Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
6.1.25 11:15

@Denise.H nene, oba jsou z rána. Akorat, že předevčírem byl taky stejný. Tak uvidíme, jsem z toho trochu nervózní, ale už to nechám osudu. 😊 Díky. 😊 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.1.25 11:35

@Majdalenka02 mne prijdou tve dost podobne tem mým :nevim: ale trochu mi prijdou vic mazlejsi… nebo jak to jinak rict… ale je pravda, ze ja je snazim fotit vice v seru… na svetle se mi to hur foti… jak pisu, uvidime nasledujici dny :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.1.25 11:42

@tgg91 a ty jsi teď který den po ovulaci a kdy má přijít ms? Taky jsem to nejdřív fotila ve stínu, ale přišlo mi, že na světle je víc vidět rozdíl. 🙂 No uvidíme, držím palce a dej pak vědět. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
6.1.25 11:43

@Majdalenka02 Když jsou oba z rána, tak co na tom porovnáváš? :mrgreen:
Tak ještě chvilku počkej, na tom už dneska nic nikdo nevykouká. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.1.25 11:45

@Denise.H Ze včerejšího a z dnešního. 😃 Jsme se asi nepochopily, ty jsi psala, že jsou z jinak koncentrované moci, tak jsem pochopila, že myslíš, že jeden je z večera a druhý z rána. 😃Počkám, pro jistotu jsem si nekoupila testy. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
6.1.25 11:50

@Majdalenka02 mne když testy moc nesílily, tak jsem přečetla hromadu diskuzí a bylo dost holek u kterých to i přesto dopadlo dobre 😁 takže určitě porad šance je, ze ještě zesílí :srdce: moc bych ti to prala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.1.25 11:56

@Ladyanyz děkuju za dodání naděje, jsi moc hodná ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.1.25 11:56

@Majdalenka02 Aha, no ja mam blby mobil, nasviti mi to i carku… nebo jsem blba ja a neumit to s nim… :nevim: :roll: premyslela jsem, 24.12. jsem mela nejnizsi teplotu, ktera mi postupne stoupala nad 36,6… takze teoreticky mohlo dojit k oplodneni i nasledujici 2 dny… nejsem ale na to odbornik… dle nejnizsi teploty jsem ted 13 DP0… kdyz si necham tam ten rozptyl, nez mi stoupla teplota nad 36,6… tak 11-13 DP0… menstruaci mam normálně 14 dnů po zvýšení teploty… holky maji pravdu, ze to u nekterych tehotných na testech stoupa hrozne pomalu… zase mě by znervoznilo to spineni,… ale spoustu zen spini, i kdyz se to vyviji v poradku :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.1.25 12:00

@Majdalenka02 dekuji, tobe tez drzim palce… a radila jsi se s gynekologem, jestli je normalni mit tu druhou fazi tak dlouhou? Ja bych to teoreticky mela dostat zitra, nebo ve ctvrtek,.. tentorkat mi stoupala teplota celkem pomalu, vetsinou je to skokove :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8636
6.1.25 12:07

@Majdalenka02 Tak jsem to předtím pochopila dobře. :lol:
Ten spodní je více žlutý a to se stává, když je moč koncetrovanější. Asi jsi před usnutím méně pila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.1.25 12:10

@tgg91 nee, neboj, mám to stejně, taky mi to fotit nejde…😃 Aha, ale tak ty jsi měla pěkného ducha a sílil, věřila bych, že vše je dobré cestě. 😊 Špinění mě taky znervózňuje, i když zas ustálo. Ale co už, nějak to dopadne. Jen bych už ráda věděla na čem jsem no. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.1.25 12:12

@tgg91 nene, ani jsem tam nebyla od té doby, co si to takhle hlídám. Ale trochu jsem pohledala na netu a poradila se s AI a co se týče otěhotnění, je to prý spíš výhoda. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.1.25 12:31

@Majdalenka02 aha, tak to je dobře, ze mas tu fazi delsi :P znovu budes testovat kdy? Nebo budes cekat jestli dorazi perioda, ci ne? Ja jsem minule mela jenom gestacni vacek… tak i kdyz mi bude carka silit, klidnejsi budu az po prvnim ultrazvuku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.1.25 12:35

@tgg91 asi pozítří. 🙂 Nemám doma testy, a to je dobře! 😃 Kdy ty? 🙂 Chápu, ale věřím, že to vyjde, když minule se nepodařilo. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.1.25 12:41

@Majdalenka02 mam posledni mamatest, chci si koupit od drmaxe testy,… jenze to bych si musela dat s klukem delsi prochazku… :lol: no, kdyby mi to znovu nevyslo, asi bych popremyslela, jestli se mi tim osud nesnazi neco rict, jako ze dalsi uz ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí