Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bacova.mi jsi hodna
takové podpory tady
to se čeká pak hned příjemnejs. Tak v tom jedem spolu a dáme si vědět ![]()
@bacova.mi no já na ty kvasinky netrpim vůbec teda.. tak kez by to byla ta druhá varianta 😀 🤗
@Rozinka_terka jestli sledujes ovu a víš kdy byla a mas 3 dny do MS, tak by čárka byla 100% vidět
jediné ze bys měla ovulaci dele, ale těhotenský výtok se objevuje až v druhé polovině 1. Trimestru
nekdy i dříve ale to jenom hodně málo ![]()
@bacova.mi to jsi mě uklidinila, dekuji
už ji i pocitově vnímám. Ráno jsme se snažili, je možné, že by to vyšlo? ![]()
@kajina88 no uvidím 😁 jdu někam na vzduch a zkusím zase zítra, pozítří… 😊 Do MS 5 dní 😌
@Rozinka_terka zatím ještě ne mám to v plánu ve středu nejdřív 😃 u druhé dcery vím že jsem testovala 12 dpo tak to zkouším inter vydržet co nejdýl
@Rozinka_terka tak to máš ještě hodně času
to je naděje velká
tak proč si ji kazit negativními testy, když mas ještě 3 dny čas ![]()
@TeeRezi píše:
Ahoj holky, tak já mám 1 den vynechání ms, ale spíš to budu mít nějaký posunutý. Takže očekávám příchod té mrchy buď ještě dnes nebo zítra.. se picnu užTak zas příště a už snad
Všem ostatním přeji hodně štěstí, hlavně pevné nervy a ty, které již objevily dvě čárky - gratuluji
Ahoj, jsme na tom stejně, taky mi z toho už hrabe. Mám dva dny zpoždění, chci čekat co nejdéle. Přeji Ti hlavně pevné nervy a trpělivost. ![]()
Ahoj holky, já jdu zítra k Dr optat se, jak a co. Odmítala jsem všechny hormony na podporu, teď tomu půjdu více naproti. Chci se optat co a jak, zda narůstá sliznice, jsem 19.DC, zda ovul proběhla či ne nevím, spis ne. Ale cítím stále pichani v podbrisku a šílene mě bolí prsa. Jinak plna energie a elanu, sice na odpoledni, ale ok 😀
Pokud ty příznaky patří k pms, jsem vděčná, ze se cyklus srovnává z 39,51,31 na nějaký normální a zdravější rytmus ![]()
@AIWOK jen zajdi, ať víš na cem jsi 🙏🏻. Já hormony také nerada, ale jak bylo v listopadu to biochemko, tak je sam navrhl doktor a ty na vkládání jsem vzala😌 je to to jedine, co proto mohu udělat, tak poctivě po ovulaci vkládám.. teď první měsíc, tak uvidíme☺️
Cykly mas teda dlouhé.. to takhle odjakživa?