Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdalenka02 určitě by měla přijít dřív si myslím. Já jsem za ty dva cykly vypozorovala, že přijde prostě 15. den od ovulace, ikdyž ovulace byla každý cyklus jindy
.
No já to počítám teď v apce a minulý měsíc jsem měla ms 18 dní po ovulaci, tak nevím…asi mám tu fázi nějakou dlouhou 😃
@Majdalenka02 Mě se dostaví menstruace 12. den po ovulaci, nevim, zda to zas není krátké.
@Tam3rka píše: Více
Tak to já jsem o vit. D četla hodně v souvislosti s otěhotněním, beru ho už přes rok po vysazení HA, kdy jsem preventivně zařadila nějaké vitaminy, ať se vše srovná jak má a naštěstí jsem neměla problémy, menstruace chodí od prvního cyklu po vysazení pravidelně. A uz tehdy jsem o tom četla jako o důležitém vitaminu pro zdravý cyklus. Beru ho tedy už přes rok pravidelně a minulý měsíc jsem zjistila, že i přes to jsem v deficitu podle krve. Takže jsem to začala užívat častěji.
@Tam3rka Dečko je opravdu velmi důležitý vitamín při pokusu o otěhotnění a samotném těhotenství. Já užívám kapku D3 s kombinací K2. Ten K2 vitamín by tam měl být také, vitamín D může u někoho dělat neplechu a ta K2 tomu mimo jiné tomu zabraňuje. 🙂 Také je nesmírně důležité železo, to je vlastně první živina kterou příjmá plod a pokud ho má žena nedostatek, tak to může být důvod proč dochází k potratům.
@Siii s tim zelezem je to mozny. Ja mela v prvni teho i anemii, ani zelezo v tobolkach mi nepomahalo, dite ho ze me fskt hodne vysavalo.. Ted sem si nasadila rovnou zelezo. Jsem zvedava na vysledky testu na konci ledna… maly se mi narodil o dost driv, coz se pry u anemie stava, taky byl dost maly a nizkou vahu mel
@Majdalenka02 bude sílit uvidíš. Pošlu ti moje. Poslední je dnesni
@Goldie22 já to na sobě vůbec nepoznala. Ale nepoznala jsem to ani predtim
Holky je možný že by opravdu proběhla ovulace…když jsou takhle nízké teploty? Už druhý den mám tlak v podbřišku a citlivý děložní čípek…ale na ms to nevypadá to mě vždycky 2 dny před začátkem. zacne bolet jizva po císaři ![]()
@Lajanca je, to ti pěkně zesílil 🙂 Děkuju za podporu, jen já už jsem nejspíš 11 DPO, tak to nevidím zas tak nadějně 🙂