Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AIWOK mám meškáni teprve 3 dny. Ale jsem tak hodně nedočkavá. Takže určitě zavolám hned v pondělí MUDr. Moje lékařka v ordinaci se, kterou pracuju, tak už dělá sama rtg. Měli jsme podezření. Tak pro jistotu.🍀 😍
@Janina2599 mám radost, když jsou lidi v okolí rozumní. Já pracuji v domově seniorů, tak to bude horší, ale taky mám skvele kolegyně i vedeni, ale snažím se dlouho.
@AIWOK
Taky jsem pracovala brigádně v domově pro seniory. Bylo to DZR. Neboj se říct si hodně o pomoc a nikdy nikoho netahej sama. Ať ti fakt pomáhají. Moje kolegyně, ta šla asi na nemocenskou. Je to hodně fyzicky náročná práce a taky psychická. Hodně držím palce 🍀 ❤️ ať ti to vyjde❤️ ❤️
@Janina2599 píše:
Ahoj.
já jsem si zrovna řekla, že půjdu do školy dostudovat. A o dítě jsme se snažili dlouho a ono ne 😂 😍 🤰
Obrovská gratulace!!!
![]()
Ahoj my se snazily ted 7 mesic dnes mam 1 den MS a pak zase snazeni, cykly mam 28-33 tak doufam ze se zadari brzy pritel je z toho uz nestastny a ja zacinam uz si myslet ze je semnou neco spatne
tento rok se budem snazit dal, chci aby to bylo prirozene
vsem drzim palecky at se zadari letos ![]()
Dobré ráno holky 🤗 já 4 dny do MS a test bílý.. vím, že se nemá dělat tak brzy, ale co kdyby…. 😇 je na tom někdo stejne?
Já zatím netestuju, do MS mi asi ještě týden zbývá (ikdyz těžko říct, cykly nepravidelné). Mám teda šíleně natekla prsa, mívám to max. 3dny před MS ale teď už to trvá přes týden a bolí to neskutečně
ale na příznak to je dost brzo, tak radši počkám opravdu až na ms ![]()
Všem držím palce! ![]()
@Rozinka_terka taky jsem si ho dělala hodně brzo 😂 ale duch tam byl. Den před M/S byl silný. Ale měla bys spis počkat, pokud ti nevynechá. Abys pak nebyla zklamaná.
Preji hodně štěstí a držím palce ❤️ 🍀
Já mam teda dost hrudkový výtok bílý.. to nikdy nemívám.. no uvidíme
![]()
Ahoj děvčata, mám dotaz, možná hloupý ale přesto. Hlídáte si abyste jedly rozumně nebo na zdravý životní styl dlabete? Jde o to jak nám internet, lidé roky předhazuji jak je tohle špatné v těhotenství, tohle nesmíš, tamto… Mám dva dny zpoždění, vím, nic extra, miminko si fakt přeji z celého srdce, bojím se už cokoliv dělat, nebo jíst, protože co kdyby NÁHODOU to bylo škodlivé… Manžel mi ráno udělal kafe ( Caro se lžičkou turka ) a já se zase bojím aby to nic nezpůsobilo. Jsem šílenec, já vím.
Jinak to zpoždění, nikdy jsem zpoždění neměla, vždy na den přesně, ale nic mi není, včera jsem malilinko měla bílý hlen ( hustšího typu ), jinak nic… ![]()
@Rozinka_terka hrudkový mívám a většinou bývá při kvasinkové infekci
většinou se tím začíná projevovat 🙈
Na druhou stranu se kvasinková infekce i často objevuje na začátku těhotenství vlivem oslabené imunity a změny hormonů ![]()
Příspěvek upraven 21.01.24 v 09:15