Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mám výsledky krve
3 DPO a progesteron 19,3
a luteální fáze je rozmezí 3,82-50,56
Přitom vrchol progesteronu je mezi 6-8 DPO
takže byla
![]()
Příspěvek upraven 22.01.24 v 20:38
@bacova.mi jsem zvědavá na svoje výsledky, snad to bude ok
Tobě preji taky vše dobré, to jsou samé dobre zprávy ![]()
A holky jaký mate názor na cestování letadlem v těhotenství? Přítel se chtěl tento rok podívat do Francie a do Vietnamu. Ale jak se snazime, tak oba jsme takoví, že když bych byla těhotná, tak určitě neletime. Nebo aspoň určitě ne Vietnam. A zajímá mě jestli byste těhotné letely? A kdyžtak až kam? Jelikož jak víme letenky a hotel se plánuje minimálně měsíc dopředu kvůli práci a kdybych zrovna otěhotněla tak co potom
![]()
Ja jsem se probudila a boli mě prsa, takže hádám že se něco děje, ms mám mít až 7.1 takze na pms je jeste brzo
no je to napinave čekani, co vy holky jal vám je?
@Miki07 Při prvním těhotenství jsem letěla v 5. měsíci.. ale jen do Německa, krátký let. Vše v pořádku..dokonce jsem byla odbavena a usazena přednostně ![]()
Probírala jsem dopředu s doktorem…
Dlouhý let bych se ale bála absolvovat ![]()
@Kk123 Ahoj… mě bolí prsa také od včera a asi týden v kříži… Ale u mě to už může být i k blížící se MS… ![]()
@Kk123 já bolesti a citlivost prsou už přes týden, a od čtvrtka mám zvýšené teploty (bazalku neměřím). Mám každé odpoledne a večer 37,2 - 37,4.. ráno nic a pak zase teplota. Jsem unavená, bolí mě snad každý kloub v těle. Vím, že to může být i k MS, ale takhle jsem se nikdy před necítila ![]()
do MS +- 5 dní
Ahoj holky, tak já si už naivně myslela že by se to povedlo, dneska by mě to mělo končit, měla jsem 5 dní zpoždění a ta mrcha přišla. Nevím proč si to ze mě dělá pr*el. Minulý měsíc mi bylo špatně, taky to už vypadlo, a ono NIC. Teď to samé. Příště to bude co. Manžel je v klidu, říká ať se na to neupínám, jenže ono to fakt nejde. Kdejaká fetka špinavá si támhle zasouloží a je z toho dítě… Omlouvám se za gramatiku, potřebovala jsem se vypsat… ![]()
@Rozinka_terka píše:
@Lu66 Měla jsi i pozitivní test?
Test jsem si právě nedělala, říkala jsem si že počkám a pak půjdu rovnou k doktorce. Jenom mě fakt fest bolela prsa, to jsem nikdy tak intenzivně neměla. Jsou vícero možností. Buď jsme se prostě netrefili, nebo se to neudrželo. Omlouvám se ještě jednou za výjev emocí, nemám tu nikoho ( ženu ) s kým bych si o tom mohla pokecat. Musím to brát tak jak to je no..
PS: I manžel si už začínal myslet, když už to bylo 5 dní, že třeba UŽ, to je trochu skeptik. ![]()
@Lu66 Já tě úplně chápu, klidně se vypovídej… Já jsem totiž na tom byla úplně stejně přelom říjen/listopad… 5 dní zpoždění a pozitivní test.. pátý den to odešlo a potvrzené biochemické těhotenstvi..
Ale to proběhlo a hned jsme se mohli pokoušet dál.
Ale chápu jak se cítíš, dvě ženy z okolí v tu dobu otěhotněly a úspěšně, mají už TP a já prodělala toto…
Ale vše špatné je pro něco dobré, hlavu vzhůru
![]()