Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Když rozkliknu a přiblížím, tak něco malinko… Držím palce!
@pantomima 🤣 🤣 🤣tak teď jsem se pobavila, že to máme doooost podobně.. 🤣 😅 taky chlapa proklínám.. a do toho mu děkuji, že to dělá, že sama bych to nedala..
Ségru ti závidím.. u nás takového nikoho nemáme a ještě, aby byl v dojezdu.. 😅
@bonsaj493 aha.. 🤔 🤔 zajímavé.. mám kamarádku, která se trápila s otěhotněním a potom hlavně se třemi potraty.. ☹️ a ve vyšším stupni.. cca 3-5 měsíc.. a potom se zjistilo, že má právě tu Leidenku a proto to miminko nedalo.. teď má krásného zdravého chlapečka, ale taky si musela pichat injekce na ředění krve..
A myslím, že posílat tě sami nebudou.. 😅 ale zkus se zeptat, třeba se doktor zamysli a dojde mu, že by to nebylo špatné.. 😁 a v tomhle je rozhodně lepší vědět než nevědět..
@Igy eh promiň, myslela jsem zdravotní sestru
já mám jen bráchu
moje rodina je 150km daleko ode mě, ale jak říkám, nechci proklínat někoho koho miluju, nebo mám alespoň trochu ráda ![]()
@Igy tak teď jsem na internetu četla, že se to opakovat nemusí, tak asi jsem to pochopila špatně tehdy
. Což je dobrá zpráva, měla jsem právě obavy abych neměla kvůli tomu nějaké problémy s těhotenstvím, ale prý se genetické informace v průběhu života nemění. Každopádně ty injekce nejspíš dostanu, moje Dr je na to hodně opatrná, nechtěla mi psát ani HA kvůli tomu, i proto jsem měla to tělísko
.
@pantomima V pohodě.. stejně ti tu sestru závidím.. 😅 🤣 proklínám a líbám zároveň a on to ví.. 😅 🤣 a začíná se to zlepšovat a mám zatím jednu pidi modřinku.. ehm.. otázka.. kam si to pak píchala když bylo břicho veliké a jakoby napnuté? 🤔 🤔 Včera na to přišla řeč u našich a já nějak nedokázala odpověď.. a dělali se ti ke konci modřiny? 😅
@bonsaj493 Hele.. sama netuším.. 🤣 mě dělali genetiku a měla jsem tam nějaké dvě mutace a ty byli negativní a pak mi ještě dělali nějaké náběry po vysazení léků na ředění, že ještě řešili rychlost srážení krve.. 😅 ale přiznám se, že netuším, jak to je, když to máš v rodině a sama nic.. a k tomu nespecifickému faktoru ti nic neřekli? 🤔
Ale pokud je doktorka pečlivá, tak to je ideální a pošle tě na další vyšetření.. ☺️ mám také pečlivou a hned mi dala zadanku na hematologii a tam se mnou vše probraly a řešily. ☺️
@Igy řekli mi tehdy, že ten faktor je nespecifický a vlastně to nic neznamená
. A určitě se v případě těhotenství doktorce zmíním znovu, pro jistotu
.
Ahoj, me od včerejška strašně bolí vaječníky a to jsem dnes 7dpo🙈 nicméně tento měsíc tomu nedávám moc šanci.
@bonsaj493 Joo.. já se modlila ať si nic nemusím píchat a nebo do té doby vymyslí nějaké léky pro těhotné a prd.. 🤣 trpím každý večer.. ale stojí mi to za to a i mám větší vnitřní klid.. ☺️ a za zmínku nic nedáš a ona sama vyhodnotí, co a jak dál.. ☺️
Po dnešním skoku teploty jsem nevydržela a udělala si test. 9 DPO a je tam mini duch. Já tomu nemůžu ani uvěřit. Půl roku jsme se snažili. Ale ještě není vsem dnům konec. Takže další test na silvestra
@Igy já jsem porodila dvě zdravé děti a až v půlce třetího těhotenství mi zjistili Leidenskou mutaci…
asi to není obecná příčina nemožnosti donosit dítě….
@Lajanca potichu gratuluji, ať sílí a je vše v pořádku ❤️ ❤️