Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Goldie22 jee, přeju štěstí, ať je to dobré 😊 vypadá, že je to na dobré cestě 😊
U mě to teda holky asi opravdu nesílí, tak nevím, jestli to nemůže být třeba cysta 🙂
@Majdalenka02 :-// tady mi to spise prijde, jako kdyby slablo…, ale ja fakt dobre oko nemam, treba bude mit nekdo jiny nazor, tak uvidis dalsi den ![]()
@tgg91 porovnám to po zaschnutí, ono to asi slabší není, ale rozhodně ne silnější 🙂
@Majdalenka02 ja to mam také stejné jako vcera
ale ony ty skoky bývají vetšinou obden
@tgg91 no mně teda nepřijde, že by to byl nějaký větší skok ani od předvčera 🙂 když koukám tak na testy žen, co někdy psaly, že jim testy nesílí, tak i tam ty rozdíly jsou větší 😕
@Goldie22 Krása a gratuluji!
U tebe je už úplně jedno, jakou značkou budeš testovat.
Ale lepší je porovnávat zesílení na jedné značce.
Příspěvek upraven 06.01.25 v 08:41
@Majdalenka02 Tak to sem potom hoď a porovnáme. Kdy to máš dostat a kolik jsi dpo?
@Denise.H hodím 🙂 DPO nejspíš 13 a dostat bych to měla podle mě průměrné délky cyklu až příští pondělí nebo úterý, ale vzhledem k té ovulaci, která byla nejspíš o dost dřív, odhaduji podle minulé délky LF asi v pátek nebo v sobotu. 🙂
Tady je porovnání včera a dnes…😕 Kdybych porovnala dnes a sobotu, asi tam taky moc rozdíl nebude. 🙂 Koukala jsem, že někomu to na začátku sílí takhle minimálně a pak to skočí, ale je to většinou kolem 10 DPO, takže asi nic. 🙂
@Majdalenka02 rozdil tam je viditelny. Ma se testovat sileni obden, ne vcera a dnes. Proto neni rapidni.
@Majdalenka02 Je to stejně silný, možná ten spodní je silnější, ale zase z koncetrovanější moče. ![]()
Dokud neteče červená je naděje. Úplně bych to nezavrhovala s tím, že ve skutečnosti nevíš přesné datum ovulace a každé to roste jinak. ![]()