Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
23.1.24 20:15

@VilaAmalka31 já 2.12 :D tak to není tak dlouho od sebe :mrgreen: a něco co na sobě pozoruješ? Mně je střídavě naprosto skvěle a pak mi přijde tmě se mi ždímou vnitřnosti 8o a furt mám strasnej hlad až je mi z toho špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
23.1.24 20:15

@kajina88 a já si zrovna dneska říkala, jaká je mi zima dva dny, dnes i v noci 🙈 a bedra také bolí… z gauce se zvědavá, jak stará bába, s rukama v krizi 😂 ale já nic potvrzeného ještě nemám, stále mám pár dní do MS, tak to muže byt stále ještě k tomu :roll:

• Citovat
  • Upravit
114
23.1.24 20:16

@AIWOK @kajina88
Já se bojím toho, co jsem tu četla. Pozitivní test nebo duch a pak stejně MS přišla. Tak se tomu snažím zuby nehty vyhnout a fakt netesovat dřív než by měla být MS. Ale jsem tak nedočkavá!! :roll:
jinak žádný příznaky asi nemám, prsa mě začali bolet 4 dpo, což nemůže být ani příznak takhle brzy. Zkusím vydržet do neděle, ale dost možná to nevydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.1.24 20:18

@kajina88 zatím mě jen poboliva sem tam v podbřišku a občas pozoruju větší únavu 😃 trošku citlivé prsa a to je zatím tak vše, bojím se, co časem přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
23.1.24 20:19

@Rozinka_terka přesně tak se cítím taky, šílená zimnice, už pár dní po sobě zvýšené teploty odpoledne a večer a únava. Pár dní do MS a nikdy jsem to před MS neměla. Ode dneška mám i neschopenku, dělám na rehabilitaci a vůbec jsem únavou nezvládala držet tempo s pacienty :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.1.24 20:35

@Rozinka_terka
A nebereš třeba ultrogestan? U toho mi vždycky bylo tak zle že sem si pokaždé myslela že jsem těhotná a nakonec jen hnusnej PMS :D :D jinak mě třeba bedra nikdy nebolela, kamarádky třeba bolí před MS, ale to mě nikdy a najednou jo, je to divný :P a dost mě teda píchá jakoby uprostřed podbřišku, jako v děloze :D to už taky nějaký ten den trvá :mrgreen: jinak únava a prsa to je normálka bych řekla :mrgreen: budeš testovat v den termínu MS? Nebo počkáš na zpoždění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.1.24 20:39

@Akaii jak říkám já jsem vyloženě proti testování před MS, proto jsem vždy testovala až se zpožděním několika dni, ale hodně se tvé příznaky podobají těm mým :srdce: tak jsem strašně zvědavá :lol: to je na příznaky brzy to je fakt… já třeba příznaky nevnimala vibec a to mě bolela prsa a bylo mi špatně z jidla, ale byla sem přesvědčena o tom ze nemůžu být tehotna :oops: ale u všech těhotenství jsem měla příznaky až třeba týden po vynechání MS a v termín vynechání jenom prsa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.1.24 20:42

@VilaAmalka31 já už se nemůžu přiblížit ke kuchyni :D :D nedokazu sníst maso ani nic smazenyho :mrgreen: jim jenom sladký a ovoce :D zatim nezvracim, bojuju, ale jak říkám, nemůžu sníst skoro nic, všechno strašně smrdí, teď jsem byla s přítelem nakupovat a musela jsem utéct, protože bych to asi nerozdejchala :D doufam ze to nebude trvat moc dlouho :jazyk: a prsa mě bolí tak divne jako nikdy v životě, jsou tvrdá a hrozně jako bolestivě těžká :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
23.1.24 21:01

@kajina88 Vkládám si od 16.dne Gynprodyl..dneska mě bolel i podbřisek. No uvidíme, já testovala už dnes a zatím asi nic :lol: Zkusím ještě ráno.. já tohle nemůžu vydržet až po termínu MS 😆

• Citovat
  • Upravit
854
23.1.24 21:23

@Rozinka_terka
A jak dlouho se snažíte? A nemůžeš to mít z toho přípravku? Mne to fakt delal ten ultrogestan: únava, citlivost bradavek a tak :D fakt jako hnusnej PMS, ale třeba to u tebe PMS není :oops: :D já teď nad tím dost přemýšlím, jakože jak se nám to povedlo, když tam bylo všechno proti tomu a když si to vezmu z mého úhlu pohledu, tak dokud jsem si dělala ovu testy, chodila na folikulometrii a kde co, tak to prostě nešlo :lol: byla jsem teda do srpna přes týden pryč, tak není asi cemu se divit, ale i tak :lol: a do listopadu jsem měla divnou pracovní dobu :roll: pak jsem vybírala dovolenou, do toho pak neschopenka a hned v ten měsíc se to povedlo :jazyk: fakt to jako nechápu proč zrovna tehdy kdy jsem to měla na párku a řekla si, že to řešit vůbec nebudu :) a i teď jsem si tak nějak řekla, že se úplně nechci sledovat, ačkoliv to nejde :lol: :lol: u druhého těhotenství jsem si navodila veškeré příznaky ačkoliv od začaltku šlo o aneoembryolu :? mysl je strašně mocná a proto teď s ni zápasím a snažím se vším možným zaměstnat :D do 14 dni se nám narodí štěňátka, tak budu mít o zábavu postaráno :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
23.1.24 21:27

@Rozinka_terka Gynprodyl je jako utrogestan. Je to progesteron. Já s ním měla vždy všechny příznaky, byla jsem děsně unavená, bolesti prsou, břicha,… Ony tehu a PMS příznaky jsou téměř totožné a nezbývá než čekat 🙈 tak 12 DPO by se měl už na testu duch ukázat. 13 DPO a déle už je to ojediněle. Takže ten 12 DPO beru jako takový milník, že když je bílo, tak nic a smirim se s příchodem ms. Ale pokud testujes dříve, může být ještě brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.1.24 21:36

@bacova.mi
Přesně tak, měla jsem to vždy úplně stejněs těma příznakama a taky to tak mám, že pokud 12DPO bílo, tak nic :D mně je teda strašně líto peněz za ty testy :D to kdybych měla testovat několikrát denně od třeba 8dpo (sleduju spoustu žen na soc sítích, které to tak fakt dělají) tak by mě to možná tak přivedlo na mizinu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
24.1.24 08:01

@kajina88 @Akaii Holky, je to možné, že to dělá ten Gynprodyl… nevím, mám to první měsíc nasazené.. Myslela jsem ale, že když to nepolykám, ale vkládám rovnou tam dolů, že to nemá takové vedlejší účinky, ale vše je možné :roll: :roll:
My zkoušíme teprve chvíli, nějak od října a chlap má práci, kdy se nějaké měsíce bohužel nesejdeme o ovulaci každý měsíc, tak o to je to těžší :zed:
No uvidíme, spíš čekám, že za dva dny přijde MS už, na testu nic… ;)

• Citovat
  • Upravit
698
24.1.24 08:40

@kajina88 mě taky pobolívá břicho, màm citlivé prsa, ale jsem teprve 4 dny po ovulaci, takže to určitě nejsou těhotenské příznaky. A pms snad taky ne. Může za to ten progesteron. A nebo se moc pozorujeme?? :)
A jinak je to utrogestan a ne ultrogestan, ale to je detail :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
24.1.24 08:47

@Daisyy1995 Ahoj, také cítím dva dny slabé křeče v podbřišku… také užívám progesteron… polykáš tabletky nebo vkládáš? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex