Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Igy píchala jsem pořád do břicha a modřiny jsem měla všude kde jsem píchala.. udělala se mi někdy malinka a někdy obří.. střídala jsem dle doporučení doktorky pravou a levou stranu břicha ![]()
@bonsaj493 píše: Více
Moc dekuji ❤️
Tak to vypada ze jsem si priznaky nevsugerovala 🥹 dnes mam 14 dni od pozitivniho ovulacniho testu, podle bolesti si myslim, ze ovulace byla nejspis v ten samy den, takze to beru jako 14DPO. Moc doufam, ze je a bude vse v poradku 😊 a moc moc vsem co se chystate testovat drzim palce ✊
A.
@Igy jak dlouho bral pritel vitaminy nez de zadarilo? Muj ma 21%takze jsme na tom vlastne uplne stejne
@Lajanca gratulaceee. Mas foto? Ja dnes 9dpo, priznaky temer zadne, jsem nemocna, uz asi 4 dny me boli v krku, tak stridave lepsi/horsi. Dnesni noc byla teda nejhorsi, takze dnes uz lezim a doufam ze se toho brzo zbavim.
@bambula89 jo, ale musela jsem ho holkám upravit protože jde špatně vyfotit. Nemám vůbec žádný příznaky. Ale tak jsem to měla i u posledního těhotenství. Tam mi tehdy řekla teta, že jsem těhotná poznala to na ocich
Holky tak u mě žádný posun, asi to bude opravdu snažení 2025
. Na 11 dpo slabota… Včera jsem měla ještě naději, tady to vidět sice nešlo, ale ve skutečnosti opravdu byl duch o něco silnější, ale dnes už nee
.
@Lajanca moc hezky. Ja jsem zatim netestovala. Zitra 10dpo uz bych mozna mohla, ale mam doma je testy z benu a ty maji mene barviva. Radeji bych testovala maxem
@bonsaj493 tak já mám třeba zkušenost, že se mi parametry krve měnily. Teda u mě to bylo tak, že nějaké problémové faktory se upravily do normálu, ale předpokládám, že když to jde takhle, je možné, že se to stane i naopak. Pravděpodobně se ti z toho nestane nějaká velká porucha, ale já bych teda osobně znovu zašla, pokud jsi měla problém. Mně se to srovnalo už někdy v pubertě a stejně mě při obou těhotenstvích posílali znovu na hematologii, aby se potvrdilo, že je pořád všechno v pořádku.
@bambula89 mě kdyby ta teplota nevyskocila, tak netestuju. V pondělí si skočím ještě pro testy. Mám doma jeden na pondělní ráno a jeden digitální. Ale ten chci nechat až když půjde vidět krasne
@Anonymní píše: Více
neříkám nic, jen jsem psala zkušenosti kamarádky..
☺️ nevím, na čem to záleží, že u někoho se to projeví a u někoho až třeba déle.. 😅
@Lajanca u takoveho krasneho podobneho ducha uz mi i clearblue ukazal tydny
a drzim palce at sili
a ty jsi testovala 9dpo, to bys dneska uz nejspis taky mela vysledek na tydnovym testu:)
11 dpo foto
Příspěvek upraven 29.12.24 v 11:28
@GabriDnk to je strašně těžké říct.. zkusím to nějak sesumírovat. Snažili jsme se od září minulého roku, v únoru letos zjistila gynekoložka, že nám perličkový vaječník (syndrom polycystických ovarií), takže hodně anovulacnich cyklů, dostala jsem Inositol a rovnou posílala chlapa na spermiogram. V březnu začal brát partner vitamíny, co mi dali na genetice. Snažili jsme se cca tři měsíce a nic. Pak jsem měnila práci a přestali se snažit a ke konci zkušební doby jsme řekli, že do toho půjdeme, protože to může trvat i rok, celou dobu partner nebral vitamíny. Partner znovu začal brát vitamíny, Inositol jsem brala stále a vyšlo to hned druhý měsíc. Nedokážu ti přesně říci, jelikož jsem měla zdravotní problémy i já. Ale gynekoložka říkala, že každé tři měsíce se úplně obnovují spermie a ty vitamíny zabírají u někoho za měsíc a u někoho za tři měsíce. Ale pokud si ty v pořádku, vůbec bych se tím netrápila a ať to partner začne brát. A nechte tomu volnější průběh.
Nám se to povedlo v měsíc, kdy jsem pila kontryhelový čaj a jedla grepy a sex byl celý měsíc obden, byl chtíč. Držím palečky.
A napsali partnerovi nějaké vitamíny?
Příspěvek upraven 29.12.24 v 12:53
@Lajanca tak si uzij pak ten pocit kdyz tam vidis ty tydny, bylo to skvely ![]()