivě zasáhla. To když umřel britský herec Allan Rickman. Já ho mám mezi oblíbenými herci, většina lidí ho bere jako toho Snapea z Harryho Pottera, ale on vytvořil spoustu skvělých rolí. Já ani nevěděla, že je nemocný a byl to pro mě v tu chvíli fakt šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
15.5.24 18:22

Co si pamatuji jako první byl šok ze smrti Michaela Jacksona, doteď jeho písničky miluju, je to vzpomínka na dětství.
Taky me mrzel Chester z Linkin Park, nebylo na něm nic znát, že to udělá..
Karel Gott, i když to není moje skupina, taky mi to bylo líto.. a je jich spousta..jsou to tváře, co člověk znal, poslouchal a je to smutné, když odejdou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
15.5.24 18:23

@Roxy ivka kontakt " Snapa" jsem taky obrecela i „Brumbála“ já jsem plačka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18232
15.5.24 18:25

Matthew Perry :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
15.5.24 18:25

Zasáhli mě Petr Muk a sebevražda IB. V poslední době Simona Postlerová. Ale nehroutím se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
15.5.24 18:26

@Ronnie123
Zasáhla, to bych neřekla, přeci jen jsou to cizí lidé a s přibývajícím věkem jich bude pryč víc a víc, ti z mého mládí. Ale když umřel Karel, tak jsem si fakt říkala, jako vážně, Karle, ty uz jako opravdu nejsi. Ten mi přišel, že bude vždy. A pak bude asi divné, až nebude Bohdalová, ale ta tu stovku třeba dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.5.24 18:29

Ano. Freddie Mercury - hrozně mi chybí. A když odešla Iveta Bartošová, bylo mi to taky moc líto. Ta ne, že by mi tak chyběla, jako mi to prostě přišlo líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
15.5.24 18:30
@Alladina píše: Více

Něco podobného jako s Karlem, jsem cítila s královnou Alžbětou. Její smrt mě nezasáhla, dožila se hezkého věku, jen je zvláštní, že skončila jedna éra, jako by jedna z jistot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
15.5.24 18:30

Hana Maciuchova, Norbert Lichý, Rostislav Čtvrtlik, Tina Turner.
Josefa Somra a Marii Fredriksson z Roxette jsem obrečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.5.24 18:32

Taky bych neřekla, že zasáhla k hroucení. Ale to tak prostě je, že někdo je člověku sympatický, je jeho oblíbenec. Tak mu přijde víc líto, když ten dotyčný umře. Nevidím nic špatného, když někdo prožívá úmrtí i cizích lidí víc emočně. A někoho nechává úmrtí chladným. Ani jedno a ani druhé není špatně. Já mám třeba potřebu, když někdo takhle známý umře, že si ho na netu vyhledám, že si čtu jeho životopis a další dostupné informace. Dělám to vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21976
15.5.24 18:38

Nehroutila jsem se, ale zasáhl mě Karel Gott, prostě tu vždycky byl, od mého dětství, součást světa. Na jednu stranu byl starý, nemocný, ale až nebyl, tak jsem zjistila, že to byla taková jistota, jakoby součást rodiny, i když jsem nebyla žádný fanoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
15.5.24 18:41
@Ronnie123 píše: Více

Jedinkrát jsem opravdu brečela, (a slzy mívám pořád), když umřel Karel Gott. Přestože se to čekalo, tak mě to zasáhlo. 🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová