Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
28.1.24 21:21

@MatkaMama od května 2023 a beru kyselinu listovou, horcik a vápník a teď nove vitamin c :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
28.1.24 21:22

Holky, já zažila teď něco krásnýho :srdce: jen jsem se dívala z okna a i když jsme ve městě, kde je hodně světelného smogu, tak v tu chvíli, co jsem koukla ven, tak nad kostelem padal meteorit neboli padala hvězda. Byla tak zářivá, zářivější jsem v životě neviděla, až mi hrkly slzy do očí :andel: úplně se rozzářila, jak hořela… Hned jsem si něco přála :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
28.1.24 21:26

@MatkaMama my se snazime uz tak rok o druhe - bude ji uz 7, dlouho jsme to odkladali :lol: ted beru uz treti mesic ionofolic, a partner folandrol - minuly mesic jsme ovu nestihli (partner hodne jezdi na sluzebky) tak jsem ted zvedava, jestli to zabralo 🤪 jsem ted 3dpo - jo a taky jsem zacala cvicit Mojzisovou, citim super uvolneni v oblasti panve, ale sem tam nektery den nestihnu odcvicit :oops:

Jak je to u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
28.1.24 21:32

@bacova.mi to je znamení :andel: :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22232
28.1.24 21:41

@bacova.mi-pěkné znamení :D @MatkaMama-my o třetí, s přestávkama asi přes rok možná dva, ale mám nepravidelný cyklus, několik biochemek, tři zt, máme 15 a 8 leté děti, beru čistý inositol, Fertipronu nebo Femibion, občas Macu, teď mi zjistili sníženou funkčnost šž tak sem začla brát léky, doufám, že až zaberou upraví mi cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.1.24 22:17
@Miki07
@Miki07 píše:
@MatkaMama od května 2023 a beru kyselinu listovou, horcik a vápník a teď nove vitamin c :lol:

Ať se brzo zadari :andel: :kytka: moc vám to přeji :srdce:
Také beru kyselinu listovou a multivitamín se všemi vitamíny :lol:
Jinak se snažíme od nového roku :P @lucypaja první syn byl po 5 měsících :hug: teď mu budou 4 tak doufám že se dočkáme tenhle rok uvidíme. Mám nepravidelnou ms takže užívám utrogestan :think: :P teď se mi dělá hormonální profil kde mi špatně vyšla funkce štítné žlázy jak u tebe zítra jsi na endokrinologii na krev uvidíme a testosteron :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.1.24 06:48
@Bubllenka píše:
Dobrý den,Je tu, prosím někdo, kdo v roce 2024 plánuje miminko? My jsme se rozhodli zase zkusit štěstí, ale mám už 50 dní cyklus, což jsem nikdy neměla, tak se chystám na napínavý rok a ráda bych s někým sdílela. :P

Ahojky, my jsme začli v lednu, tak uvidíme, jak se zadaří😇
Ms mám pravidelnou jak hodinky, byla jsem na preventivce, veškeré vyšetření bylo v pořádku, tak jsem zvědavá, jak to rychle půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.1.24 08:00

Dobré ráno! Testoval už někdo? :) Já měla včera test bílý, dnes je tam trochu náznak ducha. 😅 12dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22232
29.1.24 08:13

@MatkaMama-tak přeji,aby ti nasadili léčbu a brzo se zadařilo, někdy to čekání na miminko je zdlouhavé a nekonečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
29.1.24 09:08

@MatkaMama dekuji a také preji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
29.1.24 09:08

@Heeelča já až zítra, dnes jsem 11 dpo :lol: a mas foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.24 09:16

Tak já hlásím druhý den zpoždění. Mám šíleně bolavá prsa už týden, čekám na MS a stále nic. Počkám, jestli nedorazí do středy, pak si udělám test. Cyklus mám v průměru 28 dní, dnes je to 30 DC a stále nic. Nikdy se mi nestalo, že by přišla později, spíše chodila dřív. Kdyby z toho bylo těhotenství, tak bych byla hodně překvapená, měli jsme jeden sex (všichni jsme byli nemocní, takže na víc nebyla nálada) a to ještě v poslední den plodných dnů podle kalkulačky na netu.

A omlouvám se za anonym, ale jelikož je diskuze veřejná, nechci, aby to všichni věděli.

• Citovat
  • Upravit
800
29.1.24 09:41

Ahoj, já tu už vícekrát psala o vitaminech verra těhotenství plodnost, podle mě mám poprvé ovulaci díky nim.
Všechny fenibiony, inofolic atd nic.
Ještě piju kontryhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
29.1.24 10:22

@bacova.mi ahoj budes dnes testovat? Ja dnes snehobilo ale mam porad dost casu do ms tak mozna ten vcerejsi byl falesny:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.1.24 10:24

Nemám zkušenosti… vyplatí se dělat těhotenský test před MS? Dá se to už zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí