Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AnetinkaKopretinka píše:igracek píše:Otázka je který je nejlepší ???
asi si pořídím jiný snář
těžko říct, asi se budu dál dívat do více snářů a budu věřit tomu, co se shoduje
igracek píše:AnetinkaKopretinka píše:tak teď je zima, akorát bych vyprala oblečeníigracek píše:Štouchni a už je v nichAnetinkaKopretinka píše:jako, že bych mu do nich pomohla joigracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
o vších? to já vždycky slyšela ty ho*nanebo třeba když do něho šlápneš a furt nic
máme jich u babičky na dvorku hromadu a můj malý je tak dokonalý, že do nich ještě nespadl, vždycky spadne vedle
naštěstí
![]()
. Akorát bych ho nechtěla koupat
To je pravda, ale teď je to stejně zasněžené, takže to nemá smysl, ale v létě
![]()
igracek píše:AnetinkaKopretinka píše:těžko říct, asi se budu dál dívat do více snářů a budu věřit tomu, co se shodujeigracek píše:Otázka je který je nejlepší ???
asi si pořídím jiný snář
Nejlepší jsou takové ty po babiččce. Ty nové jsou na nic.
AnetinkaKopretinka píše:igracek píše:To je pravda, ale teď je to stejně zasněžené, takže to nemá smysl, ale v létěAnetinkaKopretinka píše:tak teď je zima, akorát bych vyprala oblečeníigracek píše:Štouchni a už je v nichAnetinkaKopretinka píše:jako, že bych mu do nich pomohla joigracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
o vších? to já vždycky slyšela ty ho*nanebo třeba když do něho šlápneš a furt nic
máme jich u babičky na dvorku hromadu a můj malý je tak dokonalý, že do nich ještě nespadl, vždycky spadne vedle
naštěstí
![]()
![]()
tak to by už bylo horší, to bych ho asi šoupla pod pumpu ![]()
igracek píše:AnetinkaKopretinka píše:tak to by už bylo horší, to bych ho asi šoupla pod pumpuigracek píše:To je pravda, ale teď je to stejně zasněžené, takže to nemá smysl, ale v létěAnetinkaKopretinka píše:tak teď je zima, akorát bych vyprala oblečeníigracek píše:Štouchni a už je v nichAnetinkaKopretinka píše:jako, že bych mu do nich pomohla joigracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
naštěstí
![]()
![]()
Vidíš a máš to vyřešené. Kdyby jsi náhodou vyhrála tak nezapomen kdo ti to poradil ![]()
AnetinkaKopretinka píše:eLena F píše:Aha, a ty se v tom nějak vyznáš ?AnetinkaKopretinka píše:To bys musela popsat víc, rozhodující jsou pocity, které zažíváš
Holky, neznáte nějaký dobrý online snář na internetu?Popřípadě pokud doma snář máte mohly by jste mi zjistit co znamená když jsem ve snu viděla velrybu?
Děkuji moc
Přijde na to
uvedu příklad: když někoho v dětství pokouše zlý pes, tak pes v jeho snu bude mít jiný význam, než pro toho, kdo tak hrozný zážitek neměl ![]()
eLena F píše:AnetinkaKopretinka píše:Přijde na toeLena F píše:Aha, a ty se v tom nějak vyznáš ?AnetinkaKopretinka píše:To bys musela popsat víc, rozhodující jsou pocity, které zažíváš
Holky, neznáte nějaký dobrý online snář na internetu?Popřípadě pokud doma snář máte mohly by jste mi zjistit co znamená když jsem ve snu viděla velrybu?
Děkuji mocuvedu příklad: když někoho v dětství pokouše zlý pes, tak pes v jeho snu bude mít jiný význam, než pro toho, kdo tak hrozný zážitek neměl
Aha. V dětství mě velryba nekousla, takže v pohode
AnetinkaKopretinka píše:eLena F píše:Aha. V dětství mě velryba nekousla, takže v pohodeAnetinkaKopretinka píše:Přijde na toeLena F píše:Aha, a ty se v tom nějak vyznáš ?AnetinkaKopretinka píše:To bys musela popsat víc, rozhodující jsou pocity, které zažíváš
Děkuji mocuvedu příklad: když někoho v dětství pokouše zlý pes, tak pes v jeho snu bude mít jiný význam, než pro toho, kdo tak hrozný zážitek neměl
AnetinkaKopretinka píše:igracek píše:Vidíš a máš to vyřešené. Kdyby jsi náhodou vyhrála tak nezapomen kdo ti to poradilAnetinkaKopretinka píše:tak to by už bylo horší, to bych ho asi šoupla pod pumpuigracek píše:To je pravda, ale teď je to stejně zasněžené, takže to nemá smysl, ale v létěAnetinkaKopretinka píše:tak teď je zima, akorát bych vyprala oblečeníigracek píše:Štouchni a už je v nichAnetinkaKopretinka píše:jako, že bych mu do nich pomohla joigracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
naštěstí
![]()
![]()
pokud věříš tomu, že to má opravdu vliv
ale vyhrát nějaký lepší obnos by nebylo marné, odstěhovat se někde, kde je čistější vzduch, tady odtud z toho hnusu
igracek píše:AnetinkaKopretinka píše:pokud věříš tomu, že to má opravdu vlivigracek píše:Vidíš a máš to vyřešené. Kdyby jsi náhodou vyhrála tak nezapomen kdo ti to poradilAnetinkaKopretinka píše:tak to by už bylo horší, to bych ho asi šoupla pod pumpuigracek píše:To je pravda, ale teď je to stejně zasněžené, takže to nemá smysl, ale v létěAnetinkaKopretinka píše:tak teď je zima, akorát bych vyprala oblečeníigracek píše:Štouchni a už je v nichAnetinkaKopretinka píše:jako, že bych mu do nich pomohla joigracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
naštěstí
![]()
![]()
ale vyhrát nějaký lepší obnos by nebylo marné, odstěhovat se někde, kde je čistější vzduch, tady odtud z toho hnusu
Ne. Tolikrát jsem do to šlápla i se mi o tom zdálo a nic
, ale takový milion by se mi hodil. Tady to počasí je hnus, v úterý jsem byla v Orlové a zdá se mi, že tam je to horší než tady v Ostravě ![]()
AnetinkaKopretinka píše:igracek píše:Ne. Tolikrát jsem do to šlápla i se mi o tom zdálo a nicAnetinkaKopretinka píše:pokud věříš tomu, že to má opravdu vlivigracek píše:Vidíš a máš to vyřešené. Kdyby jsi náhodou vyhrála tak nezapomen kdo ti to poradilAnetinkaKopretinka píše:tak to by už bylo horší, to bych ho asi šoupla pod pumpuigracek píše:To je pravda, ale teď je to stejně zasněžené, takže to nemá smysl, ale v létěAnetinkaKopretinka píše:tak teď je zima, akorát bych vyprala oblečeníigracek píše:Štouchni a už je v nichAnetinkaKopretinka píše:jako, že bych mu do nich pomohla joigracek píše:Vidíš, možná kdyby jednou do nich spadl tak vyhrajete první výhru ve sportce
naštěstí
![]()
![]()
, ale takový milion by se mi hodil. Tady to počasí je hnus, v úterý jsem byla v Orlové a zdá se mi, že tam je to horší než tady v Ostravě
fakt je to hnus, kolikrát jedeš po ránu a vidíš ten hnusný opar, s malým jsem nebyla venku ani nepamatuju. Fakt je to humáč, ale milion by byl na tohle málo ![]()
AnetinkaKopretinka píše:
Nic loučím se jdu do té chumelenice. Mějte se pěkně papa
Tak to je teda pekne:-D jinak ahojky,a to jsem se chtela podivat,co zamena kdyz se mi zda ze jsem uz tehotna,nebo porod,nebo predcsny porod:-D zdalo se mi o tom ted casto,naposledy dnes..;-(
@AnetinkaKopretinka píše:
Děkuji moc
mam doma snar a tady pisou velryba: veliký zisk, výhra ![]()