Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kk123 tak to čekej termín ms určitě dřív, když už máš po ovulaci ![]()
@Bellamia píše:
@kajina88 přiznám se, že jsem ji chtěla nahlásit, protože jak jsem to postupně docitala, tak jsem se nestačila divit co za kydy byla schopna napsatAle tak snad tu už budete mít klid 😊
No, tak jsi měla kočičko Bella mijko
Já jsem to udělala hned ![]()
Klid mají lidé úplně jinde… Lepší slovo je nuda.
Takové pohrdání odbornými poznatky jsem taky nezažila, žádná intelektuální debata o biologických tématech… Jenom plkání jak na pavlači, hej Máňo a ostatní (bacova.mi, kajina88, Miki07) už máš pozitivní ovu testíček nebo těh. testíček?, jů
držím paleček
a pořád dokola, nic jiného, to je o ničem ![]()
@Mandarinka104 píše:
No, tak jsi měla kočičko Bella mijkoJá jsem to udělala hned
Klid mají lidé úplně jinde… Lepší slovo je nuda.
Takové pohrdání odbornými poznatky jsem taky nezažila, žádná intelektuální debata o biologických tématech… Jenom plkání jak na pavlači, hej Máňo a ostatní (bacova.mi, kajina88, Miki07) už máš pozitivní ovu testíček nebo těh. testíček?, jůdržím paleček
a pořád dokola, nic jiného, to je o ničem
Já myslím, že by sis měla najít nějakou psychologickou pomoc
Ty naše odbornice ![]()
@Kk123 mrkni pár stránek zpátky, neunesla naše názory a je urazena, že tady není ta nejchytřejší 😊
@Kk123 PMS muže začínat být hned od ovulace
to mas teď chcilku po ovulaci, když je MS ještě tak daleko?
tehotenske příznaky začínají až se zahnizdi vajicko, tzn v období přicházející MS
já příznaky třeba jeden den mám, pak mám klid
![]()
@Mandarinka104 Však tě tu ve skupině nikdo nedrží. Když se ti tu nelíbí, tak tu nechoď. ![]()
@Miki07 ahoj.
Já jsem tedy už těhotná.
A letím teď do Indie.
Protože musím.
Doktoři nejsou nadšení ale jsem vcelku fit tak mě pustili.
Problém je že mimo EU moc těhotné nepojišťují.
Teda na jiné věci než tehotensví ano.
Ale těhu věci ne.
Třeba ten Větnam Atd..já bych si bookla letenky a ty si pojistila.
Nebo s emirates ty flexibilní…ty se dají pak posunout o rok..
Nebo i vrátit z velké části.
Ty hotely přes booking.
Ty se dají zrušit i 2 dny předem.
Dost z nich…
@Mandarinka104 ty ale nejsi odborník, tak co to tu plkáš ty??? Wtf? Jsi smutnej zlej člověk co nepřeje stesti ostatním. musela sis prožít hodně traumatizující věci, když si taková, ale neboj. Karma je zdarma ![]()
@Lu66 píše:
Jak dlouho se snažíte? My teprve 5 měsíců, vím, páry se snaží i déle, ale první krok co uděláme, pokud se to dalšího půl roku nebude dařit, tak si zajdeme na vyšetření zda jsme oba okey nebo ne. Ale neuškodí někam zajít i dříve viď, za to ti doktorka hlavu neutrhne.
Zjistit, jak na tom jsi. Ono ty cykly jsou strašné mrchy. Může se ti to rozházet i ze stresu, jiný životní styl, atd atd…
No, nám se nečekaně a neplánovaně zadařilo na první dobrou v červenci, ale bohužel v září byl SP. A od té doby, když jsme se s manželem shodli, že další dítě by bylo vlastně fajn, tak se nedaří. Příští měsíc mi končí rodičák, tak jsem doufala, že to do té doby vyjde. Ale asi jak jsem z toho ve stresu, tak prostě nic. Tak třeba se zadaří potom… a nebo už ne, holt už taky nejsem nejmladší, tak se není co divit. Tobě každopádně držím palce, ať se dočkáš brzo ![]()
Tohle handrkovani mi leze krkem, myslela jsem, ze tady bude oaza klidu a přitom se tu cítím, jak v práci, když se dohadují kolegyně ![]()
Je to k příspěvku, který tu napsala paní, které očividně nejsme sympatické.
Tento portál slouží k tomu všemu, co vám vadí, ovul tehu testy, nesouhlasím s tím, aby se tu kdokoliv napadal. Jsme obyc ženské a ne doktorky, kdybychom doktorky byly, nepíšeme si tu a neresime ovulace atd.
Příspěvek upraven 23.01.24 v 15:44
@Lu66 tak to jsem si přesně také říkala když to probehlo… jaká to musí byt zklamání po letech snažení pro jiné nebo po umělém ![]()
@Mandarinka104 Úplně nechápu, co máš za problém, ale nejsem psycholog. Možná bys ho měla vyhledat, když máš neustálou potřebu urážet bezdůvodně druhé. Nemáš ani páru, čím jsem si já nebo jiné holky musely projít nebo právě procházíme. Diskuse jsou k diskutování a to nejen odborném, ale především o podpoře při snažení navzájem. Můžeme se tu klidně veřejně bavit o vaření a nic ti po tom není. Pokud jsi,,odbornice,, a máš potřebu diskutovat v jiné dimenzi, pak si budeš muset najít tím pádem sobě rovné, když jsme tu pro tebe takový póvl. Nic tě tu nedrží a nikdo tě tu nenutí být. Tak mnoho štěstí s hledáním ![]()