Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
28.1.24 11:14

@bacova.mi ten test je paradni! Vidím, ze se zadarilo, mám už trosku v necem hokej, jaký si říkala, ze si den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15544
28.1.24 11:18

@AIWOK no takhle kolikátý DC se to počítat nedá, když mám pokazde jindy ovulaci :lol: teď jsem ji mela až 26 DC a jsem 9 DPO, včera jednorázové špinění a už nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
28.1.24 11:22

@bacova.mi to je jasný!!! To bude vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.1.24 11:42

@bacova.mi i ten pokles včera vypada na nidaci :oops: :srdce: tak dej vědět až budeš testovat jak to vypada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.1.24 12:08

maminky, snažiky‼️ ‼️
Jak to teda je teď mi jedna snažilka říkala že ovulační test sice je pozitivní ale neznamená to že je ovulace?? Jen že je vyšší LH, ale ovulace nemusí probíhat??? Jakto teda je???
Já poslední ms 19-23.1…čekám ovulaci…nahoře dělaný test včera spodní dnes, přijde mi že sílí je to tak??? :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15544
28.1.24 12:17

@MatkaMama tak prvně, tyhle test, jsem u úplně negativní a takové i silnější čárky na ovulační testu budou celý měsíc, celý rok, pořád :D není to jako těhotenský test. Hladina lh je zvýšená celá a během cyklu i během dne různé kolísá, takže jednou může být slabší, podruhé silnější. Až budeš mít opravdu pozitivní test (vložím fotky), tak ovulace nastává do 48 hodin. Téměř vždy, jen v některých případech nemusí folikul prasknout a zdeformuje se (tomu se říká LUF syndrom), ale je to hooooodne vzácné onemocnění. Takže bych byla v klidu ;) pokud chceš mít jistotu, že ovulace po pozitivním testu proběhla, pak zkus měřit bazální teplotu :palec:
Tady pozitivní testy a jak sílily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.1.24 12:31

@bacova.mi jasně :P :lol: :lol: takže prostě musí být jak u tebe ten poslední úplně stejně čiré já se je snažím dělat ve stejný čas, a vždy tam je duch 👻což chápu, že je negativně a ten duch tam bude stále :P :lol: :lol: :lol: :nevim: až budou čárky prostě čiré - tmavší než kontrolní je ovulace do 48 hodin a člověk se může snažit i 3 dny před ovulaci :P a během a po :lol: :lol: a děj se vůle boží…
Já právě mám od doktora nakázáno měřit :nevim: :pankac:,ale někdo mi zas řekl, že pozitivní ovulační test - nemusí znamenat že ovulace probíhá :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
28.1.24 13:02

Holky, ja 7DPO a vidím nepatrného ducha. Ale zatím spis vykoukana šmouha :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
28.1.24 13:03

Testu mam dost, tak myslim, ze rano udelam dalsi :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
28.1.24 13:03

@bacova.mi To vypada na gratulace :potlesk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21835
28.1.24 13:04

@bacova.mi-a nevíš,kolik ta mateří kašička asi stála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
28.1.24 13:21

@Bubllenka ukazuj! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.1.24 14:05

@bacova.mi :srdce: Držím palečky.
Já idiot si udělala test před dvěma dny… a byl tam duch! Bohužel ta radost dlouho nevydržela a dnes se dostavilo krvácení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
28.1.24 14:10
@AIWOK píše:
@Bubllenka ukazuj! :)

Nene, za prvé, byste určitě nic neviděly a za druhé, jednou jsem ducha ukázala moc brzy a vubec nic z toho nebylo.
Tak, aspon az na to nebudu muset pul minuty zirat, abych ji nasla. Jestli se vyloupne, tak pošlu … do pondeli bude jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
28.1.24 14:12

Tak Holky, 31.12. jsem tu diskuzi zakladala, je to témeř mesic, tak kolik je těhulí?? Ať máme taky nějakou statistiku, a jsme trochu světové :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí