Smrt celebrity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13769
15.5.24 22:54

Nebyla to sice celebrita, ale před lety mě velmi zasáhlo, když zemřel manžel jedné ženy z webového fóra. Neznala jsem ji osobně, jen z těch diskuzí (ale poměrně „dost“, několik let), vždycky o něm tak hezky psala, měli moc hezký vztah. Zemřel při nehodě, zasáhlo mě to hodně, brečela jsem asi dva dny. Vždycky jsem si představila, že by se to stalo mému muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
15.5.24 23:01
@hospodki píše: Více

Tak to mě fakt mrzí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
15.5.24 23:03
@Lojzísek píše: Více

Ježiš o té Janečkové jsem vůbec nevěděla, pamatuju si jí jako dítě že soutěže :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
15.5.24 23:05
@Kvestorka píše: Více

Máš pravdu sypu si popel na hlavu, že jsem ho nenapsala, jeho je půlka toho kouzla v češtině :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
15.5.24 23:06
@Liberalissima píše: Více

Díky. No bylo tam rozmezí asi 3-4 hodin, bavili jsme se, vtipkovali, byla jsem tam s 2m mimcem i s malou hezky komunikoval. No strašný. Fakt jak člen rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
15.5.24 23:10
@hospodki píše: Více

To se vůbec nedivím, to je fakt šílená představa :,(

Mně takhle že „známých neznámých“ zasáhlo, když kolegovi z Indonésie zemřelo dítě po porodu. Nikdy jsme se neviděli osobně, ale z toho týmu tehdy jsme si nejvíc sedli, psali jsme si, posílali fotky, atd. Teď má druhé dítě snad 14 dní od naší malé. Musím mu napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37405
15.5.24 23:24

Ano, když odejde kousek historie, kousek známého světa.
Výčet by byl dlouhý, někde jenom kousek, někde trochu víc, často to má nějaký příběh.

Příspěvek upraven 16.05.24 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.5.24 00:08

Petr Muk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
16.5.24 00:11
@Liberalissima píše: Více

Tam je to velmi smutné že odešla tak mladá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15109
16.5.24 08:32

No zasáhla, asi stejně jako když si přečtu úmrtní parte paní co jsem pravidelně vídala spousty let, nevěděla jak se jmenuje, ani jaká je, jen, že má ráda psy. A kdyby nebylo parte s fotkou, pravděpodobně bych ani nevěděla, že zemřela. Říkám si, aha, chudák, tak to už jí nikdy neuvidím. Ale, ve skutečnosti nevím, jaká byla, jaký by byl vztah, který by jsme mezi sebou měly, pokud by jsme se znaly. Třeba by mne natolik zklamala, že bych si jen řekla, no už je tam taky. A to je je stejné i se známými osobnostmi, člověk má pocit, že když je vídá, tak jsou tak trochu i jeho a pak mu přijde líto, že něco skončilo, navíc, si tím i uvědomí vlastní smrtelnost a stárnutí, protože je vídá i ve starších filmech, kde vlastně jsou mladší plni života a to, že už to tak není, nás najednou vyděsí. Ale jinak, zasáhnou, opravdu nás může smrt jen opravdu blízkého člověka. Smutek nad ztrátou lidí co jsme skutečně neznali je jen takový nepříjemný pocit, nad celkově ubíhajícím časem a uvědomění si ztráty vlastního bytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21476
16.5.24 08:35
@Zury_y píše: Více

Kteri lidi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21476
16.5.24 08:37
@Anonymní píše: Více

Smrt mladeho Zednicka me taky rozhodila. V te dobe mel myslim partydenni miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21476
16.5.24 08:39
@lucad77 píše: Více

Dosla jsem ted k tvemu prispevku a vidim, ze mas stejny dotaz. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.5.24 09:35

Zasáhla? To bych neřekl.
Spíš mi tak nějak přijde divný, že už není mezi námi Hanka Zagorová, ona tu přece byla vždycky. Na její hudbě jsem vyrostl a zestárnul. Ale musíme se smířit s tím, že byla nemocná a jak sama několikrát řekla „přesluhovala dost dlouho“, původní prognózu měla, že nedožije 50.

Podobně to mám s I. Bartošovou, K. Fialovou, S. Lekešovou, S. Postlerovou.

Zajímavé je, že všechny tyto dámy prý byly velmi milé a pozitivní sluníčkové osoby.
Až teď mi došlo, že to jsou všechno samé holky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
16.5.24 11:58
@Roxy ivka píše: Více

Tak to jsme na tom stejně. Také mě todost vzalo. Ještě jsem si říkala, že se konečně oženil a on už to věděl. Četla jsi Deníky? Úžasná knížka, přečetla jsem to doslova během týdne na dovče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová