Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
21.1.24 16:12

@Rozinka_terka ano, ale rok 23 přinesl spousty změn v mem tele a teď to bude na dobre ceste, já to vím :D

Btw jste tu řešily životní styl, já se pravidelně hybu, ale už bez trenera, protože jsem musela trosku povolit. Pravidelně se snažím jist a nepiju alkohol, ale byla jsem pěkná parmenka a bylo mi to ještě nedávno úplně jedno :) Každý, jak se cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.1.24 06:01

@AIWOK já nikdy nekouřila a už delší dobu skoro nepiju, takže naštěstí se před rodinou a kamarády nemusím na něco vymlouvat a nebude jim to podezřelé :D jinak jsem měla ve zvyku si koupit třeba takovou colu, apod., tak to mám v plánu úplně vyřadit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
22.1.24 08:23

@AIWOK To víš, že to dobře dopadne, důležité je, že ses tak nastavila, že to klapne 8)
Já jsem nikdy nekouřila a skleničku vína zřídka kdy, tak to zatím neřeším… :lol: Snažím se mít častější procházky, prostě pohyb… a vynechávám teď saunu 8o

• Citovat
  • Upravit
173
22.1.24 11:01

Dneska ráno mě to nedalo a zkusila jsme test i když je ještě brzy 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.1.24 11:16

@mama93 juchu :hug: a mas zpoždění? Tohle duchacek není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
22.1.24 11:17

@mama93 No tak to je krásný :andel: Držím palce a potichu gratuluji :hug: Jaký den jsi měla ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
173
22.1.24 11:22

@Miki07 nemám ještě zpoždění já mám 4 dny do ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.1.24 11:23

@Rozinka_terka pozitivní ovu test jsme měla 10.1 odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.1.24 11:23

@mama93 tak to mas ale krásnou čárku, v den ms bude dálnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
22.1.24 11:29

@mama93 Tak já až tři dny po tobě :-)

• Citovat
  • Upravit
173
22.1.24 11:35

@Rozinka_terka Tak to mas ještě čas a snad bude taky test pozitivní 🙏🏼 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
22.1.24 12:10

@mama93 skvele!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
22.1.24 12:31

Ahoj holky. Teplota mi potvrdila, že i úpravě proběhla. Abych si byla jistá a měla potvrzení i pro doktorku, tak si zajdu ještě na krev na progesteron :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2052
22.1.24 13:09

Ahoj,
byla jsem dnes na gyndě u nové doktorky. Byla moc příjemná a pozitivní, ale ani mi neslibovala hory doly.
Doporučila mi Gynex - berete někdo (určitě jo)? Dávkování je napsané dost volně: 2-7 kapek 1-3 denně 8o Jak dávkujeme vy?

Ovu testy dost zkritizovala, jak je to nepřesné, chybové a drahé. Řekla mi, ať měřím radši bazálku. Mně se doteď nechtělo - nevstávám každý den stejně a často mě z postele vyžene dcera, tak nemám čas ještě v posteli měřit. Ale říkala mi, že můžu měřit klidně i během dne -jen držet pořád stejný čas. Máte některá zkušenost s měřením během dne?

Taky mi na UZ krásně ukázala rostoucí folikul na levém vaječníku - ovu bude během následujících dnů :potlesk: snad nás dcerka nechá snažit se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.24 14:31

Ahoj holky, také jsem se s přítelem začali snažit v prosinci, beru již 4.měsíc vitamíny (začala jsem brát 2 měsíce před snažením), zároveň jsem i loni byla na konizaci děložního čípku a na druhý pokus 2 dny před MS pozitivní těhu test, tak doufám, že bude vše v pořádku, ve středu volám na výsledky cytologie, tak se zároveň i objednám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí