Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozinka_terka mě občas zabolí břicho(taková lehká křeč) vlastně hned po ovulaci to začalo, může to dráždit volná tekutina z prasklého folikulu, i když nevím jestli i 4 dny po ovulaci. Já zavádím ráno a večer. Ale já mám progesteron besins, to je silnější než utrogestan, jedna tableta má 200mg, takže jednu ráno a jednu večer a doktor mi říkal, že určitě zavádět.
@Daisyy1995
Beru ho rok a ani nevím jak se to pise
to snad není možný
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 2DPO a od včera mám chvilkama šílenou zimnici, bolí mě v podbřišku a bedra. Jako by na mě něco lezloměla jste to některá taky tak? a tak brzy?
Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby se to prozradilo pokud z toho bude těhu
2 dny po ovulaci urcite není žádný příznak… vzdyt není vajicko ještě zavrtané, tak jak může být produkováno hcg
přízbaky nastupují s vynechanou menstruací
tqk buď na tebe něco leze nebo se moc pozorujes
![]()
@Rozinka_terka @Daisyy1995
Mně to dělal no, měla jsem z toho nějaký rozházený hormony a pak když mě začal bolet podbřišek věděla jsem že je tu ms
posledních par měsíců jsem pak nic nebrala abych se srovnala a v prosinci zase dr chtěl abych ho měla, ale brala jsem ho nějak zvlastne ![]()
@kajina88 stane se ![]()
Anonymní- jestli jsi 2 dpo a není ti dobře, tak na tebe něco leze. První příznaky bývají až tak 10dpo a u někoho ani to ne, třeba až po vynechání ms. Musíme vydržet, do ms daleko. ![]()
Ahoj holky už delší dobu se snažíme o první mimi a dneska jsem 12 dpo a test vypadá tak 🙈tak doufám, že bude sílit
@Anonymní píše:
Ahoj holky už delší dobu se snažíme o první mimi a dneska jsem 12 dpo a test vypadá tak 🙈tak doufám, že bude sílit
To vypadà dobře. Držím palce, ať čárka sílí
@Anonymní píše:
To je moc hezké, ať sílí
![]()
@Anonymní píše:
Juuuu preji at sili, zkus jeste dalsi
@Anonymní píše:
Jupííííí, to vypadá dobře, ať sílí
![]()
@Rozinka_terka no protože biochemko produkuje o dost méně hcg než normální těhu
je to tím, že není chycené a nedá se to jako těhotenství úplně brát, protože odchází v období menstruace, max do 5tt
já si tím tedy neprošla, nebo o tom nevím, protože jak říkám, testuji se značným zpožděním
ale něco málo jsem o tom četla a tím že to není dobře zahnízděné, tak špatně produkuje hormony, respektive tam není nárůst takový jaký má být ![]()
@Rozinka_terka to je mi líto
a odešlo to přirozeně? Já s tím zkušenost právě vůbec nemám, tak ani nevím, jestli se to nějak výrazně liší od klasické MS ![]()
Ahoj holky, jsem 2DPO a od včera mám chvilkama šílenou zimnici, bolí mě v podbřišku a bedra. Jako by na mě něco lezlo
měla jste to některá taky tak? a tak brzy? 

Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby se to prozradilo pokud z toho bude těhu