Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
924
8.1.25 20:08

@kopre_tina535 jak moc spatnou morfologii?
IUI jste nezkouseli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.1.25 06:47

Dobré ráno. Nový den, nová otázka na vás holky. :lol: Kdo už má dítko nebo má dvě čárky na testu aktuálně - cítíte/cítily jste se jinak? Ja jsem čekala, že se budu cítit “jinak” a cítím se stejně. Jediné co, tak mám více energie, než normálně a to znatelně. Opět mi jdou samozřejmě na mysl otázky, zda je vše ok, když se cítím normálně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
9.1.25 07:52
@Goldie22 píše: Více

Já zatím taky nic extrémně jiného nepociťuji. Mám citlivější bradavky a pocit hladu :lol: Ségra měla příznaky až v 6tt, někdo nemá vůbec, takže se na ti snažím neupínat, že mi nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
9.1.25 07:54

@Goldie22 mám tříletého syna, tehdy v termínu MS jsem měla dvoudenní tmavě hnědé špinění, takže to bylo jinak, ale měla jsem cyklus předtím cystu, tak jsem tomu nepřikládala váhu… TT jsem dělala spíše při jistotu cca týden po té divné,,MS ", protože byla rodinná oslava, kde se vždy pije ve velkém tvrdý alkohol… A byly tam //..O pár dní později začaly bolet bradavky, jinak vůbec nic… Až kolem 10-12 TT únava..
Naopak když teď se cítím jinak před očekávanou MS, tak vždy dorazila v plné síle a v termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.1.25 07:57

@Goldie22 vzhledem k tomu, že syn bude mít letos 18 tak ani nevím, jak to bylo a zrovna včera jsem nad tím přemýšlela. Ale to už si asi ani nevzpomenu jak to bylo 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
9.1.25 07:58

@Goldie22 nevolnosti vetsinou přichazeji pozdeji, pokud vubec… uz se na ne psychicky pripravuji… :lol: :lol: :lol: jinak mam uz jedno dite, a prijde mi, ze ten podbrisek je takovej vetsi - nafouklejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
9.1.25 08:31

@Goldie22 Já jsem byla těhotná čtyřikrát a až když jsem neměla snad žádné příznaky tak to bylo ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
9.1.25 08:38

@Goldie22 Nechtějí se mi teď počítat týdny tt, ale špatně, velká únava a všechny ty super věci v těhotenství byly v měsíci a půl až dvou jenom slabé a v plné parádě u obou dětí byly později, každý týden se přitvrzovalo.
Takže máš ještě čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.1.25 08:57

@Lajanca tak to máme podobné, taky bude letos tomu nejstaršímu 18 :roll:. Ale pamatuju si to dobře, nevolnosti jsem měla ještě před pozitivním testem a když jsem si pak za dva dny test dělala, tak jsem si byla stopro jistá, že tam // budou :mrgreen:. A u dalšího těhotenství asi 12 dní po ovulaci začaly bolet prsa, tak to jsem věděla taky, že je něco jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
9.1.25 09:09

A myslíte, že je v pořádku, že třeba bolest prsou přichází a odchází jakoby ve vlnách? Jsem z toho nervózní, teď mě začala trochu bolet bedra, což mívám před MS, tak doufám, že to tak nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
9.1.25 09:18

@MonikaGeller mne třeba před MS vždycky strašně prsa bolí. Ale vždy, když jsem byla těhotná, tak mě bolet přestaly a začaly až někdy kolem 8tt. Takže u mě to bylo dobre znamení 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
9.1.25 09:18

@MonikaGeller s bedry zkušenost tedy nemám, ale měla jsem tehdy nárazové bolesti ve vlnách podbřišku a celého spodku a bylo vše v pořádku… Ale já to tedy měla až kolem cca 6-7 TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
9.1.25 09:23

A ještě tak přemýšlím a nevím jestli mě nebudete mít za blázna, ale myslíte, že můžu jít v klidu na jógu? Je to jen relaxační jóga, ale i tak si tam dáváme hodně do těla. 😁 Člověku se honí v hlavě spoustu věcí, protože jsem v září v 7tt potratila, tak teď nechci nic udělat špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
9.1.25 09:31

@MonikaGeller Jó, to je těžká otázka. Na jednu stranu, když se ten vývoj embrya nepovede, tak potratit můžeš i vleže v posteli. Je dost žen, co měly běžné tréninky až do pokročilého stavu těhotenství, chodily běhat…
Na druhou stranu se krvácení spíše spustí při větší námaze a v prvních měsících není absolutně nic jistého. :nevim:
Určitě bych si moc nedávala do těla, jenom pro jistotu, abych si to potom nevyčitala, kdyby se něco stalo.

Příspěvek upraven 09.01.25 v 09:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.1.25 09:32

Jógy bych se nebála, jen ne silovou. Spíš lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí