Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tgg91 taky je tento měsíc mám, ale upřímně si myslím, že je to vánoční stravou, mívám to tak vždycky, když jim trochu hůř. 😃
@Majdalenka02 aha, tak to taky asi bude tím…
mám teď i afty v puse, tak ta imunita asi neni zrovna ok ![]()
@tgg91 ale třeba ne, můžeš to mít jinak. Souvisí to s hormonama, ale každé tělo reaguje stejně na něco jiného 😊
@Majdalenka02 pravě, jestli to neznamená, že se tělo připravuje na periodu
ale takhle brzo to nemusí znamenat nic
![]()
@Orchidejka13 ahoj, ja mam s livsane tt dobrou zkusenost. Uz 10dpo z ODPO moci mi ukazala krasnyho ducha. Posilam fotky
@Majdalenka02 píše: Více
Vidíš, to mě vůbec nenapadlo, určitě to bude tím cukrovím, sladké mi to tak vlastně dělá
. To samé kvasinky, už jsou tady, stejně jako vloni
.
@bambula89 tak dnes jsem to dostala. Tak uvidíme co další měsíc 😇 tak ty mas ještě nějakou naději ![]()
Tak ja holky taky nic, zitra jsem chtela testovat ale ted jsem byla na zachode a na papíře narůžovělý hlen..takze uz se mi rozjíždí ![]()
Holky zalozil uz nekdo skupinu “snazilky 2025”?
ze bych se pridala, at to neprodluzuju ![]()
Ještě někdo tu čeká na výsledek? Anebo se už všichni přesunuli do snažení rok 2025? Já jsem DP0 8 dnů, na testu úplné bílo, tak jako nějaká šance tu ještě je, že bylo počato v roce 2024, i když tedy nevím ![]()
@tgg91 jako teoreticky jeste cekam na vysledek, ale prakticky uz asi tusim takze jsem se uz presunula ![]()