Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8636
3.1.25 14:24
@Anonymní píše: Více

Testuj jinou značkou. U Pepina je to tak 50 na 50 se spolehlivostí. To si rovnou můžeš hodit mincí, bohužel. :lol:
Brala bych negativní Clearblue, ale težko říct, když nevíš, kdy byla ovulace. Pokud byla pozdě, tak testuješ brzy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 14:44

@Denise.H no takhle… jediný sex byl před 19 dny. U prvního dítěte jsem měla pozitivní test 10 dni po ovulaci, ale tam vím kdy byla. Teď netuším, čekala jsem ze to dostanu minulý týden, ale nestalo se, tak jsem čekala a včera večer zkusila test pepino a vyšel pozitivně. Tak jsem vzala další a opět pozitivní.
Ráno negativní jak pepino tak clearblue. Teď odpoledne jsem zkusila znovu a opět mám na pepino druhou čárku, ale mnohem slabší 😅 ale je viditelná okem, nemusim lovit a je růžová. Mamatest má jen slabého velmi slabého šedého ducha.

• Citovat
  • Upravit
1389
3.1.25 14:56

No to mě řekni…to je divné. Máš foto dnešních testů? 🙂 Můžeš mít víc výrazně testy odpoledne, ale asi není možné, aby byl dnes odpoledne míň výrazný než včera odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 15:02

@Majdalenka02 já jsem taky zmatená jak včela 😂 nevím zda to bude dobře vidět, po nahrání se vždy strašně zkazi kvalita. Každopádně takto je to seřazené
Včera odpo mamatest
Včera odpo 2× pepino
Ranní pepino
Ranní mamatest
Odpo pepino

• Citovat
  • Upravit
8636
3.1.25 15:03

Pepino bych vůbec nebrala v potaz.
Mamatest je hodně citlivý, pokud ti tedy za 2 dny neudělá silnějšího ducha/čárku, tak to nevyšlo. No a Clearblue je negativní.
19 dní je dlouhá doba.
Já měla dokonce 9 dpo na Mamatestu, ale každý den čárka viditelně sílila. Jenže mně falešné duchy tenhle test nikdy neudělal. Buď bylo nebo nebylo zaděláno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.1.25 15:05

@Marketa2811 @Majdalenka02 kdy budete testovat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
3.1.25 15:07

Jako něco na tom Mamatestu je. Teď je otázka, jestli to bude růst. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.25 15:13

@bacova.mi
Ty už do toho kua taky vlítni! Tobě to tu přeju úplně nejvíc!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.1.25 15:19

A nemohla jsi to včera třeba jenom více namočit? To jsou opravdu silné čárky…dne suz bych řekla klasický falešňáci, ale ten včerejšek je fakt zvláštní. Kdyby tam bylo něco i ráno, řekla bych, že je to klasické biochemko, ale takhle je to teda záhada :open_mouth: 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.1.25 15:20

@Rozzmarýnka já už testovala, předevčírem i dnes a nic, tak už to moc nadějně nevidím. 🙂 Zkusím asi zítra poslední. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 15:47

@Majdalenka02 ten první možná jo, ale dávám si na to fakt pozor. Vím ze když víc namočím mamatest tak je tam hned dušik. Taky proto jsem pak delala ten druhy a tam jsem si dávala fakt pozor jak na čas tak abych to neponorila moc. Nevím, je to cele zvláštní. Počkám ještě do večera a udělám znovu a když nic, tak opravdu to byli špatné testy… jako to ze se udělá duch, to chápu. Přece jen už jedno ditko mám a něco jsem se natestovala, ale tohle, tohle jsem ještě nikdy na žádném testu neměla a když ano, tak jsem byla těhotná a měla jsem to i na ostatních testech. Nechápu Jakto, že pepino jsou takhle špatné. 😅 😅 nebo nerozumím tomu všemu proste no.

• Citovat
  • Upravit
15534
3.1.25 16:17

@Majdalenka02 vůbec nechápu ani doktorka, cim to bylo, že chodila takhle brzo :D jako užívám stimulaci léky, ale stále stejné a stále stejnou dávku, i tak chodí déle. Tohle byl extrém :D a máš fotky toho pozitivního ovulačního testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15534
3.1.25 16:21

Já bych byla ohledně Pepina taky opatrná. Už je nekupuju, dělají krásný čárky a jiné testy nic :zed: na včerejším mamatestu ducha vidím, i když mamatest je kapitola v bledě modrém :lol: tak snad bude u sílit :palec: zpočátku je HCG nízké a stačí více naředěná moc. Některé holky zase mají zpočátku silnější testy odpoledne než ráno :nevim: nejlepší jistota je zajít si na krev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15534
3.1.25 16:23

@Princess Wonderland kdyby to bylo tak jednoduchý 😂 😂 😂 zrovna teď jsem si myla vlasy a prolitla mi hlavou vzpomínka, jak nám na škole a ve všech časopisech, když jsme dospívaly, tloukly do hlavy nebezpečí sexu, jak stačí málo a otěhotníme, dokonce i při prstových hrátkách a jediný, co nás zachrání, užívat si bezstarostné sex, je HA 🤦‍♀️ :mrgreen: joooo, kdyby to bylo takhle primitivní 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
3.1.25 16:24

@Majdalenka02 24.12. jsem měla bazální teplotu nejnižší 36,1, potom mi pomalu stoupala.. tak bych čekala, že ta nejnižší teplota bude ovulace? Trvalo asi 3 dny než se dostala nad 36,6… ovulačním testům moc nevěřím, aspoň já se podle nich nedokážu orientovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí