Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tgg91 hele to je uz moc pěkná čárka 🤩 myslím, že bych ti už mohla gratulovat. ![]()
Kdy máš termín MS?
Já mám dnes první den meškání teprve. Test jsem nedělala, budu až zítra. Akorát včera jsem dělala clearblue vecer, ten mi teda také vyšel + 1-2 týden.
@Goldie22 Po zvyseni bazalni teploty mi perioda prichazi 14. den, coz je dnes… akorat tentokrat mi teplota stoupala hrozne pomalu… tak ani nevim, kdy presne ta ovulace byla, mozna o den pozdeji… na ovulaci jsem cekala 42 dnu,…
ale to neni smerodatne ![]()
Dobré ráno, dnes jsem testovala 14 DPO (2 dny po termínu MS) a teda nevím, vidíte nějaký progres? ![]()
Dnešní je ten modrý značka Dr. Max, fialový je pondělní mamatest, stejná citlivost, oboje z ranní moči.
@Goldie22 to je krásná čárka
citlivost stejná, ale max má méně barviva, takže kdyby jsi testovala mamatestem, viděla by si pěkný pokrok ![]()
Já jsem 10 DPO, teplota je výš než obvykle. No a na testech duch, ale stále to je ovitrelle, 12 dní je u mě standart ![]()
Holky, ten nový rok se hezky rozjíždí 😍 přeju ať hlavně sílí 💪 ❤️
@Goldie22 ano,,Mamatest mi ukazoval ve stejný den daleko silnější čárky nez Max právě kvůli barvivu ![]()
@Goldie22 čárky jsou obě moc pěkné
rozdíl moc nevidím, ale jak uz napsala bacova.mi asi lepsi testovat stejnou znackou, carky jsou dost podobne… ale ono to muze vyrazne stoupnout az zitra nebo pozitri… kazdopadne, pokud nezacnes nejak krvacet, tak to proste stoupat bude… ja budu testovat asi az o vikendu nebo pristi tyden,… protoze vim, ze bych se tim stresovala, a z minula vim, ze to u me sili celkem pomalu… az o vikendu uvidim nejaky vyrazny rozdil, snad ![]()
Tak u mě bohužel žádná změna. 😕 Takže už testovat nebudu a počkám si na ms. 🙂
Příspěvek upraven 08.01.25 v 08:43