Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozinka_terka ano, ale rok 23 přinesl spousty změn v mem tele a teď to bude na dobre ceste, já to vím ![]()
Btw jste tu řešily životní styl, já se pravidelně hybu, ale už bez trenera, protože jsem musela trosku povolit. Pravidelně se snažím jist a nepiju alkohol, ale byla jsem pěkná parmenka a bylo mi to ještě nedávno úplně jedno
Každý, jak se cítí.
@AIWOK já nikdy nekouřila a už delší dobu skoro nepiju, takže naštěstí se před rodinou a kamarády nemusím na něco vymlouvat a nebude jim to podezřelé
jinak jsem měla ve zvyku si koupit třeba takovou colu, apod., tak to mám v plánu úplně vyřadit. ![]()
@AIWOK To víš, že to dobře dopadne, důležité je, že ses tak nastavila, že to klapne ![]()
Já jsem nikdy nekouřila a skleničku vína zřídka kdy, tak to zatím neřeším…
Snažím se mít častější procházky, prostě pohyb… a vynechávám teď saunu ![]()
Dneska ráno mě to nedalo a zkusila jsme test i když je ještě brzy 🙈
@mama93 No tak to je krásný
Držím palce a potichu gratuluji
Jaký den jsi měla ovulaci?
@Rozinka_terka Tak to mas ještě čas a snad bude taky test pozitivní 🙏🏼 😊
Ahoj holky. Teplota mi potvrdila, že i úpravě proběhla. Abych si byla jistá a měla potvrzení i pro doktorku, tak si zajdu ještě na krev na progesteron ![]()
Ahoj,
byla jsem dnes na gyndě u nové doktorky. Byla moc příjemná a pozitivní, ale ani mi neslibovala hory doly.
Doporučila mi Gynex - berete někdo (určitě jo)? Dávkování je napsané dost volně: 2-7 kapek 1-3 denně
Jak dávkujeme vy?
Ovu testy dost zkritizovala, jak je to nepřesné, chybové a drahé. Řekla mi, ať měřím radši bazálku. Mně se doteď nechtělo - nevstávám každý den stejně a často mě z postele vyžene dcera, tak nemám čas ještě v posteli měřit. Ale říkala mi, že můžu měřit klidně i během dne -jen držet pořád stejný čas. Máte některá zkušenost s měřením během dne?
Taky mi na UZ krásně ukázala rostoucí folikul na levém vaječníku - ovu bude během následujících dnů
snad nás dcerka nechá snažit se ![]()
Ahoj holky, také jsem se s přítelem začali snažit v prosinci, beru již 4.měsíc vitamíny (začala jsem brát 2 měsíce před snažením), zároveň jsem i loni byla na konizaci děložního čípku a na druhý pokus 2 dny před MS pozitivní těhu test, tak doufám, že bude vše v pořádku, ve středu volám na výsledky cytologie, tak se zároveň i objednám ![]()