Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4126
28.12.24 22:25
@Anonymní píše: Více

Když rozkliknu a přiblížím, tak něco malinko… Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 22:28

@pantomima 🤣 🤣 🤣tak teď jsem se pobavila, že to máme doooost podobně.. 🤣 😅 taky chlapa proklínám.. a do toho mu děkuji, že to dělá, že sama bych to nedala..
Ségru ti závidím.. u nás takového nikoho nemáme a ještě, aby byl v dojezdu.. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 22:31

@bonsaj493 aha.. 🤔 🤔 zajímavé.. mám kamarádku, která se trápila s otěhotněním a potom hlavně se třemi potraty.. ☹️ a ve vyšším stupni.. cca 3-5 měsíc.. a potom se zjistilo, že má právě tu Leidenku a proto to miminko nedalo.. teď má krásného zdravého chlapečka, ale taky si musela pichat injekce na ředění krve..
A myslím, že posílat tě sami nebudou.. 😅 ale zkus se zeptat, třeba se doktor zamysli a dojde mu, že by to nebylo špatné.. 😁 a v tomhle je rozhodně lepší vědět než nevědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
28.12.24 22:44

@Igy eh promiň, myslela jsem zdravotní sestru :lol: :lol: já mám jen bráchu :lol: :lol: moje rodina je 150km daleko ode mě, ale jak říkám, nechci proklínat někoho koho miluju, nebo mám alespoň trochu ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
28.12.24 22:50

@Igy tak teď jsem na internetu četla, že se to opakovat nemusí, tak asi jsem to pochopila špatně tehdy :lol:. Což je dobrá zpráva, měla jsem právě obavy abych neměla kvůli tomu nějaké problémy s těhotenstvím, ale prý se genetické informace v průběhu života nemění. Každopádně ty injekce nejspíš dostanu, moje Dr je na to hodně opatrná, nechtěla mi psát ani HA kvůli tomu, i proto jsem měla to tělísko :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 23:02

@pantomima V pohodě.. stejně ti tu sestru závidím.. 😅 🤣 proklínám a líbám zároveň a on to ví.. 😅 🤣 a začíná se to zlepšovat a mám zatím jednu pidi modřinku.. ehm.. otázka.. kam si to pak píchala když bylo břicho veliké a jakoby napnuté? 🤔 🤔 Včera na to přišla řeč u našich a já nějak nedokázala odpověď.. a dělali se ti ke konci modřiny? 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 23:10

@bonsaj493 Hele.. sama netuším.. 🤣 mě dělali genetiku a měla jsem tam nějaké dvě mutace a ty byli negativní a pak mi ještě dělali nějaké náběry po vysazení léků na ředění, že ještě řešili rychlost srážení krve.. 😅 ale přiznám se, že netuším, jak to je, když to máš v rodině a sama nic.. a k tomu nespecifickému faktoru ti nic neřekli? 🤔
Ale pokud je doktorka pečlivá, tak to je ideální a pošle tě na další vyšetření.. ☺️ mám také pečlivou a hned mi dala zadanku na hematologii a tam se mnou vše probraly a řešily. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
28.12.24 23:20

@Igy řekli mi tehdy, že ten faktor je nespecifický a vlastně to nic neznamená :nevim: :lol: :lol:. A určitě se v případě těhotenství doktorce zmíním znovu, pro jistotu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
28.12.24 23:22

@bacova.mi držím palce, už to konečně musí vyjít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
28.12.24 23:40

Ahoj, me od včerejška strašně bolí vaječníky a to jsem dnes 7dpo🙈 nicméně tento měsíc tomu nedávám moc šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 23:52

@bonsaj493 Joo.. já se modlila ať si nic nemusím píchat a nebo do té doby vymyslí nějaké léky pro těhotné a prd.. 🤣 trpím každý večer.. ale stojí mi to za to a i mám větší vnitřní klid.. ☺️ a za zmínku nic nedáš a ona sama vyhodnotí, co a jak dál.. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.12.24 06:35

Po dnešním skoku teploty jsem nevydržela a udělala si test. 9 DPO a je tam mini duch. Já tomu nemůžu ani uvěřit. Půl roku jsme se snažili. Ale ještě není vsem dnům konec. Takže další test na silvestra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
29.12.24 06:57

@Lajanca super ;) jaky test sis dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.24 07:05

@Igy já jsem porodila dvě zdravé děti a až v půlce třetího těhotenství mi zjistili Leidenskou mutaci… :think: asi to není obecná příčina nemožnosti donosit dítě….

• Citovat
  • Upravit
2754
29.12.24 07:05

@Lajanca potichu gratuluji, ať sílí a je vše v pořádku ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat