Snažení 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
28.9.19 17:36

@Nykotynka neboj, neberu to zle.. no, spíš se bojí, jak to budeme zvládat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
28.9.19 17:39

@Sally87 Jó tak to mě taky už napadlo, byla jsem nemocná s hlavou a defakto každý den žiju s bolestí hlavy a to miminku nevysvetlim že, a ty a tvůj muž to určitě zvládnete :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.10.19 05:01
@Sally87 píše:
Ahoj holky,je tu některá, co se začne s přítelem/manželem také snažit od ledna 2020? Já už se ledna nemůžu dočkat. :dance: 3 roky jsem chlapa zpracovávala :pocitac: :palec:

Ahoj holky, nebude vadit když se přidám? :lol: :lol: My jsme se s pritelem rozhodli před rokem, že to zkusime poprve v listopadu 2019. Ale zacali jsme s tim uz v polovine srpna. Jen tak jsme si rekli, ze zacneme uz ted, ze listopad je za chvili. Oba jsme si mysleli, ze to pujde hned, ale nejde. Po 5 letech co jsme spolu, jsem cystu nikdy nemela a kdyz jsme se zrovna zacali snazit a ja sla na gyndu, abych se ujistila, ze jsem v pořádku mi dr. rekla, ze tam mam pomerne velkou cystu. 12.9 mela 4cm a 26.9 uz 6cm. Tim, chci jen napsat, at necekate na nic. Zacnete hned. Leden uz taky neni tak daleko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
6.10.19 10:22

@Barbara156 Ahoj to máš naprostou pravdu, v dnešní době nikdy nevíš co může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.10.19 15:20
@Nykotynka píše:
@Barbara156 Ahoj to máš naprostou pravdu, v dnešní době nikdy nevíš co může být.

Ano presne tak :) berete nekdo z vas gynex? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital