Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Snažíme se už 3 roky první 2 roky v našem vztahu sme si řekli že až to pride tak to pride ale po 2letech sme si řekli že by sme už chtěli a teď to bylo 3 roky co se snažíme
@Rr881 tak to bych taky změnila gynekologa. Dělal ti nějaké vyšetření aspoň? Nebo jak zjistil, že u tebe není problém? Ale vůbec nemusí být problém u tebe, může být třeba u muže…
Nedávno sem byla na celoroční kontrole a výsledky sem měla v pořádku. Přítel v předešlém vztahu čekal také miminko ale jeho partnerka šla na potrat
Ja sem už jednou těhotná byla ale potratila sem gynekolog se furt toho drží že nemáme ani jeden žádný problém když už jednou sem byla tehotna
@Rr881 tak ta preventivní prohlídka o plodnosti moc neřekne, ta se tam vůbec nezkoumá… Zkus na tom trvat, že to chceš řešit. To že jsi potratila a teď to nejde může mít nějakou příčinu…
@Rr881 můj manžel taky s první přítelkyni čekal miminko a ona šla na potrat (ale bylo to před 15 lety). Pak měl další, s tou jim to rok nešlo (když měla nového partnera, otěhotněla pak rychle)… A tak teď vůbec nevíme, jak na tom vlastně je…
@bonsaj493 to máte pravdu 3.1 jdu na vyšetření tak si o tom promluvim četla sem že pomáhá i prolutex máte s tím někdo zkušenost? Já sem v minulosti používala inofolic a vůbec to nepomohlo
@Rr881 prolutex je progesteron, myslím, že je jen na předpis… Přírodní progesteron je drmek
.
@bonsaj493 zkusím se zeptat doktora jestli mi to předepíše jinak bych si zkusila koupit ten drmek a vy máte s něčím zkušenost?
@Rr881 také bych trvala na vyšetření nebo změnila gynekologa, je to fakt dlouhá doba u určitě už to i pro vás musí být nekonečné 🙂 pokud se snažíte takto dlouho, asi bych už zkusila přípravky, jak tu píšete. Víš, jestli ovulace probíhá? Jinak určitě je dobré průběžně doplňovat i vitamíny - kyselinu listovou, D, hořčík, zinek, selen, železo. Spousta žen má nedostatky a pak problémy. Neříkám teda, že je to tím, ale vitamíny určitě nic nepokazíš. 😊
@bonsaj493 jee, to mě mrzí, že nesílí. Na palici, jak dělají duchy viď? Ale třeba se ještě něco ukáže. Případně už snad brzy 🙏🏻 😊
@Majdalenka02 ano ovulace probíhá já sem používala asi půl roku ten inofolic a stále nic tak sem ho potom vysadila
Ja pouzivala ctvrt roku inositol (je to jen vitamin ale nejlepsi na dozravani vajicek) k tomu kyselinu listovou. Po tech trech mesicich jsem vysadila (doba po kterou dozrava vajicko) a otehotnela.. tak treba tip pro tebe ![]()
@Rr881 my s manželem třetí měsíc užíváme Fertility Blend, ale zatím nedokážu říct, jestli má výsledky
. Já k tomu piju ještě kontryhel a maliník v první půlce cyklu
.
@Tam3rka děkuji moc za radu a s tím prolutex nemáte nikdo zkušenost?