Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
v mém snáři je vši mít: zlo se nečekaně změní v dobro žádné peníze ![]()
Hledané slovo : vši
Vši míti, a je zabíti
zlým nástrahám uniknouti.
Vši viděti nebo míti
peníze dostati.
Vidíte, jiný snář jiný výklad. Člověk ať si vybere ![]()
Příspěvek upraven 17.02.12 v 11:29
igracek píše:
o vších? to já vždycky slyšela ty ho*nanebo třeba když do něho šlápneš a furt nic
máme jich u babičky na dvorku hromadu a můj malý je tak dokonalý, že do nich ještě nespadl, vždycky spadne vedle
naštěstí
tak to se nam stava u babi a dedy meho pritele, ti maji slepice, sice po nich uklizi na dvorku, ale nejake to hovinko je tam vzdy a maly se jim taky nejak zazracne vyhyba… U me je to uz horsi, kdyz za nim letim…
![]()
AnetinkaKopretinka píše:igracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
o vších? to já vždycky slyšela ty ho*nanebo třeba když do něho šlápneš a furt nic
máme jich u babičky na dvorku hromadu a můj malý je tak dokonalý, že do nich ještě nespadl, vždycky spadne vedle
naštěstí
jako, že bych mu do nich pomohla jo
![]()
igracek píše:AnetinkaKopretinka píše:jako, že bych mu do nich pomohla joigracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
naštěstí
![]()
Štouchni a už je v nich
. Akorát bych ho nechtěla koupat ![]()
igracek píše:
asi si pořídím jiný snář
Otázka je který je nejlepší ??? ![]()
Takže dneska povinně si všechny necháme zdát o vších a hlavně je nebudeme zabíjet ![]()
AnetinkaKopretinka píše:
Holky, neznáte nějaký dobrý online snář na internetu?Popřípadě pokud doma snář máte mohly by jste mi zjistit co znamená když jsem ve snu viděla velrybu?
Děkuji moc
To bys musela popsat víc, rozhodující jsou pocity, které ve snu prožíváš ![]()
Příspěvek upraven 17.02.12 v 11:35
kometa32 píše:
Takže dneska povinně si všechny necháme zdát o vších a hlavně je nebudeme zabíjet
AnetinkaKopretinka píše:igracek píše:Štouchni a už je v nichAnetinkaKopretinka píše:jako, že bych mu do nich pomohla joigracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
naštěstí
![]()
. Akorát bych ho nechtěla koupat
tak teď je zima, akorát bych vyprala oblečení ![]()
eLena F píše:AnetinkaKopretinka píše:To bys musela popsat víc, rozhodující jsou pocity, které zažíváš
Holky, neznáte nějaký dobrý online snář na internetu?Popřípadě pokud doma snář máte mohly by jste mi zjistit co znamená když jsem ve snu viděla velrybu?
Děkuji moc
Aha, a ty se v tom nějak vyznáš ?
kometa32 píše:že by
Takže dneska povinně si všechny necháme zdát o vších a hlavně je nebudeme zabíjet
Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce