Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bambula89 chápu 😊 ale stejně mají všichni příznaky jiné a nebo žádné, nedá se to podle toho poznat. 🙂 Takže to určitě nemusí nic znamenat. Držím palce, ať to vyjde 😊
@bambula89 já jsem měla před pozitivním těhu testem své klasické pms
![]()
Holky já teď měla typické těhu priznaky, které jsem měla když jsem fakt těhotná byla 😅 včetně zpoždění, takže i bez testu jsem byla přesvědčena, ze to vyšlo… pak začalo spineni, takže jsem raději ten test udělala a úplně bílo 🤭 ale nejspíš se mi vážně podařilo prodloužit LF, tak aspoň něco
😁
Holky tak já nevím. Doufala jsem, že to dnes půjde vidět líp, no asi je to stejné
. Jsem dnes 10 dpo, tak asi už ztrácím naději, že z toho něco bude :/. Na fotce kde je jeden je ten dnešní, na fotce kde jsou dva je dnešní spodní.
@bacova.mi píše: Více
Určitě až při úplně pozitivitě. Může se pak špatně naplánovat styk, folikul může prasknout předčasně. Vím z mých zkušeností 🙏🏻.
@bonsaj493 píše: Více
Na injekce si zvyknes
ja píchám svůj koktejl denně a ještě nejsem ani těhotná. V těhu pak budu pokračovat s injekcemi do svalu, bříška..
@Talllya zatím jsem vždy píchala podle plánu podle Utz a testy byly ještě úplně negativní
když jsem párkrát chytla na Utz folikul 20 mm, tak jsem měla píchnout ovitrelle, ale ovulační testy jsem měla úplně negativní. Já je mám pozitivní těsně před prasknutím folikulu. Mám to ověřené, že když už mám pozitivní ot, tak ještě ten den praská folikul. Takže jsem Pichla už večer, to už měl ot sílu 40 a byl pozitivní. Ráno by už měl úplně těch 80 podle aplikace a už by to bylo dlouho.
V car se před iui píchá při velikosti 17-20 mm a to mám ještě testy tou dobou úplně negativní ![]()
@bacova.mi já si myslím, že mi taky praská ještě v den úplného vrcholu, resp pak v noci
. Ale ověřeno to nemám, jen co jsem na sobě vysledovala
.
@bacova.mi píše: Více
Chápu.. Mam za sebou dost zkušenosti, ale každý to má nejspíš jinak. Ale jak říkáš, píchám při větším folikulu
testy jsem pak uz nevyužívala, tak kdoví ![]()
Tady ještě jedna fotka při zaschnutí, to mi přijde spíš jako ryska už :/. Ale po zaschnutí je trochu silnější než včera…
@bonsaj493 píše: Více
Promiň, nic nevidím, ale 10dpo je ještě brzy. Ale je tu i blba kvalita fotek. Naživo to vždy vypadá jinak
@bonsaj493 jo naštěstí vše ok, ani mi pořád nedochází že jsem. v tom jak se nic neděje 🤣 jsem 13+5 🙂 držím palce 👍
@bonsaj493 ta kvalita tady je prostě na prd. Po vložení to vypadá úplně jinak než ve skutečnosti. Jinak jak si psala o tom ultra časným já ho měla ale musela jsem si ho předem objednávat. Nikde ho fyzicky taky neměli. ![]()
@Talllya jasné, tady to dost zhoršuje. V telefonu to vypadá úplně jinak než tady
. Jako nějakou naději ještě mám, ale počítám i s tou horší variantou, že se přesunu plynule do snažení 2025
. Na jednu stranu se samozřejmě nic neděje, je to teprve druhý cyklus, nemůžeme čekat zázraky. Ale na druhou stranu už to tak strašně chci a mám poslední dva měsíce na to, abych dostala pak mateřskou z práce
… Nechci hledat novou práci s tím, že chci brzy otěhotnět nebo hledat novou práci jako těhotná či jít na ÚP
.