Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozinka_terka pokud se nemyslím, tak je to dr. Max a ten má méně barviva
já zkusila taky, ale nechci se radovat. Měla.jsem.uz takových duchu a nic toho nebylo, tak počkám, až bude výraznější ![]()
@bacova.mi jeeee ukaz ![]()
Nene není to Max ale nějaký viz foto
doma už žádný nemám, tak zítra vydrzim a když to do pondělí nepřijde, tak zase zkusím…
@Rozinka_terka díky
po těch letech by to byl zázrak, proto se držím při zemi. Na druhou stranu jsem nikdy takhle nezaspinila. Jen jednou před 8 lety, když jsem otěhotněla ![]()
Hele teď když na to brejlím, tak tam také něco vidím… ale je to už zaschlý test z rána.. takže to beru, ze vylezla ta ryska?
@Rozinka_terka já prave taky zkoumám u sebe, jak jsem pridavala, vidím dvě čáry, jenže něco mi přijde moc daleko 😀
U Tebe fakt vidím tady a u sebe další fotka. Máme to dost podobně teda.
Ja mam na vsech prpino po zaschnuti hezkeho ducha tak pozor na tyto tedty ![]()
Máte s tím některá zkušenost? Od začátku snažení se mi cyklus pokaždé ještě o den prodlouží.. tentokrát (vubec poprvé ) sem ovu zachytila digi testem… ale s*ex byl 3 dny před a 3 dny po
..
@Kk123 tenhle není Pepino, ale myslím, ze jsem přesně tento případ po zaschnutí těhotny každý 🙈 🤣
@Rozinka_terka joo ja to nemyslela na tvuj, jen jsem si jich vic delala ted a nic a po zaschnuti krasni duchove
Holky dnes jsem 9DPO a test negativní, ale co mě zaráží, tak mám jakoby takový “vodový” hlen jak když je ovulace a na kalhotkách proste “mokro”. To jsem predtim neměla před ms
náhodou nesetkaly jste se tím? A omlouvám se, zda to nekoho pohoršuje
Tak když jste se tu rozjeli s těmi testy
tak to taky prubnu
ale je to mamatest a na Maxovi nic, takže to beru s rezervou. Jak jsem už psala, takových duchu jsem už viděla a nic z toho nebylo ![]()