Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
606
3.1.25 07:38

Já dneska 10 DPO a pořád sněhobílo. Vím, že mám ještě čas, ale nějak necítím, že to tentokrát mohlo vyjít. :nevim: Už jsem nakoupila hodně čaje na další cyklus, a pomalu se přesouvám do roku 2025. Pomalu, protože poslední ovulace přišla až za 42 dnů. :roll: Nebo se poradit s doktorem, ale jsem raději, když to jde tou přirozenou cestou. Držím všem palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
3.1.25 07:40

@tgg91 přijde mi to strašně dlouhý čas na ovulaci, já bych to tedy s doktorem řešila :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15534
3.1.25 07:42

@tgg91 máš takhle normálně dlouhé cykly? Většinou bývá příčina pcos, ale chtělo by to vyšetření. S pcos jsou pozdní ovulace běžné, ale otěhotnění není vyloučené ;) většina žen s pcos právě otěhotněla s pozdní ovulací (30, ale i 60 DC :palec: ). Naděje je vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
3.1.25 07:55

@bonsaj493 To ano, byla jsem u něho rok po císaři, aby mi předepsal hormony na úpravu cyklu, a to mi říkal, že na nějaké hormony je ještě hodně času, že i s otěhotněním mám čekat kvůli jizvě ještě půl roku. Otěhotněla jsem ale dříve (tlačila jsem moc na pilu, a malému byl teprve rok), a to těhotenství opravdu nevyšlo. Tak k tomu mám respekt, když to přirozeně nejde. Opravdu moc bych chtěla další děťátko a stihnout to ještě, když jsem na mateřské… První vyšlo i s delším cyklem, ani ten sex nebyl tak často, prostě ve správný čas na správném místě,.. :lol: :lol:. je pravda, že tehdy jsem řešila úplně jiné věci,… jenže ono to na druhou stranu na mateřské moc nejde, se soustředit na něco jiného. A to bych doporučovala každé ženě, která se na to moc upíná a trápí se, ať se vrhne na nějaký koníček, aby na to moc nemyslela. Ono, i když si to moc nechci přiznat, sama cítím, že tělo tu regeneraci ještě potřebuje. :,( Tenhle cyklus, i když byl fakt dlouhý, jsem se ale cítila poprvé opravdu dobře, nevím jestli za to může ten kontryhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
3.1.25 08:01

@bacova.mi snad nemám, to by se zjistilo při ultrazvuku? No, celé dospívání jsem byla u gynekologa jako doma… :lol: dlouhé cykly jsou u mě normální. Nebo že to nemám vůbec. Spíš je asi zázrak, že jsem takto otěhotněla. Tak to u doktora budu muset řešit, ale na posledy mě odmítl, tak tam zase nechci moc brzy, ale tehdy to byl rok po císaři :nevim: po kyretáži jsem už půl roku, to by už mohlo jít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.1.25 08:26

Já tedy stejně tak 10-11dpo a na testu bílo, tak už moc nedoufám, ale držím ostatním palce 🍀 ať se nás do skupinky 2025 přesouvá co nejméně 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
3.1.25 08:48

@Majdalenka02 drzim palce na dalsi cyklus :srdce: mne se tam po 45 minutách udělal duch, jenže to se nedá po limitu hodnotit… příste okamzite vyhazovat, nenechavat na stole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.1.25 09:57

Já dnes 12 DPO, teplota mírně sjela, ale je to asi i tím, že už vstávám do práce a měřím o 2-2,5hod dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
3.1.25 10:10

@tgg91 mě se taky udělal na prvním testu duch až po limitu :lol: a teď už jsem takto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.1.25 10:40

@tgg91 tobě taky! 😊 Ale hodně jsem četla, že se ženám udělal duch až po limitu a těhotné byly, takže bych neztrácela úplně naději, zvlášť jestli je do červena. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.1.25 10:41

@pantomima jee to je krásný, užívej ten pocit ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
3.1.25 10:51

@pantomima gratuluji! :andel: uvidím, nechci si dělat plané naděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
3.1.25 10:53

@Majdalenka02 a to jsem si dneska zrovna říkala, že je lepší bílo, než falešní duchové..jak to tu děvčata mají často, a potom se mi to po limitu zbarví :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15534
3.1.25 11:29

@tgg91 mě se o tom první gynekologové taky nezměnily. Až když jsem si dala dohromady všechny příznaky, tak to sedělo. Pak jsem si zašla na hormonální profil (mám sestru v laboratoři, ale může se i jako samoplatce) a tam se mi to potvrdilo. Když jsem se tenkrát o tom zmínila gynekologie, co si myslím, že mám, tak odpověděla jen: To by možná mohlo být ono… Sakra, tohle má přeci gynekolog poznat sám a sám udělat potřebna vyšetření, pokud má žena takové problémy :cert: :cert: :cert:
Symptomy je absence menstruace nebo dlouhé nepravidelné cykly, může a nemusí být přibývání na váze, vypadávání vlasů, mastici se pleť a vlasy, akné, špatná kvalita spánku, snížená imunita, chutě na sladké, deprese nebo úzkostné stavy, chloupky rostoucí především v obličeji (brada, krk, kotlety), zvýšená glykémie, zvýšený cholesterol,… A spoustu dalšího. Z vyšetření pak inzulínová rezistence, zvýšený testosteron, zvýšené lh, nižší fsh, estragonova dominance. Z Utz ve vaječníku mnoho malých folikulů (dřív považované nebo označované za malé cysty, ale teď už se ví, že to cysty nejsou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
3.1.25 12:00

@Majdalenka02 děkuji :) užívám co to jde, zvlášť když vím, že je to opravdu naposledy :lol: @tgg91 děkuji, nechci to dávat plané naděje, to vůbec ne, jen tím chci říct, že pořád není nic ztraceno. Vždycky jsem se držela toho, že dokud neteče krev, tak je naděje a “povstání potřebují naději” :lol: :hug: ono to dopadne tak jak má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí