Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, kup si test, nebo si zaplat test hcg z krve.....myslim ze jine rady tady nedostanes, nevime jak reaguje tvoje telo v prubehu cyklu, ani kolikaty DC jsi.....
Testík hned po ránu… a změřit teplotu… V těhu bývá vyšší… kolem 37 stupňů…
Ahoj,
myslim si, ze pokud mas nizkou sliznici, tak asi tehotna nebudes, je mi lito.
Stepanko - kdyz je clovek tehotny, teplota je vyssi, ale nemusi byt kolem 37, zalezi na tom, jaka je bezna teplota te dotycne, nehlede na to, ze pokud se nemeri nekolik cyklu, tak jednou zmerena teplota nema zadnou vypovidaci hodnotu ![]()
Hodne stesti,
jana
koukám takhle otázka se tu v poslední době neustále vyskytuje dokola ![]()
Samozřejmě jsem myslela vyšší oproti běžnému stavu...... Číslo, které jsem uvedla, je průměrné… ![]()
andela píše:
koukám takhle otázka se tu v poslední době neustále vyskytuje dokola
Taky mam ten pocit, ze je to porad ta stejna slecna/pani (anonymni extra trida ze zaregistr. zari 2007), co se neustale dokola pta na to same, jestli je tehu nebo neni tehu, presto, ze bere Jasminelle apod. Porad a porad dokola to same, tentokrat teda vynechala Jasminelle neb ji na to uz nekdo upozornil. Chapu, ze nekdo zalozi diskusi na tema, ktere uz tu nekde bezi, jelikoz jsou treba neprehledne, ale ptat se porad dokola v obmenach na to same… Jako kdyby dotycna necetla odpovedi - a ze uz ji radilo fura holek. Nechapu.
Ahoj všechny těhulky i budoucí těhulky. Moc si s přítelem přejeme mimčo. Minulý pátek jsem byla u doktora na gyndě, neboť jsem měla křeče v bodbřišku. Bylo to tři týdny a tři dny od sexu, tak jsem myslela, že bych mohla bejt těhulka. I když jsem si v minulém týdnu dělala Mamatest a vyšel negativní. Těšila jsem se, že mi dr. řekne něco jiného. Ale řekl mi, že v děloze nic není a že mám sníženou děložní sliznici. Myslíte, že by se těhotenství nemuselo ještě prokázat nebo opravdu nejsem těhulka? Dneska se pozoruju a zdá se mi, že mám hodně výrazné žilky v prsou a hodně slin. Prosím poraďte mi. Děkuji.