Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
698
25.1.24 18:03

@Bubllenka já jsem 5 dpo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21605
25.1.24 18:27

@sojka20-tak snad to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.1.24 19:09

@Mandarinka104 Dobrý večer, děkuji za vyčerpávající odpověď :-) Jsem v tom všem nováček, zatím jsem nikdy nic nebrala a tak nevím, co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.1.24 19:11

@anina9130 Já jsem ho teď dostala poprvé právě kvůli krátké luteální fázi, takže ho mám brát 10 dní a pak ho vysadit a pokud to nepůjde tak další cyklus ještě přidat clostilbegyt, ale je to pro mě vše nové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.1.24 19:12

@kajina88 Jej tak to nemám radost :-) No já pořád doufám, že, když je u mě problém jen krátká luteální fáze, že mi ten utrogestan pomůže a nic víc nebude třeba ale to se dozvím 1 února, kdy bych měla testovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
25.1.24 19:30

Ja mam hodne bolavy prsa uz snad 3 dny, ale to je brzo na priznaky, leda ze by mi tělo chtelo dat vedet dopredu :D :lol: a protoze nevim presne ovulku, jen odhadem mým, tak mam nadeji a testovat budu asi o vikendu uz a pojedu az do ms :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15534
25.1.24 20:02

Já zkusím možná v neděli, ale. i tak bude brzo :D to budu teprv 9 DPO. Teď v týdnu mi to celkem utíká, ale víkend se v tomhle bude táhnout 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15534
25.1.24 20:14

@Bubllenka u mě to bude dělat spíš progesteron :D protože na příznaky 6 DPO to je fakt brzy. To se možná nejprve dostává do dělohy, pokud by se zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.1.24 20:15

Ahoj holky, tak jsem stále nějak nemocná, nejdříve silný zánět močáku, teď zase zánět v krku, antibiotika. :( A chci se zeptat, mívám ovulační bolesti, a až třeba třetí den od těch bolestí takový ten plodný hlen…po kyretáži mám i první ovulační hlen při bolestech s příměsí krve. Vysvětluji si to tak, že praská folikul…ale proč pan ten správný hlen až o tolik dní déle? Snad se brzy zadaří, už bychom si to moc přáli..ale moje tělo mi zatím dává stopku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.1.24 21:20

@Lajdus hlenem se vůbec neřiď, já nemám hlen žádný fakt mam jako sucho v období ovulace a těhotná jsem :D :mrgreen: po prvním potratu mi úplně zmizel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
25.1.24 21:48

@kajina88 Tak přesně tohle jsem potřebovala číst. Od posledního těhotenství (porod říjen 2021 - květen 2023 operace endo -říjen 2023 revize a mezi tím HAK) jsem plodný hlen neviděla snad ani 1× a už jsem si říkala, že jsem fakt divná a s takovou nemůžu znovu otěhotnět🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.1.24 23:11

@sojka20
Já měla před prvním těhu krásnej, pak potrat a zmizel :D teď se mě celej cyklus drzi sucho až před MS mám trochu výtok, ale jinak nic :P takže bych řekla že o hlenu to úplně není, jestli je tam všechno ostatní v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
26.1.24 08:56

Dobre rano holky… tak u mě to vypadá ze nic.. na ranním testu nevykoukam nic.. to se snažím :lol: včera jsem vkládala poslední Gynprodyl, takže v nejbližších dnech čekám MS. :roll:
Ještě mám doma tohle, citlivost 10, tak to udělám během dne.. abych věděla, jestli večer mužu v klidu ten tatarak 😀 🤣

• Citovat
  • Upravit
173
26.1.24 09:17

Tak já dneska ráno takto….v pondělí udělám ještě jeden test to mám nachystaný clearblue a uvidíme co ukáže a pak kdyžtak zavolám doktorce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
26.1.24 09:24

@mama93 waaaau, tak to je krásný!!! :hug: :srdce: to už je na dobré cestě 👏

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat