Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
19.1.24 21:26
@Anonymní píše:
Maminky, pěkný večer :dance:…kdo má zkušenost :think: :think: A užívá utrogestan na srovnání cyklů :pankac: :pankac: měl ovulaci a otěhotněl na něm??? Děkuji za odpověď vím že to třeba někde tady je ale nechce se mi číst 49 stránek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

Ahojky, mně pomohl u druhého těhotenství :D teď u 3. Nevím jak jsem ho brala, respektive spis nebrala tak těžko říct :mrgreen: ale pomáhá udělat optimálnější sliznici k zahnízdění :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.1.24 22:18

@VilaAmalka31 já jsem z Českého Těšína :mrgreen: už 2 měsíce se mě drží kašel :roll: a od dětí, prostě pořád něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15464
19.1.24 22:31

@Miki07 ano, +-14 dní. Záleží, jak dlouhou máš luteální fázi. Můžeš ji mít kratší 10-11 dní, nebo i delší 14-15 dní ale tak za těch 14 dní je akorát udělat test, pokud nedorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.24 22:45

@kajina88 u druhého že si ho užívala i když nevíš zda proběhla ovulace? :lol: :think: :* já právě to teď budu zkoušet vychytat nikdy sem ovulaci právě neřešila, a v úterý sem ho dobrala :oops: a dnes dostala mS :pankac: :pankac: tak po budu dělat ovulační testiky :lol: :lol: :lol: :P… řekni mi ještě když je na ovulačním duch tak to neznamená nic viď :lol: :lol: musí být dvě silné čárky???

• Citovat
  • Upravit
122
19.1.24 23:00

@VilaAmalka31 jeee to ti moc gratuluju❤️moc držím palce ať je všechno v poradku❤️
já ještě počkám do toho úterý, kdy ma přijít ms. Porad tak nějak přemýšlím nad těmi ovu testy a trochu se tomu braním, chceme počít letos, to máme ještě cely rok před sebou, tak to preci nebudeme hrotit už teď. A hlavně se v příštích dvou měsících budeme stěhovat a takže nevim jak by se to udělalo🤣 🤣 takže uvidíme co a jak.
A ty nemoce ve školce? Katastrofa, dnes a denne nemocné nedolecene děti, po 2 dnech doma opravdu dítě není zdravé a predavame si to tam dokola porad jak blázni.

A jinak jsem úplně z druhé strany Čech, Mariánské Lázně 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.24 23:02

Jste profici… :P :lol: :lol: :lol: :P ms poslední byla 21.12 a teď 19.1.2024 což znamená cyklus 29.dni ,a kdy tedy bych měla mít ovulaci :jazyk: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15464
19.1.24 23:13
@Anonymní píše:
Jste profici… :P :lol: :lol: :lol: :P ms poslední byla 21.12 a teď 19.1.2024 což znamená cyklus 29.dni ,a kdy tedy bych měla mít ovulaci :jazyk: :lol: :lol: :lol:

To záleží, jak dlouhou máš právě lutaelani fázi. S cyklem 29 dní může být ovulace v rozmezí 13-19 DC. 13 DC, pokud bys měla luteální fázi 16 dní. 19 DC, pokud bys měla luteální fázi krátkou 10 dní. Kdy přesně byla ti nikdo neřekne. To bys musela buďto docházet na folikulometrii nebo měřit bazální teplotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.1.24 00:03
@Anonymní píše:
@kajina88 u druhého že si ho užívala i když nevíš zda proběhla ovulace? :lol: :think: :* já právě to teď budu zkoušet vychytat nikdy sem ovulaci právě neřešila, a v úterý sem ho dobrala :oops: a dnes dostala mS :pankac: :pankac: tak po budu dělat ovulační testiky :lol: :lol: :lol: :P… řekni mi ještě když je na ovulačním duch tak to neznamená nic viď :lol: :lol: musí být dvě silné čárky???

Na každém ovulacnim testu jsou dvě carky :D musí být stejně silné aby se dal brát jako pozitivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.1.24 04:44

@Adina548 je to hrozné, já to sice nechytnu tak často, ale kolegyně je na to náchylná a skoro pořád bere nějaké antibiotika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.1.24 05:28

Achjo, víkend a já už nemůžu spát. Tak jsem si udělala druhý test. Akorát ten čtvrteční už podle mě vybledl, byl trochu silnější bych řekla. :lol: Pro porovnání dám i fotku přímo ze čtvrtku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15464
20.1.24 06:16

@VilaAmalka31 taky nemůžu spát :D tak to zesílil úplně parádně, gratuluji :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15464
20.1.24 06:17

Já měla večer ostrou bolest vaječníku a dnes teplota vyskočila :dance: takže to vypadá, že ovulace proběhla v noci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.1.24 09:13

@bacova.mi tyjo to je pro mě zase něco nového :lol: nějaká lutealni fáze :lol: musím vygooglit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
20.1.24 09:42

@VilaAmalka31 krásně sílí, moc gratuluji😍 já si dělala také ráno a přijde mi tam pidi stín, ale je ještě moc brzy 🙈 tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
Coco16
20.1.24 10:42

@VilaAmalka31 Ahoj, taky jsem od Ostravy a pracuju ve školce :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex