Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lajanca jasne, dame si vedet. No ja s tim taky nepocitam. Nevim, proste porad si myslim ze bych to na sobe poznala, znam dost dobre svoje telo. Jasne, je mozny ze je na nejake priznaky jeste dost brzo, ale i tak. No uvidime
@Anonymní píše: Více
Ahojky, a kolik dpo ti běžně chodí MS? ![]()
@bonsaj493 píše: Více
Ahoj, uplne odsledovany to nemam, teprve druhy mesic jsem si delala ovulacni testy.
Mam kratsi cykly a asi i LF. Minuly mesic MS dorazila 13DPO.
A tobe? 😊 Docitam tvoje dnesni testovani, drzim palce. 😊 Ja jsem nechtela testovat brzy, protoze v prvnim tehotenstvi jsem mela 14DPO sice dobre viditelnou, ale slabouckou carku, jsem si jista ze kolem 10DPO by tam jeste nebylo nic. ![]()
A.
@Anonymní píše: Více
U nás je to teď druhý cyklus, u prvního přišla MS 15 dpo
. Předtím nevím, měla jsem IUD, 8 let bez MS
. Mám velkou naději, tak jsem zvědavá na zítřejší ráno, určitě zase zkusím
. Když je to vánoční období ![]()
@Primat17780 píše: Více
Promiň, ale já se teď tak zasmála jak už dlouho ne
snažila se a píchala a teď co je co
pardon, pubertální vtip, ale mě už dneska asi stačí fakt málo
![]()
@bonsaj493 jen jedno z toho je moc příjemný a to druhý píchání za mě osobně moc příjemný není
![]()
@pantomima to úplně věřím, neumím si to představit… A doufám, že mě to v budoucnu nečeká
. Ale možná jo a jinak, můj taťka zemřel na plicní embolii a děda ji měl 3×, takže myslím, že dostanu v těhotenství preventivně Fraxiparine
.
@bonsaj493 kdyz objednas z Alzy, většinou bys ho mela mít do druhého dne
jinak ja dnes 8dpo
@bambula89 ahoj, jsme na tom stejne co se týče dnu, ja dnes 8dpo @bambula89 a menstruaci mam dostat také 3.1.
![]()
@Orchidejka13 jee..
kdy chces testovat? A pozorujes na sobe neco?
@pantomima jojo, taky mě to hned napadlo, že bych prostě píchala a píchala 😁
@bonsaj493 promiň, teď nevím, asi jsem se ztratila v textu, na co mi odpovídáš? 😬 🫣
Edit.. ajo, na to píchání
jsem fakt marná
já si taky píchala v obou těhotenství na ředění krve.. nic příjemnýho
také bych se tomu tentokrát moc ráda vyhla.. ale kdyby ne, už bych si to nepíchala sama, ale chodila bych za sestrou.. ty poslední injekce v druhém těhotenství už jsem fakt nezvládala a omdlívala jsem.. naposledy jsem si měla píchal injekce v červnu kvůli kotníku a ty jsem si dala první 4 a pak už jsem si je nepíchala.. (z toho si příklad nikdo nebere!!)
Příspěvek upraven 28.12.24 v 09:48
@bambula89 při dotyku me bolí levé prso a bradavka, ale jen levé.. jinak nic.. ja byla ale nemocna, mela jsem hned po ovulaci anginu a ATB, uvidime
asi na Silvestra udelam první test..
@Orchidejka13 mam to uplne stejne. Taky jsem po ovu byla nachlazena, resp jeste jsem, poboliva me v krku, trochu ryma, trochu unava, nic strasnyho, zadny atb ani teplota. A taky me boli prsa, me teda obe, dneska me to aji v noci vzbudilo, spis teda na omak kdyz si na ne nesaham tak dobry. Ale boli me jakoby bradavky a kolem bradavek jinak zboku jak tady nekdo psal tak to ne. Dneska rano jsem mela sve klasicke pms, mivam par dni pred ms takove navaly horka, ze se najednou zpotim a pak zas dobry, takze pomalu cekam na ms i kdyz je to jeste za dlouho.