Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
27.12.24 20:28

@Majdalenka02 ahoj, já jsem dnes 4 DPO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.24 20:29

Zdravím, s přítelem se snažíme necelý rok o miminko. Přítel byl v listopadu na spermiogramu. Má menší pohyblivost progresivních spermií :(. Spousta lidí mě utěšuje, že to není tak špatné 25%. Ale ráda bych se zeptala, nemáte někdo podobnou zkušenost? Zajímá mě jestli se dál snažit a nebo rovnou jít na kliniku IVF. Děkuju a budu ráda za každý názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15562
27.12.24 21:17

Holky, prosím o radu 🙏 🙏 🙏 s doktorkou jsme se domluvily, že mám při pozitivním testu píchnout ovitrelle, že se tím nic nezkazí… Týden bylo bílo, dnes zesílil, úplně pozitivní není. Digitální už pozitivní je.

A teď má otázka: pichli byste ještě teď a nebo zítra až bude úplně pozitivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
27.12.24 21:22

@bacova.mi jak to u tebe vypadá normálně? Jak dlouho a jak moc máš normálně pozitivní hodnoty? Asi bych se řídila podle toho, jestli máš nějakou „konkrétní hodnotu“ Peaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15562
27.12.24 21:24

@Primat17780 normálně mám pozitivní úplně těch 80, to bude počítám zítra. Ale taky většinou ještě ten dochází k ovulaci. Normálně se píchá před při 17-20 mm, takže asi by se nemělo dnes nic stát a měl by ovulaci podpořit 🙈
Sakra, zrovna včera bych měla normálně folikulometrii 🤦‍♀️ ale kvůli svátkům to nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
27.12.24 21:37

@Majdalenka02 ja jsem dnes 7dpo a cely den ctu ruzne diskuze co je v tento den za priznaky :roll: uz jsem fakt magor. Zatim nic nepocituju, porad cekam jestli nejak ucitim nidaci, zatim jsem nic takoveho nezaznamenala. Jedine co tak me od 2.dpo boli prsa, bolest se mirne stupnuje, ale boli uplne stejne jako vzdy pred ms, akorat ze pred ms me zacinaji bolet cca 5-7 dni pred, ted to zaclo hned po ovulaci, coz nebyva zvykem. Ale to si asi uz moc vsugerovavam. Ms mam mit 3.1. Tak nevim, mozna na silvestra testnu ale moc tomu nedavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
27.12.24 21:37

@bacova.mi jestli počítáš s ovulaci zítra, tak bych asi pichla dneska. Asi bych se večer snažila a potom píchala, až třeba těsně před spaním, jestli to není nějaká kontraindikace 😀 Aby to tam bylo nachystáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
27.12.24 21:46
@Majdalenka02 píše: Více

Já jsem dneska 3DPO :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
27.12.24 21:55

@Prameny895
Můj manžel měl pohyblivost 30% (norma nad 40%) a progresivní pohyblivost 1% (norma nad 32%) a těhotná jsem byla vícekrát.
Takže buď udělali soudruzi chybu nebo je jeden spermio nic neříkající :nevim:
A nebo máme ultra rychlé procento :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15562
27.12.24 22:03

@Primat17780 píchá se před snažením..ovulace nastává pak za 24-36 hodin, takže na snažení je čas :D
Zkusila jsem ještě jeden test a má už sílu 30, sílí. Takže jdu píchnout a teď se budeme snažit :andel:
Tady pro porovnání ot že včera (a takhle vlastně vypadaly posledních 10 dní :lol: ) a dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
27.12.24 22:17

@bacova.mi no, jestli víš, že je to pak u tebe rychlý, tak aby se to tímhle ještě neurychlilo 😁 Ale je fakt, že je to jedno, jestli sex před nebo po, když to stihnete všechno dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
27.12.24 22:21

@bambula89 taky jsem 7 DPO a menzes čekám taky ve stejný den. Mě pro změnu tento měsíc vůbec nic není. Jindy mě bolí záda nebo prsa hned po ovulaci. Teď nic. Ale takhle jsme to měla vlastně i před 2 měsíci. Ale pořád tajně doufám, že to vyšlo. Takže na silvestra si dáme vědět. Snad tam budou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
27.12.24 22:23

@bonsaj493 stínek vidím a moc držím palce 🙏 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.12.24 22:41

@Bet1 děkuji, zítra zkusím zase. Jak se daří? Vše ok? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 22:44

Ahoj holky, doted jsem jen cetla, ale rada bych se takt pridala k vam. 😊 Omlouvam se ze anonymne, mam tady kamaradku a zatim bych rada utajila moje snazeni. 😊 Snazime se o druhe dite ted asi 4. cyklus. Dnes jsem asi 12DPO, testovat se chystam az v nedeli, doufam, ze to vydrzim. Mam takovy pocit, ze to tentokrat vyslo, ale kdo vi. Snad me menstruace neprekvapi driv. :) Kdyz tak plynuje prejdu do diskuse snazeni 2025. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex