Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
je tu některá, co se začne s přítelem/manželem také snažit od ledna 2020? Já už se ledna nemůžu dočkat.
3 roky jsem chlapa zpracovávala
![]()
Já taky od ledna. Mam za sebou 3 potraty, ted naposled ve 13tt a v lednu už budu dostatecně dlouho po revizi…
@Anonymní píše:
Já taky od ledna. Mam za sebou 3 potraty, ted naposled ve 13tt a v lednu už budu dostatecně dlouho po revizi…
Tak to mě mrzí já jsem byla nedávno na revizi v desátém týdnu a teď se budeme snažit dál.
@Sally87 Není na co čekat třeba to i nepůjde, jděte do toho hned
.
@Anonymní píše:
Nebuď smutná, určitě už do dobře dopadne.. uvidíš ![]()
@Nykotynka Víš, přítel se dost bojí.. já jsem na vozíku, tak se snažím mít pochopení a netlačit ho násilím.. Teď už jen vydržet.. ![]()
@Sally87 píše:
Nebuď smutná, určitě už do dobře dopadne.. uvidíš
Děkuji
Můžeme si vzájemně držet palce…Zuzka
@Anonymní píše:
DěkujiMůžeme si vzájemně držet palce…Zuzka
Jsem pro.. Uteče nám to, uvidíš
![]()
@Nykotynka píše:
Tak to mě mrzí já jsem byla nedávno na revizi v desátém týdnu a teď se budeme snažit dál.
Držim palce, ať to dopadne! Ja už jedno dítko mám. Pětiletého syna. To je moje životní štěstí a radost ![]()
@Sally87 To je dobře že se bojí to znamená že tě miluje, já jsem po dvou vážných nemocech a muž se taky bojí ale vím že až to přijde bude mi velkou oporou
a hodně pomůže
.Budu vám držet palečky
.
@Anonymní píše:
Držim palce, ať to dopadne! Ja už jedno dítko mám. Pětiletého syna. To je moje životní štěstí a radost
Krásný věk, doma máme čtrnáctiletou puberťačku a chceme ještě mimčo puberťák se nechce mazlit ale pořád je to pro mě malá holčička
.
@Sally87 Kdyby jsi mu byla lhostejná tak se nebojí. Myslim to tak že je dobře že má o tebe strach, nemyslím to zle.