Snaha o druhé dítě

2199
20.8.13 11:37

snaha o druhé dítě

Ahoj chtěla, bych se zeptat jestli je možné na první pokus otěhotnět a kdy se to zjistit. Vždy jsem měla menstruaci cyklus 28–29.. v červenci jsem jí měla dostat kolem 26.7,jenže jsme jela na dovolenou a chtěla oddálit menstruaci, takže od 20.7 jsem nasadila prášky jeden ráno, druhý večer. Vysadila jsem, to 27.7 menstruaci jsem dostala 31.7 skončila 2,8. Takže jsem si spočítala, že plodné dny by mohly nastat od 14.8 do plus mínus 17 týho s přítelem jsme měli sex i před plodnými dny. Po sexu jsem vyčetla, že je lepší nevstávat, zkušenosti o pokus o těhotenství nemám, první syn byl nečekaně, takže jsem bádala a dočetla co by tomu napomohlo př(podložený zadeček,) zbytek mi přišel už moc, takže jsem jednu noc po sexu měla podložený zadek a nohy dala nahoru a nechala plus mínus 15 min v klidu. Tedy teď čekám na menstruaci do konce měsíce, pobolívá mě pod bříšek, sem tam mě píchlo v bříšku, před 3 dny mě začaly bolet bradavky od včera mám nalité prsa, jako před menzes takže nevím na čem jsem, ale je to dost brzy mám i tvrdší břicho a cítím se nafouklá, zácpa, únava a časté močení, to sice bylo i před tím, ale teď se to zvýšilo nepočítám, že bych zapadla hned na první pokus, jen doufám.

Příspěvek upraven 20.08.13 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
20.8.13 11:44

Víc se pozoruješ když se snažíte, při prvním ses taky tk pozorovala?

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.8.13 11:45

Jo jinak to podkládání zadečku je psychické asi :D Nechápu… Po ejakulaci se spermie odloučí od ejakulátu a ty v sobě už ochováváš jen ejakulát bez spermií

• Citovat
  • Upravit
2199
20.8.13 11:46

Ne to vůbec první bylo před 6 lety s bývalým přítelem, odjeli jsme pracovně do Ciziny a vrátila jsem se skoro ve 4 měsíci.
Ted jsem prostě, chtěla vyzkoušet, či to půjde během ovulace nějak extra neplánujeme, ale už bych chtěla holčičku :/ s přítelem jsme spolu 4 roky, nespěcháme, ale prostě jsem to hctěla zkusit během ovulace a po sexu být v klidu nehchodit na wc ani do sprchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
20.8.13 11:47

Já četla že je dobré tady na diskuzi, podložit si zadeček :DD: tak jsem to jednou zkusila :D:D stejně myslím na prd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
20.8.13 11:50

Takže jeslti něco vyteče může to být ten ejakulát? a Spermie se dostanou do čípku?
Já právě ani nevím jak to funguje jen čtu a pokaždé něco jinak
Někdo píše že po sexu si pomůže prsty, to myslím že spíš poškodí, pak ten zadeček, nohy nahoru a další věci. U prvního jsem jako ted nebrala žádné prášky a po 3 roky. sex bez ochrany, ale vím, že jednu noc jsme byli sami doma byla večeře a po sexu jsem hned usla a vychází to tak nějak u prvního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
20.8.13 11:53

Omlouvám se takový příspěvek píšu poprvé ale v čem je podstata diskuse? :think: chceš se na něco zepta? kdy dělat test, kdy byla ovulace, jak zjistit ovulaci nebo?? nepadla ani jedna otázka asi to chápu špatně ale přijde mi to spíš jako deníček než diskuse? :nevim:
p. s. přeju brzské úspěšné otěhotnění a pohodové těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.8.13 11:56

Nám se prcek povedl první měsíc, bez toho aniž bych si podkládala zadek, otírala sperma o čípek nebo tak, a to jdu po sexu na záchod. Proto mi to přijde směšné tyhle věci. Maximálně tak ovulace je k něčemu ale tu nesleduju

• Citovat
  • Upravit
2199
20.8.13 11:58

Omlouvám se :) trošku jsem to upravila.) chtěla jsem vědět, či by bylo možné na první pokus zapadnout, ale asi zbytečné naděje :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
20.8.13 12:00

No já prstami nic nedělala jen ten zadek jsem jeden den při sexu zkusila, ale asi to vliv nemělo jen jsem to tu vyčetla můj vlastní nápad to nebyl :)
No uvidíme třeba si to jen vkládám do hlavy, že jsem protože mě to už láká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
20.8.13 12:03

@sukynecka01 jo to už je lepší :pankac: už chápu význam…přeju ať se brzo podaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
20.8.13 12:06

Děkuji, taky tajně doufám nechci příteli dělat plané naděje vím, že už by si také přál dítě. Jedno sice máme, ale není jeho i když ho vychovává skoro o 9 měsíců miluje ho jako své, žije pro něho, ale prostě vím, že si přeje ještě jedno své. Já taky holčička je můj sen, ale je jedno co by to bylo hlavně zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
20.8.13 12:07

Při obou těhotenstvích jsem otěhotněla „na první pokus“, nohy nezvedám, zadek nepodkládám, prsty nikde nehrabu a po sexu se chodím umýt. Nijak se nesleduju, ale ovulaci poznám díky bolestem na sto procent, i kdybych nechtěla… To jen k otázce jestli to může vyjít napoprvé… Úvodní příspěvek jsem četla dvakrát, místy nejde přečíst ani pochopit…

• Citovat
  • Upravit
2199
20.8.13 12:15

Za to se omlouvám zkoušela jsem to napravit, ale asi nepomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.8.13 12:18

Nejlepší je nepozorovat se, plus minus vědět, kdy máš ovulaci (ale tu zjistíš buď testem nebo měřením BT), ovulační kalkulačky jsou na h.vno a na nic, sexovat kdy chcete a jak chcete.. Podkládání zadku nemá moc velký význam.
Za dobu, co jsme se snažili, jsem si každý měsíc vsugerovala příznaky a pak jsem byla zklamaná. V březnu jsme si řekli, prdíme na to, sexovali jsme skoro každý den, po sexu jsem se šla sprchovat, ovulace nevím, kdy byla a hele, ono se to zrovna v tom březnu povedlo.. A to jsem ani neměla žádné příznaky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ano, může to vyjít napoprvé, proč by ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital