Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rozinka_terka
24.1.24 11:31

@kajina88 odešlo to přirozeně… nebylo potřeba dalších zásahů… a ve snažení se může jet po MS normalně dál..
MS byla asi o něco bolestivější a první tři dny odcházely kusy (jak řekl dr. jako kusy jater a opravdu to tak je) :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
24.1.24 12:32

@Bellamia Ano ovšem, ještě jste to mohla formulovat stylem: běž se léčit… To je mnohem běžnější věta. To vůbec není pravda, že jsem chtěla být ta nejchytřejší.
Nechápu to a zajímalo by mě, proč někoho naštvalo, když nějaký jiný pisatel vyhledává oborné rešerše a když chce o těchto tématech „diskutovat v diskuzi“, tak jste tak vytočené?
@bacova.mi To jste napsala dobře. Stačila by mi už na začátku normální odpověď. Nebo jiná zkušenost. To bych brala jako solidní debatu a výměnu názorů, prostě polemizovat. Nebo narovinu napište: ale my si nic nečteme, nás tohle nezajímá. OK. Tj celé.
Jako první se tady do mě začaly navážet ostatní, já jsem v žádném případě nezačala.

• Citovat
  • Upravit
41
24.1.24 16:20

Ahoj holky, uz par dni to tu procitam a rozhodla jsem se k vam pridat do diskuze :D doma mam dvouletou princeznu, pro kterou bysme chteli sourozence :D snazime se asi tyden, dva mesice beru listovku, na ceste mam femibion, protoze jsem se docetla, ze obycejna listovka není nejak nastepena nebo co :roll: tak me zajima, co delate vy, abyste snaz otehotnely? Cvicite, caje, doplnky stravy? K dceri jsme prisli nahodou :lol: :lol: a ted mam nejaky strachy ze to jentak nepujde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
24.1.24 18:19

Ahoj všem, budu mít asi takový zvláštní dotaz, ale nevím, kde se zeptat jinde a nepřipadat si ještě hůř :-) Mám na vás otázku, jak se vlastně počítá doba po ovulaci, jak tady kolikrát píšete, že jste tolikátý a tolikátý den po ovulaci. Já měla za to, že se to počítá od pozitivního ovulačního testu, ale teď mi jedna slečna řekla, že ne. Ovulaci mám potvrzenou testem 16DC a bylo mi řečeno že to mám počítat až od 18DC. Můžete mi některá říct, jak to teda je? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
24.1.24 18:21

@vronyj
16 DC máš pozitivní test
17 DC máš ovulaci
18 DC máš 1 DPO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
24.1.24 18:44

@Bellamia super dekuju moc 🙂 já teď beru první měsíc utrogestan a teda jsem jak Alenka v říši divů 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.1.24 18:58

@Mandarinka104 marja už sem prosím te nechod. Negativní lidi tu nikdo nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.1.24 19:00

@kralicinka19 dekuji moc, ano ano, to mas pravdu :palec: dobrý vědět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
24.1.24 20:14

Holky co berete utrogestan taky vám bylo tak zle? Jako motáni hlavy, bolest břicha a strašná únava, já si přijdu hodinu po tom co si ho vezmu jak když sem opilá a to sem pila snad jednou v životě právě proto že ty stavy pak nesnáším :-D Mám je na polykání jeden ráno a jeden večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.1.24 20:17

Maminky ahoooj :mavam:
Byla sem na hormonálním profilem i gyndare…a řekl mi že mi vyšel vyšší testosteron a něco zase v normě posílám fotku kdyby někdo věděl víc nebo měl podobný problém 🙏a snížená funkce štítné žlázy?? Čeká se na výsledky endokrinologie pak se prý uvidí dál :pocitac: :zed:

Příspěvek upraven 24.01.24 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.1.24 20:21

Pozitivní těhu test

Ahoj holky s manželem se snažíme od září o druhé mimi. Včera jsem měla termín ms a nepřišli, nevím proč ale intuice mi řekla ať si zajdu koupit test. Zpoždění ms občas mívám a nic z toho, ale tentokrát je tam naděje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.1.24 20:49

@vronyj Ahojky, ze začátku jsem to tak měla taky: únava, mdloby :D a spíš mi to hodně udělalo PMS, to bylo fakt nepříjemný, ale břicho mě tedy nebolelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.1.24 20:50

@Renďule19
Gratuluji :oops: a přeji ať je vše tak jak má být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.1.24 21:04

@kajina88 děkuji moc ještě mi to bude chvíli trvat než to psychicky vstřebám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
24.1.24 21:04

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, moc mě nebaví pořád přecházet každý měsíc z diskuze do diskuze 😁 snažíme se o 3. mimčo, mám endometriozu a jen jeden vejcovod, v říjnu proběhla revize, začali jsme se snažit od první porevizní MS znovu. V prosinci OVU podle testu byla, teď v lednu jsem nijak nesledovala a nic. Každopádně mám od revize dost slabou MS, teď při té poslední doba 3 dny a na každý den by mi stačila jedna vložka - těhotná nejsem. V pátek jdu tedy k lékaři, co mi k tomu řekne + mám podezření znovu na zánět (tak nějak v tom plavu od září) :? Má tu někdo s revizí zkušenost? A jak vypadal cyklus po ní? Dnes 6DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí