Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Maminky, pěkný večer…kdo má zkušenost
![]()
A užívá utrogestan na srovnání cyklů
![]()
měl ovulaci a otěhotněl na něm??? Děkuji za odpověď vím že to třeba někde tady je ale nechce se mi číst 49 stránek
![]()
![]()
![]()
Ahojky, mně pomohl u druhého těhotenství
teď u 3. Nevím jak jsem ho brala, respektive spis nebrala tak těžko říct
ale pomáhá udělat optimálnější sliznici k zahnízdění ![]()
@VilaAmalka31 já jsem z Českého Těšína
už 2 měsíce se mě drží kašel
a od dětí, prostě pořád něco ![]()
@Miki07 ano, +-14 dní. Záleží, jak dlouhou máš luteální fázi. Můžeš ji mít kratší 10-11 dní, nebo i delší 14-15 dní ale tak za těch 14 dní je akorát udělat test, pokud nedorazí ![]()
@kajina88 u druhého že si ho užívala i když nevíš zda proběhla ovulace?
já právě to teď budu zkoušet vychytat nikdy sem ovulaci právě neřešila, a v úterý sem ho dobrala
a dnes dostala mS
tak po budu dělat ovulační testiky
… řekni mi ještě když je na ovulačním duch tak to neznamená nic viď
musí být dvě silné čárky???
@VilaAmalka31 jeee to ti moc gratuluju❤️moc držím palce ať je všechno v poradku❤️
já ještě počkám do toho úterý, kdy ma přijít ms. Porad tak nějak přemýšlím nad těmi ovu testy a trochu se tomu braním, chceme počít letos, to máme ještě cely rok před sebou, tak to preci nebudeme hrotit už teď. A hlavně se v příštích dvou měsících budeme stěhovat a takže nevim jak by se to udělalo🤣 🤣 takže uvidíme co a jak.
A ty nemoce ve školce? Katastrofa, dnes a denne nemocné nedolecene děti, po 2 dnech doma opravdu dítě není zdravé a predavame si to tam dokola porad jak blázni.
A jinak jsem úplně z druhé strany Čech, Mariánské Lázně 😀 😀
Jste profici…
ms poslední byla 21.12 a teď 19.1.2024 což znamená cyklus 29.dni ,a kdy tedy bych měla mít ovulaci
![]()
@Anonymní píše:
Jste profici…![]()
![]()
![]()
![]()
ms poslední byla 21.12 a teď 19.1.2024 což znamená cyklus 29.dni ,a kdy tedy bych měla mít ovulaci
![]()
![]()
![]()
To záleží, jak dlouhou máš právě lutaelani fázi. S cyklem 29 dní může být ovulace v rozmezí 13-19 DC. 13 DC, pokud bys měla luteální fázi 16 dní. 19 DC, pokud bys měla luteální fázi krátkou 10 dní. Kdy přesně byla ti nikdo neřekne. To bys musela buďto docházet na folikulometrii nebo měřit bazální teplotu ![]()
@Anonymní píše:
@kajina88 u druhého že si ho užívala i když nevíš zda proběhla ovulace?![]()
![]()
já právě to teď budu zkoušet vychytat nikdy sem ovulaci právě neřešila, a v úterý sem ho dobrala
a dnes dostala mS
![]()
tak po budu dělat ovulační testiky
![]()
![]()
![]()
… řekni mi ještě když je na ovulačním duch tak to neznamená nic viď
![]()
musí být dvě silné čárky???
Na každém ovulacnim testu jsou dvě carky
musí být stejně silné aby se dal brát jako pozitivní ![]()
@Adina548 je to hrozné, já to sice nechytnu tak často, ale kolegyně je na to náchylná a skoro pořád bere nějaké antibiotika ![]()
Achjo, víkend a já už nemůžu spát. Tak jsem si udělala druhý test. Akorát ten čtvrteční už podle mě vybledl, byl trochu silnější bych řekla.
Pro porovnání dám i fotku přímo ze čtvrtku.
@VilaAmalka31 taky nemůžu spát
tak to zesílil úplně parádně, gratuluji
![]()
Já měla večer ostrou bolest vaječníku a dnes teplota vyskočila
takže to vypadá, že ovulace proběhla v noci ![]()
@bacova.mi tyjo to je pro mě zase něco nového
nějaká lutealni fáze
musím vygooglit ![]()
@VilaAmalka31 krásně sílí, moc gratuluji😍 já si dělala také ráno a přijde mi tam pidi stín, ale je ještě moc brzy 🙈 tak uvidíme