Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lajanca krasa
mela jsem ovu taky 20. A dnes 11dpo test bily ![]()
Takze cekam na ms
@bambula89 to mě mrzí 😭 ale Neves hlavu. To půjde. Zkus tu mateří kašičku. Za mě, je to díky ni
@Lajanca jakou jsi presne uzivala? U nas neni problem ve me ale ve spermiu takze jsem pred nejakou dobou vsechno vysadila protoze mi to jen rozhazovalo cyklus.
Holky, máte nějaká zkušenost s tt Livsane? 11 dpo a bílo, takze asi nic tento cyklus 😁 ale mama test vzdy mi ukazoval falešné duchy..
@bacova.mi měla jsi pravdu, Max je bílý (resp zase s ryskou, nechápu to, testy samozřejmě dělám podle návodu
), takže ve čtvrtek očekávám MS. A doufám, že nám to po čase půjde, mám sice výbornou, příjemnou gynekoložku, ale na potíže s otěhotněním prý není vůbec dobrá, nechce nic řešit, jsem slyšela od holek co k ní chodily… Tak doufám, že nám to půjde
. Mám v anamnéze srůsty na pravém vejcovodu, měla jsem jet kdysi kvůli tomu do lázní, abych neměla v budoucnu právě problémy s otěhotněním, ale v tom období mi zemřel taťka a tak jsem nakonec nejela, snad toho nebudu litovat, je to můj velký strašák
.
@bonsaj493 úplně chápu tvoje obavy, máme je každá. Taky si to říkám, každý měsíc, co to nevyjde. Ale neboj, to půjde. 😊 Tělo se musí nejprve srovnat a člověka to nesmí mezitím psychicky rozhodit… ale je to náročný no.🙂 V dnešním světě je ale tolik možností, že to prostě nějakým způsobem vyjde. 😊
No,, ja jsem dneska dle bazalky 7 DPO, ale nejak neverim tomu, ze by to mohlo vyjit. Je pravda, ze ted jsem nemela poprve dlouhé a silne predmenstruacni syndromy (mam to po kyretazi),… je to ale uz pres tyden, co se mi na obliceji delaji dost nechutne pedary… dneska jsem se probudila… a vsechny dost zrajici…
jsem z toho nestastna, mam chut nekam zalezt, na tohle normalne netrpim… a prestava, ze na pristi ovulaci budu zase cekat 42 dnu, ne-li vic… drzim vsem moc palce, kterym to jeste nevyslo, at to konecne vyjde v roce 2025, co nejdrive
![]()
@Orchidejka13 mam to stejne, dnes 11dpo na livsane bilo takze ve ctvrtek taky cekam ms
budes jeste testovat zitra nebo dalsi dny? Nebo na to prdis?
Holky moc vám všem přeji, aby ten další rok byl tím zázračným a všechny jsme se miminka dočkaly
![]()