Smrt maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
774
12.12.18 16:09

Ahoj, je mi upřímně líto, čím procházíš. Ale věř tomu, že maminka tě pořád miluje, určitě ti všechno odpustila, tím si můžeš být jistá. Tak jako to každá milující maminka dokáže. Většinou, když nám takto někdo blízký odejde, přemýšlíme, co jsme mohli udělat jinak, co jsme mu ještě chtěli říct a nestihli. Tak to klidně i teď mamince řekni, ona to ví, bude
chránit tebe i tvé blízké možná víc než byla schopná na této zemi. Mám s tím osobní zkušenost. Věř, že to je odloučení jen na nějakou dobu a že se jednou zase v radosti setkáte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33522
12.12.18 16:10
@Anonymní píše:
Já bych byla zhroucená a nechápu jak máš chuť psát na emimino že se bojíš maminky.
Tvoje slova..přes den se to už dá…po 5 dnech..nechápu, jen pokud jsi troll

A anonym jsi proč?? Proč by měla být trol?? Nechápu, fakt ne. Tak nebuď srab a napiš pod svým nickem, tenhle výkřik do tmy je pěkně trapný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33522
12.12.18 16:13
@Jana525 píše:
Hyeno :poblion: :poblion: Meli by te odtajnit

Nahlásila jsem jí, tohle je fakt moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.12.18 16:20
@Anonymní píše:
Já bych byla zhroucená a nechápu jak máš chuť psát na emimino že se bojíš maminky.
@Anonymní píše:
A myslíš že mlčením to přejde, vždyt máte na maminku vzpomínat mluvit o ní..ne dělat že se nic nestalo…asi jsem fakt divná já nechápu

to teda jsi, osobovat si právo, jak mají ostatní truchlit a ještě statečně jako anonym. Však jím dlouho nebudeš :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
12.12.18 16:21

Upřímnou soustrast :hug: je to strašně moc čerstvé a navíc se jedná o nejbližší osobu tvého života. Máš nárok slyšet a vnímat a dělat všechno, je to omluvitelné. Vůbec si o sobě nemysli, že jsi blázen nebo něco podobného. Já na tvém místě bych byla asi na psychiatrii, zvládáš to skvěle, ale nebraň se jakémukoliv smutku a pláči. Drže se. Čas pomůže, i když je to fráze, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
12.12.18 16:52
@arinecka píše:
Nahlásila jsem jí, tohle je fakt moc…

Jsem zvedava, jestli ji odtajni. Mam jeden typ, kdo by to mohl byt, ale treba se pletu. Bohuzel zlych lidi je docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33522
12.12.18 16:58
@Jana525 píše:
Jsem zvedava, jestli ji odtajni. Mam jeden typ, kdo by to mohl byt, ale treba se pletu. Bohuzel zlych lidi je docela dost.

Taky mam typ, uvidime, doufam ze ji odtajni, hrdinku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
12.12.18 17:19
@Filzefina píše:
Jsi divna. Navazis se do zakladatelky, ktera tu hleda podporu a jeste navic jsi hrdinsky anonymni. Teda fuj :poblion:
;) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
12.12.18 17:27
@Lajla píše:

Hrdinko!!! :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
12.12.18 17:32

@arinecka @Jana525
Už ji odtajnili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20828
12.12.18 17:37

Dobrý den,

zrušila jsem anonymitu uživatelky Lajly. Anonymita v tomto případě porušuje pravdila diskuze, protože se uživatelka, ač slušně, naváží do zakladatelky.

děkuji za pochopení

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.18 17:43
@necy píše:
Kdyz umrela mama.Mela jsem to stejne.Asi za mesic se me zdal sen. Byl takovi divny.Ale mama mi vnem rekla,,ja uz musim jit. A od te doby byl klid. Bolest po smrti trvala dlouho.Ale casem se utlumovala. V listopadu to bylo 5 let. A uz jen vzpominam :srdce: Drzte se vim ze to hodne boli u srdce

Ahoj.
Už je to mnoho let, co jsem musela podstoupit ukončení těhotenství z genet.indikace ve vyšším stupni těhotenství.
Nebudu tu popisovat, že člověk nezapomene nikdy, to ví každá, která tím prošla…
Ale proč píšu. I mě se každou noc zdálo o mém miminku a jednou a jednou mi v tom snu řeklo ,,já už musím jít,,.
Když jsem si přečetla tvůj příspěvek, tak mi naběhla husí kůže, protože přesně vím o čem píšeš. :hug:

• Citovat
  • Upravit
33522
12.12.18 18:28

@admin Děkujeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122240
12.12.18 21:02

Přijmi mou upřímnou soustrast. Je hrozné, když lidé umírají tak mladí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 18:05

@s.y.p.t.a to je krásný co jsi napsala. Moje maminka zemřela před 15 lety a ta bolest nikdy nepresla, ale po přečtení Tvého příspěvku je mi lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová