Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.24 08:52

Ahoj holky, jsem 2DPO a od včera mám chvilkama šílenou zimnici, bolí mě v podbřišku a bedra. Jako by na mě něco lezlo :zed: měla jste to některá taky tak? a tak brzy? :nevim:
Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby se to prozradilo pokud z toho bude těhu :-)

• Citovat
  • Upravit
698
24.1.24 09:26

@Rozinka_terka mě občas zabolí břicho(taková lehká křeč) vlastně hned po ovulaci to začalo, může to dráždit volná tekutina z prasklého folikulu, i když nevím jestli i 4 dny po ovulaci. Já zavádím ráno a večer. Ale já mám progesteron besins, to je silnější než utrogestan, jedna tableta má 200mg, takže jednu ráno a jednu večer a doktor mi říkal, že určitě zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.1.24 09:40

@Daisyy1995
Beru ho rok a ani nevím jak se to pise :D to snad není možný :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.1.24 09:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 2DPO a od včera mám chvilkama šílenou zimnici, bolí mě v podbřišku a bedra. Jako by na mě něco lezlo :zed: měla jste to některá taky tak? a tak brzy? :nevim:
Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby se to prozradilo pokud z toho bude těhu :-)

2 dny po ovulaci urcite není žádný příznak… vzdyt není vajicko ještě zavrtané, tak jak může být produkováno hcg 8o přízbaky nastupují s vynechanou menstruací :roll: tqk buď na tebe něco leze nebo se moc pozorujes ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.1.24 09:46

@Rozinka_terka @Daisyy1995
Mně to dělal no, měla jsem z toho nějaký rozházený hormony a pak když mě začal bolet podbřišek věděla jsem že je tu ms :D posledních par měsíců jsem pak nic nebrala abych se srovnala a v prosinci zase dr chtěl abych ho měla, ale brala jsem ho nějak zvlastne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
24.1.24 09:48

@kajina88 stane se :kytka:
Anonymní- jestli jsi 2 dpo a není ti dobře, tak na tebe něco leze. První příznaky bývají až tak 10dpo a u někoho ani to ne, třeba až po vynechání ms. Musíme vydržet, do ms daleko. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.24 09:51

Ahoj holky už delší dobu se snažíme o první mimi a dneska jsem 12 dpo a test vypadá tak 🙈tak doufám, že bude sílit

• Citovat
  • Upravit
698
24.1.24 09:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky už delší dobu se snažíme o první mimi a dneska jsem 12 dpo a test vypadá tak 🙈tak doufám, že bude sílit

To vypadà dobře. Držím palce, ať čárka sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.1.24 10:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky už delší dobu se snažíme o první mimi a dneska jsem 12 dpo a test vypadá tak 🙈tak doufám, že bude sílit

To je moc hezké, ať sílí :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
24.1.24 10:22
@Anonymní píše:

Juuuu preji at sili, zkus jeste dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
24.1.24 10:36
@Anonymní píše:

Jupííííí, to vypadá dobře, ať sílí :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Rozinka_terka
24.1.24 10:37

@kajina88 @kajina88 aha, no uvidíme…
zase na druhou stranu, kdyz jsem měla to biochemko, tak první zmínku na testu jsem měla až v den MS :dance:

• Citovat
  • Upravit
854
24.1.24 10:47

@Rozinka_terka no protože biochemko produkuje o dost méně hcg než normální těhu :D je to tím, že není chycené a nedá se to jako těhotenství úplně brát, protože odchází v období menstruace, max do 5tt :D já si tím tedy neprošla, nebo o tom nevím, protože jak říkám, testuji se značným zpožděním :D ale něco málo jsem o tom četla a tím že to není dobře zahnízděné, tak špatně produkuje hormony, respektive tam není nárůst takový jaký má být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
24.1.24 11:08

@kajina88 HCG jsem měla opravdu nízké, v den MS v krvi pouze 42 :zed:

• Citovat
  • Upravit
854
24.1.24 11:26

@Rozinka_terka to je mi líto :( a odešlo to přirozeně? Já s tím zkušenost právě vůbec nemám, tak ani nevím, jestli se to nějak výrazně liší od klasické MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí