Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denise.H nene, oba jsou z rána. Akorat, že předevčírem byl taky stejný. Tak uvidíme, jsem z toho trochu nervózní, ale už to nechám osudu. 😊 Díky. 😊 ❤️
@Majdalenka02 mne prijdou tve dost podobne tem mým
ale trochu mi prijdou vic mazlejsi… nebo jak to jinak rict… ale je pravda, ze ja je snazim fotit vice v seru… na svetle se mi to hur foti… jak pisu, uvidime nasledujici dny
![]()
@tgg91 a ty jsi teď který den po ovulaci a kdy má přijít ms? Taky jsem to nejdřív fotila ve stínu, ale přišlo mi, že na světle je víc vidět rozdíl. 🙂 No uvidíme, držím palce a dej pak vědět. 😊
@Majdalenka02 Když jsou oba z rána, tak co na tom porovnáváš? ![]()
Tak ještě chvilku počkej, na tom už dneska nic nikdo nevykouká. ![]()
@Denise.H Ze včerejšího a z dnešního. 😃 Jsme se asi nepochopily, ty jsi psala, že jsou z jinak koncentrované moci, tak jsem pochopila, že myslíš, že jeden je z večera a druhý z rána. 😃Počkám, pro jistotu jsem si nekoupila testy. 😃
@Majdalenka02 mne když testy moc nesílily, tak jsem přečetla hromadu diskuzí a bylo dost holek u kterých to i přesto dopadlo dobre 😁 takže určitě porad šance je, ze ještě zesílí
moc bych ti to prala!
@Majdalenka02 Aha, no ja mam blby mobil, nasviti mi to i carku… nebo jsem blba ja a neumit to s nim…
premyslela jsem, 24.12. jsem mela nejnizsi teplotu, ktera mi postupne stoupala nad 36,6… takze teoreticky mohlo dojit k oplodneni i nasledujici 2 dny… nejsem ale na to odbornik… dle nejnizsi teploty jsem ted 13 DP0… kdyz si necham tam ten rozptyl, nez mi stoupla teplota nad 36,6… tak 11-13 DP0… menstruaci mam normálně 14 dnů po zvýšení teploty… holky maji pravdu, ze to u nekterych tehotných na testech stoupa hrozne pomalu… zase mě by znervoznilo to spineni,… ale spoustu zen spini, i kdyz se to vyviji v poradku
![]()
@Majdalenka02 dekuji, tobe tez drzim palce… a radila jsi se s gynekologem, jestli je normalni mit tu druhou fazi tak dlouhou? Ja bych to teoreticky mela dostat zitra, nebo ve ctvrtek,.. tentorkat mi stoupala teplota celkem pomalu, vetsinou je to skokove ![]()
@Majdalenka02 Tak jsem to předtím pochopila dobře. ![]()
Ten spodní je více žlutý a to se stává, když je moč koncetrovanější. Asi jsi před usnutím méně pila.
@tgg91 nee, neboj, mám to stejně, taky mi to fotit nejde…😃 Aha, ale tak ty jsi měla pěkného ducha a sílil, věřila bych, že vše je dobré cestě. 😊 Špinění mě taky znervózňuje, i když zas ustálo. Ale co už, nějak to dopadne. Jen bych už ráda věděla na čem jsem no. 🙂
@tgg91 nene, ani jsem tam nebyla od té doby, co si to takhle hlídám. Ale trochu jsem pohledala na netu a poradila se s AI a co se týče otěhotnění, je to prý spíš výhoda. 🙂
@Majdalenka02 aha, tak to je dobře, ze mas tu fazi delsi
znovu budes testovat kdy? Nebo budes cekat jestli dorazi perioda, ci ne? Ja jsem minule mela jenom gestacni vacek… tak i kdyz mi bude carka silit, klidnejsi budu az po prvnim ultrazvuku ![]()
@tgg91 asi pozítří. 🙂 Nemám doma testy, a to je dobře! 😃 Kdy ty? 🙂 Chápu, ale věřím, že to vyjde, když minule se nepodařilo. 😊
@Majdalenka02 mam posledni mamatest, chci si koupit od drmaxe testy,… jenze to bych si musela dat s klukem delsi prochazku…
no, kdyby mi to znovu nevyslo, asi bych popremyslela, jestli se mi tim osud nesnazi neco rict, jako ze dalsi uz ne ![]()