Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Talllya
28.12.24 14:02
@bonsaj493 píše: Více

Nějaká naděje určitě je, dokud nejí menstruace. S tím plánováním té chápu, ale život si bohužel určuje jiné plány. Taky jsem počítala s tím, že nebudu měnit práci, protože otěhotním, tak přece nebudu hledat jiné místo blíž bydliště. No neotěhotněla jsem a jsem v nové práci. Počítala jsem, že teď na Vánoce už budu 100% těhotná. No a nic. Takže bohužel nějaké plánování jde mimo mě

• Citovat
  • Upravit
8636
28.12.24 14:11

@bonsaj493 Nic na testu nevidím, ale držím ti moc palce! Zkus vydržet do MS. Vážně se tam některým objevilo něco až 12 nebo dokonce 14 dpo.
S tou prací to chápu. Já si třeba husa dala první rodičák jenom do 2 let a potom jsme strašně pospíchali, aby nám to max. do 2 cyklu vyšlo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
28.12.24 17:54

@pantomima jak se to projevovalo? Co jsou tvoje klasicke pms? Ja jak zacnu mit ty svoje navaly potu tak vim, ze je vymalovano. Jako jeste chapu, ze bolest prsou, bolest podbrisku atd se da s tehu zamenit ale ten pot je podle me tak specificky ze si teda nedavam zadne nadeje, a uz chci aby ms dorazila ale jeste si pockam :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.24 18:01

@bonsaj493 Jeste muze byt opravdu velmi brzy, ja jsem s dcerou mela temer ducha az 14DPO. Kamaradka ted mela pozitivni test dokonce az 2 dny po vynechami MS a vse je v poradku. Drzim moc palce. Ja testuji zitra, bojim bojim 😀
Edit samozrejme DPO, ne DC, se mi to plete vse dohromady :D
 A.

Příspěvek upraven 28.12.24 v 18:16

• Citovat
  • Upravit
4126
28.12.24 18:15
@Anonymní píše: Více

Moc držím palce :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
28.12.24 18:22

@bambula89 třeba přesně tím, že jsem se začala víc potit.. z ničeho nic.. klasická pms bolest v podbřišku.. šílená žravka, šílená únava (tu mám teda doteď :lol: ) :lol: už si ani nepamatuju co všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.12.24 19:38

Nidace nebo ms?

Ahoj holky, mam dotaz. Cyklus mam presny 27-28dni, max se nekdy stane plus minus jeden den… ale aktualne jsem 23DC, menstruace z toho byla 5 dni, potom zhruba si myslim ze 13-14DC probehla ovu, bohuzel vcera 22DC jsem zacala spinit, lehce ruzovy vytok, v noci jsem videla trochu krve, ale dnes zase takovy spineni a ted pri utirani zase skoro nic uz… prijde mi strasne divne, ze by ms prisla o tyden driv, nikdy se mi to nestalo… ani takovy priznaky nemam, jako kdyz mam dostat ms… jen me bolely vcera zada a lehce tlak v podbrisku… o mimi se snazime, takze nevim jak se ted uplne zachovat a zda to nejak resit, jestli se muze jednat o nidaci… setkala jste se nektera s takovou nidaci tyden pred terminem ms? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 20:36

@Prameny895 ahojky.. já měla dost anovulačnich cyklů, kvůli syndromu polycystických ovarií a přítel měl progresivní pohyb spermií 20% a teď jsem 10+2tt. Nevím, co řekli vašemu příteli, ale mému doporučili brát vitamíny na podporu a vyšlo to.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 20:41

@bonsaj493 Měla jsem plicní embolii před pár lety a jsem bez jakékoliv indikace a píchám si Clexane.. :( chtějí mít jistotu a já jsem taky víc v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 20:42
@pantomima píše: Více

Já píchám taky.. :( ale zase jsem tak nějak klidnější… A já nepicham.. 🤣 píchá přítel. Já to nedávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
28.12.24 20:44

@Igy jasně, jistota je jistota. Taky s tím počítám, dávali mi to při sebemenším problému pokaždé v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
28.12.24 20:46

@bonsaj493 asi blbá otázka.. ale dělali ti genetiku? Zda nemáš Leidenskou mutací? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
28.12.24 21:36

@Igy já mám fobii z ostrých předmětů.. doslova chytám paniku, když se ke mě manžel jenom přiblíží třeba s trnem z růže, nebo s jehličím :lol: :lol: takže představa, že by do mě měl můj chlap opravdu píchnout jehlu, to bych fakt nezvládla :lol: to raději zajdu každý den k sestře, u které vím, že to opravdu umí a nebude jí vadit, když ji budu nenávidět :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
28.12.24 22:12

@Igy dělali, byl tam zvýšen jen nějaký nespecifický faktor, prý nic důležitého… ale už to bude téměř 10 let, prý by se to co 10 let mělo opakovat :nevim:. Ale žádný lékař mě tam už neposlal, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.24 22:19

Co myslíte? Vidite neco?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat