Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
30.12.24 11:23

@bonsaj493 asi si musím dojít k očnímu, když jiní vidí, a ja ne :think: ale držím palce, ať to vyjde,… třeba si měla opožděnou ovulaci anebo to prostě u tebe déle trvá, než test ukáže :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4205
30.12.24 11:31

@tgg91 jako určitě tam je, ale tady ta kvalita je fakt hrozná :D a já nemám ani dobrý telefon na focení nejspíš. Ovulaci vím docela přesně, tak jak to v domácích podmínkách jde :D mám ji potvrzenou klasickými testy, pak mám ještě Clearblue fertility monitor, který mi testuje plodné dny před ovulací i samotnou ovulací a taky sleduju hlen a čípek, v kombinaci s tím, kdy se začne ozývat vaječník to odhadnu celkem dobře. 9 dpo byl stínek na Mamatestu, 10 dpo trochu větší, 11 dpo stejný jako 10 a pak bohužel Mamatest došel :lol:. Ale stále počítám s tím, že z toho samozřejmě být nic nemusí, ten dnešní jsem zkoušela jen jako ujištění, zda to mám vůbec zkoušet dál. Zítra dám Maxe ať vím co večer a už to kašlu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.12.24 11:34

@bonsaj493 ahooj, zkus si udělat ten test zítra spíš odpo. Třeba taky nepatříš mezi ty co mají viditelnější výsledky ráno/dopo. Ja sem u prvního těhu měla vždy hezčí test až odpoledne/na večer. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4205
30.12.24 11:43

@Vendul4 ahojky, taky mě to napadlo, ale jak moc jsi pila, pamatuješ si to? Já jen, že mám docela velký pitný režim, chodím přes den furt na WC, myslím, že ta koncentrace přes den bude horší než ráno :lol:. Ale tak mě právě napadlo, jestli tím nemůže být ovlivněny i ranní test, že piju permanentně hodně… Zkusím dnes moc nepít :D. Ale to mě pak bolí hlava, začarovaný kruh :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
30.12.24 11:57

@bonsaj493 hele to znám s ovulacnimi testy,… jak je lepsi je delat pres den, nez rano, ale jak hodne piju, tak pro mne neni snadny nepit 3 hodiny a nechodit moc na zachod, aby ten vysledek byl zapocitatelny :zed: ale Vendul4 má pravdu,… nebo aspon i jiné uzivatelky uz psali, že i ty tehotenske testy vysly vice zabarvený navecer než rano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.12.24 11:58
@bonsaj493 píše: Více

Pila jsem taky dost, měla jsem v té době denně trénink takže bych řekla až nadměrně a i přesto sem měla čárky silnější odpoledne 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
30.12.24 11:59

@bonsaj493 já teda ducha vidím, ale co to znamená, těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4205
30.12.24 12:03

Holky a ještě jsem si všimla jedné věci, mám hojný krémový bílý hlen, který je trochu elastický, něco jako před ovulací, ale je bílý, ne průhledný. Omlouvám se za naturalistický popis, ale může to taky něco znamenat? Minule jsem si toho nevšimla, byl taky bílý, ale bylo ho jen trochu a natáhnout nešel vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4205
30.12.24 12:05
@tgg91 píše: Více

Přesně, s těmi ovulačními je to děs, úplně u toho trpím :lol:. A s těmi ovulačními to na mě fakt má vliv to pití. Měla jsem silnější čárku než kontrolní, pak jsem normálně pila, udělala další a úplně negativní, pak zas bez pití a zase pozitivní :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
30.12.24 13:24

Ja teda piju hodne malo, nekdy mam co delat abych vypila aspon litr. Vetsinou neco mezi pul a 3/4. Ale ty vyrobci prece musi pocitat s tim ze bezna zena pije 2.5/3.5 l denne ne?

Edit - jeste dodam, ze i pres muj malej pitnej rezim jsem na ovu testech benu nikdy nezachytila ani naznak peaku, takze tak :mrgreen: asi to teda vliv nema, clovek musi mit stesti na tu spravnou chvili testovani, ja testovala s Benz jen 3× denne a stejne nic, kdybych treba delala 5× tak si myslim ze zachytim, na benu proste je u me peak jen fakt chvili, klidne ci hodku dve a mozna i v noci, coz bylo jediny kdy sem netestovala :mrgreen: zato na jine znacce (asi vice barviva) sem mela pozitivni carku dva dny a jeste dva okolo hooodne silnou ze bylo tezke urcit kdy je pozitiv, ale appka pomohla. Ja bych potrebovala nejakej test s barvivem tak mezi tema dvema :mrgreen: :mrgreen:

Jako nedelat tehdy vic znacek najednou, tak me snad nikdy nedojde ze kazda znacka je jinak “silna” a rikam si ze nemam ovulaci nikdy… takze doporucuju zjistit ktery te st vam nejvice vyhovuje (osobne bych delala klidne opet vice znacek, at mam jistotu, kdyz treba to benu zas nic neukaze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
30.12.24 13:56

@bonsaj493 něco málo tam vidím. Tak třeba se ještě něco ukáže. 🙂 12 DPO už je docela dost, ale někdo to tak prostě má. Dokud nemáš ms, tak naděje je, uvidíš zítra. 🙂 A hlen nevím, mám takový bílý elastický po ovulaci vždy. Myslím, že se moc nedá určit těhotenství podle hlenu, před ms je totiž dost podobný. 🙂 Držím palce! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.12.24 15:02

Ahoj holky, chtěla bych se jen zeptat, jestli mate některá zkušenost s dhupastonem. S přítelem by jsme si přáli miminko ale moje cykly jsou strašně nepravidelný a dlouhý, chodila jsem více méně každý měsíc na vyvolávající injekci, tak to pani doktorka chtěla zkusit jinak a nasadila mi dhupaston. Měla jsem ho brát od 16-25 dne, ráno a večer.
Léky jsem dobrala a všude čtu, i mi pani doktorka říkala, že by ms měla přijít 2-3 den po dobrání, dneska jsem 5 den a ms pořad nikde. Máte někdo stejnou zkušenost? Mohu být těhotná? Ovulaci nevím, kdy jsem přesně měla ale sex mame skoro každý den, takže tam asi nějaká šance, být může, jsem z toho už zoufalá. Věřila jsem, že tohle mi už konečně pomůže.
Předem děkuji moc, za rady a vaše zkušenosti, přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4205
30.12.24 16:10

@N005 a test jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
30.12.24 16:36

@Lajanca Super, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
30.12.24 16:38

@bonsaj493 byla jsem s vámi v téhle skupině jen 8 měsíců, ale stejně sem občas nakouknu, jak se daří jménům, které si i po té době pamatuju. Já měla takovéhle testy u biochemického. Týden duch, nic moc na focení, ale viděl ho i manžel. Pak přišla silnější menstruace a konec. Zrovna mi to vyšlo na preventivní prohlídku, tak jsem se zmínila doktorce. Ta mi doporučila kapky jeřáb ptačí, že s tím má dobrý zkušenosti. Následující měsíc jsme byli na dovolené, měla jsem šílenou střevní chřipku, že jsem moc ani nepočítala s tím, že by to mohlo vyjít. Nevím, jestli po tom biochemickým bylo „pohnojeno“, zabraly kapky nebo prostě náhoda, ale teď jsem ve 22tt. Nicméně jsem absolutně žádné příznaky neměla, prsa a břicho mě začaly bolet až na konci prvního trimestru, nevolnosti cca od 8tt.
Každopádně ti moc přeji, aby ti to vyšlo už teď a kdyby ne, neházej flintu do žita, třeba právě příští měsíc bude ten správný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí