Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
4.1.25 10:16

Ja jsem dnes 10 DPO, od včerejška jsem váhala, zda si dnes udělat test nebo ne, dnes ráno jsem také váhala a nakonec jsem se rozhodla otestovat. Jenže jsem zjistila, že tam mám jen jeden mamatest a digitální clearblue. 😅 Takže si to nechám na pondělí (termín menstruace). Holky co už mají dítko doma, poznaly jste to nějak na sobě? 😊
Já všude vidím nějaké náznaky vždy, ale asi ai to jen vsugerovavam a upřímně i vzdy doufam, že něco bude tento cyklus jinak, abych měla nejaka indicie a naději. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
4.1.25 10:23

@tgg91 máš pravdu, pořád si tak nějak říkám, že ta ovulace musela být později. Tak uvidíme, držím palce i tobě a dej vědět 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4125
4.1.25 10:25

@Majdalenka02 tys měla dusika až včera odpoledne, ne? :) tak to není divu že nezesilil, to bude až zítra si myslím :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
4.1.25 10:25

@Goldie22 u prvniho nepoznala, az kdyz jsem si udelala test v nakym 7-8tt, jinak fakt absolutne nic (clovek se asi tolik nepozoruje kdyz ceka na prvni ms po vysazeni prasku a ne na // na tt) a nevolnosti prisly az nekdy 9-10tt
U druhyho me snad od 3dpo zaclo ruzne pichat pnout, 8dpo uz to bylo opravdu silny pichani kdyz jsem hlavne sedela, u tchyne na navsteve jsem i vykrikla bolesti :mrgreen: a 10dpo uz krasny duch…a teho nevolnosti mi prisly prakticky ihned s terminem vynechane ms(a drzi se doted do 10tt)

Takze za me se neda asi na priznaky spolehnout, nekdo je ma, nekdo nem, a dokonce i jedna a ta sama zena je u jednoho teho ma a u druheho absolutne nic :mrgreen: a dokonce muzou byt velmi totozne s ms bolestmi, takze nepoznas :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
4.1.25 10:28

@Goldie22 Jo, poznala. Nebylo mi absolutně nic. :lol:
Rozdíl byl možná tady…měla jsem lepší pleť (bez chybičky) než jinak před MS, ale já na akné netrpím. To jsem si uvědomila až zpětně.
Jediné, co byl velký rozdíl, byla velká ztráta fyzičky a to najednou. Šla jsem si zaběhat a po pár minutách jsem byla zralá si jít lehnout. Za další týdny se přidala únava a další ne moc milé věci. U obou těhotenství to bylo stejné.

Příspěvek upraven 04.01.25 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
4.1.25 10:28

@Goldie22 jee, tak to rozhodlo za tebe, aspoň bude vědět s jistotou. 😊
Já teda dítko nemám, ale každý měsíc mám taky nějaké příznaky - teď třeba je mi už od 5dpo nevolno, 6 DPO jsem měla takové červené nitky v hlenu a pořád mě tak píchalo v podbřišku, i v noci mě to budilo, teď už se mi to neděje, ale na testu je jen doušek, takže si říkám, že ty příznaky k tomu být ani nemohly…😃 I kdyby to nakonec vyšlo, a to jsem si tento měsíc opravdu myslela, že to klaplo 😃 třeba se ozve někdo s tím, jaké měl příznaky, ale obecně co tak čtu, tak ten kdo je těhotný, tak většinou žádné naopak nemá 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
4.1.25 10:32

@bonsaj493 jojo, včera navečer jsem dělala. 😃 🙂 Asi máš pravdu, jsem trochu poděs no, tohle je velká zkouška trpělivosti. 😃 Naštěstí už nemám testy, jen Pepina, takže budu muset vyčkat 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
4.1.25 10:37

@Goldie22 každá ma jine, u mne je to 14.-15. den po ovulaci nachlazeni, natekle dutiny, smrkani… oslabena imunita, telo si musi zvyknout a prestat bojovat s necim, co je v nem neobvykle… ne kazda to ale tak ma… :D nekterá ani neví ze v ni zacina rust novy zivot 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2754
4.1.25 10:39

@Majdalenka02 za těch pár hodin nemohla být nějaká viditelná změna, ale věřím, že když otestuješ zítra odpoledne a porovnáš s tím včerejším, tak změnu uvidíš..
Jinak potichu gratuluji a ať čárka sílí a je vše v pořádku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
4.1.25 10:44

@Majdalenka02 dekuji moc… :hug: ja tobe take :srdce: neco tam mam, delala jsem si jeste ted, ale na mobilu to videt proste neni, nemyslim si, ze je to ryska,… no budu si delat az v pondeli nejspis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4125
4.1.25 10:49

@Majdalenka02 určitě to bude dobré, zkus v pondělí koupit zase Mamatest a uvidíš tu změnu, vidím to u tebe hodně nadějně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4125
4.1.25 10:50

Holky omlouvám se za dotaz možná jak ze základky, ale jak máte silnou MS, na kolik dní??? Já kdysi měla třeba 10, teklo to jak voda. Jsem samozřejmě ráda že teď po tělísku a kontryhelu to tak není, ale teď ji mám třeba jen tři dny. Z toho jen první den i v noci… Bojím se, aby to zas nebylo moc málo, té sliznice tam tím pádem nemůže být moc :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.1.25 10:57

@Tam3rka @Denise.H @Majdalenka02 @tgg91
No, já mám aktuálně 17. cyklus po vysazení HA, kterou jsem brala 8 let. Za celých 15. měsíců jsem nikdy nepostřehla bolest prsou, ale od doby, co se snažíme, mě týden před menstruací začnou bolet prsa. Samozřejmě jsem si tedy hned myslela, že to vyšlo hned napoprvé, podruhé také a potřetí si teď myslím, že to je asi opravdu v hlavě? Zvažovala jsem také možnost, že jsem si toho předtím třeba jen nevšimla, to jsem ale musela vyloučit, protože mě bolí někdy tak, že ani nemůžu ležet na břiše. Je to celkem k na*rání musim říct. 😅

Jinak tento měsíc jsem právě před silvestrem onemocněla, přičemž od minimálně února 2024 jsem neměla ani jednou ani rýmu. Navíc si kočka začala lehat na mě, to nikdy nedělala. Takze už zas samozřejmě v tom vidim, že by to snad mohly být náznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15535
4.1.25 11:06

@bonsaj493 zkus se domluvit s lékařem na kontroly (folikulometrii), kdy sleduje i výšku a kvalitu sliznice. Já mám asi dav roky také slabou ms co trvá tři dny, ale dle Utz sliznice normálně roste, v době ovulace mívám 12-14 mm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.1.25 11:10
@bonsaj493 píše: Více

Ahoj, já mívala s HA i 7 dní (do MS se počítá i špinění po). Po vysazení HA se zkrátila na 3-4 dny a v menší intenzitě - používám menstruační kalíšek, kde to množství jde prostě vidět podle naplnění kalíšku. Ptala jsem se na to asi půl roku zpět na preventivní prohlídce, doktorka se při vyšetření na to zaměřila a říkala ze výška sliznice je naprosto v pořádku. Takze se podle me nemusíš vůbec bát. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí